Problem naseg doba

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sicx

#1 Problem naseg doba

Post by sicx »

PREDMET RASPRAVE: Razvijena intuicia i brzo učenje, sto potice iz njihovog otvorenog uma koji brzo uviđa stvari o sebe, zatim hipersenzibilnost, zbog koje njihova eventualna krutost u odnosima u stvari samo maskira odredenu forma stidljivosti

PODNASLOV: Razmatranje toka dogadzaja koji su doveli do kontroverze u razvoju celebralne paralize maloga Nazifa i kritike - izvod iz prepiski dva trenutno najveca Uma danasnjice

mr.dr. Stanislav Petrovic: Da ali ako pogledate hronoloski dogad je iz proslog stoljeca,morat cete se sloziti da Dositej Obradovic nikada nije pio kaHvu bez dvije kocke secera...Zar ne

dr. Sefcet Ramadani : Pa moglo bi se reci iako sublimirajuci stvarnost iz danasnje perspektive po doktoru Nedi Zecu dvije kocke secera imaju istu implikaciju kao i 3 kocke u jednom fildzanu mlake kaHve

mr.dr. Stanislav Petrovic: Da, upravu ste mr.dr. Ramadani , na primjer meni je fascinantna cinjenica da u t u embrionalne metamorfoze kod velikog naseg poznatog naucnika,d tora i nadriljekara Nazifa Gljive dolazi do jednog ko interesantnog i nadasve uzbudjujuceg dogada ,naime glava tada malog Nazifa,poprima nevjerovatan trapezoidni oblik,koji kao sto sada znamo pomogao je pri razvoju njegove percepcije ko je na visoj razini kolega...

dr. Sefcet Ramadani: Moram da primijetim da se slazem sa vasom tvrdnjom ali ne u potpunosti. evo zbog cega. glava malog nazifa tada mogla da dostigne taj oblik rasirenosti medzu spolovima svoje vrste pa je bila prinudzena da se razvija intrancepcionalno po svojoj mogucnosti sto iskljucuje tvrdnju ili pak pretpostavku koju zelite da implicirate.. da je njegova glava imala izbor u datom trenutku da se razvija prema svome visestoljetnom bitku
kolega...
da li vase cutanje trebam da svatim kao slaganje?

mr.dr. Stanislav Petrovic: Da kolega,medjutim mala opaska na vasu konstataciju,naime u vremenu kada je mali nazif bio embrio,tada jos nije bila poznata tehnika spinovan cakri,ko je recimo sada rasprostranjena i u ekvatori lnoj gvineji,povrh svega svi znamo da je otac malog nazifa prvi izracunao ko je duzina sjenke sedmospratne zgrade.

dr. Sefcet Ramadani: Ali bez predmetno je tvrditi da je njegov otac imao ikakvog uticaja na njegov embrionalni razvoj spiralne membrane u mozgu, to je opceprhihvacenja tvrdnja molim lijepo..

mr.dr. Stanislav Petrovic: Kolega,nemojte mijesati razvoj spiralne membrane i njegove mogucnosti i sposobnosti pri iskrivljivanju klavikule,dajte molim vas pa to je tako,neuko,laicki...zaista

dr. Sefcet Ramadani: Dokaz da spiralna membrana sa svojom ovojnicom utice na reproduktivni razvoj embriona od najmanje dobi je dokazao i slavni Jozef Mengele ciji sam i sam ucenik bio a nazalost (ili srecu kako vam drago) vi niste bili ,sto ce reci da to oslikava tvrdnju koliko niste upuceni u mizernost uticaja sedmospratne zgrade naspram desetokatnice nebodera u Cirihu na razvoj malog Nazifa

mr.dr. Stanislav Petrovic : Da li vi to omalovazavate dr.Semsudina Prepelicu Pa zaista ovo je krajnje ponizavajuce,mo moc logickog rasudjivan i ulazen u samu sustinu stvari je velika,ne zelim se raspravl ri sa osobama suzene percepcije ciji je krajnji domet bio (zaista ne mogu da se ne nasmijem) izrada nuklearnog frizidera koji je radio na pogonsku paru?
I jos nesto kolega, JEBEM JA VAMA MATER KOLEGA!!!

NE NE KOLEGA.. JEBEM JA VAMA MATER!
:-?
Post Reply