Problem - oštećen lak
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- McDizdar
#1 Problem - oštećen lak
Kupio sam nov auto i onda mi je neki konj, majmun, krmak itd (ovisno koja ti već životinja naumpadne) zagrebao lak...
ovako počinje priča većine ljudi koji kupe nova auta...pa tako je i samnom
samo meni su zagrebali negdje na mašinskom pranju i to na haubi a pošto je auto tamnoplave boje baš se primjećuje...nije oštećena farba srećom, samo lak...
ipak ne može se riješiti poliranjem a u servisere i njihovu dobru volju ne vjerujem tak da me interesuje ima li u sarajevu neko ko to profesionalno, ali stvarno profesionalno da radi, vjerojatno treba lakirati taj dio
unaprijed hvala
ovako počinje priča većine ljudi koji kupe nova auta...pa tako je i samnom
samo meni su zagrebali negdje na mašinskom pranju i to na haubi a pošto je auto tamnoplave boje baš se primjećuje...nije oštećena farba srećom, samo lak...
ipak ne može se riješiti poliranjem a u servisere i njihovu dobru volju ne vjerujem tak da me interesuje ima li u sarajevu neko ko to profesionalno, ali stvarno profesionalno da radi, vjerojatno treba lakirati taj dio
unaprijed hvala
- otherside
#2 Re: Problem - oštećen lak
Imam isti problem al na vise mjesta. Nesto je posljedica psihoze raznoraznih gore navedenih zivotinja a nesto sam sama gazala
e sad...nadam se da u ovim slucajevima moze pomoci neko brzopotezno farbanje ili sprej u ruci profesionalca. Dakle, i meni treba taj profic. Gdje ga naci?
- Op3r4t0r
#3 Re: Problem - oštećen lak
Evo me, koliko placate? 
- McDizdar
#4 Re: Problem - oštećen lak
kol'ko išćeš? 
- McDizdar
#6 Re: Problem - oštećen lak
pa kol'ko god išćešOp3r4t0r wrote:ko'lko dajes?
meni cijena nije toliko bitna (dobro, nemoj shvatiti previše bukvalno
- Better Man
#7 Re: Problem - oštećen lak
McDizdar wrote:pa kol'ko god išćešOp3r4t0r wrote:ko'lko dajes?![]()
meni cijena nije toliko bitna (dobro, nemoj shvatiti previše bukvalno) jer me ta ogrebotina od prokletih starih četki na mašinskom pranju takooo nervira i tako mi smeta da nema noći da legnem a da me to ne proganja..evo ni sad ne mogu zaspat od muke
zato ja nikad ne perem auto u mašinskim, tj. automatizovanim praonicama, već lijepo odvezem na ručno pranje.
Last edited by Better Man on 16/05/2008 13:21, edited 1 time in total.
-
land
#8 Re: Problem - oštećen lak
Braco lakirer iz Nahoreva 061139491
Meni je radio parcijalno lakiranje i stvarno uradi da se nemoze skontati da je radzeno
Meni je radio parcijalno lakiranje i stvarno uradi da se nemoze skontati da je radzeno
- jazzer
#9 Re: Problem - oštećen lak
I meni je prije godinu dana radio auto poslije udesa i odlicno ga uradio.land wrote:Braco lakirer iz Nahoreva 061139491
I ja ga preporucujem. Jedino moze biti problem to sto mu je dvoriste uvijek
puno auta pa ne znam koliko mozete cekati da vam uradi.
-
Sarajevski
#10 Re: Problem - oštećen lak
jel moze okvirno koliko je to para kod tog lika u nahorevu? recimo, metalik farba, farbanje jedne strane auta, do prozora?
- McDizdar
#11 Re: Problem - oštećen lak
ok, hvala punoland wrote:Braco lakirer iz Nahoreva 061139491
i samo me još interesuje ovo Sarajevski upita, koliko se okvirno kreću cijene...?
- otherside
#12 Re: Problem - oštećen lak
Hoce li ko reci koliko to zadovoljstvo orijentaciono kosta?