Pozz raja.
Eh prob je sledeci da li postoji mogucnost kaznu koja sum dobio zbog voznje pod alkoholom da mi ne dolazi na kucnu adrsu. Recimo da je podignem u policiji kad stigne kod njih da je oni ne salju u postu a postar da mi je donosi kuci ili da me zovu iz poste kad stigne , jer nebi voljeo da mi starci saznaju, a ja moram kroz mjesec dana na teren u Njemacku i necu sigurno biti kuci 9 mjeseci. A vozacku bi ostavio jaranu da je preda u policijsku stanicu i da uplati kaznu.
Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
Moderator: _BataZiv_0809
-
mefistofilis
#2 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
sacekaj postara negdje u mahali i tutni mu cenera i broj telefona da te nazove kad dobije kovertu 
- seoBIH
#3 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
Samo neka dodje kuci. Kad si znao pit i vozit, sad se suoci sa roditeljima i posljedicama. Bolje i to, nego da si nekog zvekno.
-
Bureks
#4 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
Ma OK nije prob to da se i kaze roditeljima, ali pitam eto ako postoji mogucnost ne mora sve da se zna treba se nesto i sakriti. A to da sam nekog mogao zveknuti sumnja jer sma popio 5 piva i pokazalo je samo 0.2 od dozvoljene granice 1 gde se ne uzima vozacka, Svakako me i nema necu ni ostajetiti da mi je vozacku uzelo jer je na jedan mjesec, a ne idem vozilom u Njemacku.
- Red Wolf
#5 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
pa fataj postara u ulici,drugo rjesenje ne postojiBureks wrote:Ma OK nije prob to da se i kaze roditeljima, ali pitam eto ako postoji mogucnost ne mora sve da se zna treba se nesto i sakriti. A to da sam nekog mogao zveknuti sumnja jer sma popio 5 piva i pokazalo je samo 0.2 od dozvoljene granice 1 gde se ne uzima vozacka, Svakako me i nema necu ni ostajetiti da mi je vozacku uzelo jer je na jedan mjesec, a ne idem vozilom u Njemacku.
-
Bureks
#6 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
Ma bar mislim da bi trebalo postojati neka solucija. Ipak sutra idem prvo u postu da provjerim kao ne mogne onda u policijsku stanicu da gore proverim...
-
l33t
-
mefistofilis
#8 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
pa nista, probaj poslati mail ministarstvu untrasnjih poslova... objasni im sta i kako i vidi sta ce ti reci
- zmajadaH
#9 Re: Problem oko kazne za voznju pod alkoholom
Bureks wrote:Pozz raja.
Eh prob je sledeci da li postoji mogucnost kaznu koja sum dobio zbog voznje pod alkoholom da mi ne dolazi na kucnu adrsu. Recimo da je podignem u policiji kad stigne kod njih da je oni ne salju u postu a postar da mi je donosi kuci ili da me zovu iz poste kad stigne , jer nebi voljeo da mi starci saznaju, a ja moram kroz mjesec dana na teren u Njemacku i necu sigurno biti kuci 9 mjeseci. A vozacku bi ostavio jaranu da je preda u policijsku stanicu i da uplati kaznu.
Jao kako bi volio da te babo/tata/otac odere od batina i da te rastavi ON od vozačke !!!
Neću spominjati najcrnje situacije.
Uzmi najblažu, da imaš sudar a ti sve uradio po PS-u osim što si se obloko pa si ipak i ti kriv.
Taksi je nejeftinija kazna za pijanstvo u provodu, hem dođeš kući ko gospodin....
Vama mladima fakat fali stila....
Izdrži ko čovjek, priznaj šta si uradio, odradi kaznu muški a ne ko pička (da oprostite na izrazu)....