sve mi normalno ,ali isto kao da imam blokadu u glavi .....
ima li jos neko da je u takvom stanju ili slicnom
mogao bih jos pisati ,ali ovo je kratko i jasno
NE SALIM SE!
Moderator: anex
prestani glasat za harisakenzo wrote:stvar je u tome da sta god radim, osjecam se uvijek isto......uvijek kao da se vrtim u krug...![]()
izvini care, al malo zajebancije nikad ne skodi...kenzo wrote:ja kolko vidim na pogresan fourm dodjoh...ko da vam je 15 godina
medda wrote:Nemojte bez veze prisjedati na muku covjeku.
Hajde ti Kenzo opisirnije napisi sta te muci pa ako i ne bude valjanih savjeta barem ce ti biti lakse.
tacno..ali to se vrtimo u krug sto nam vlada ne vlaja pet paraAlfons Kauders wrote:izvini care, al malo zajebancije nikad ne skodi...kenzo wrote:ja kolko vidim na pogresan fourm dodjoh...ko da vam je 15 godina
elem, mislim da vecina ljudi u ovoj zemlji ima manje vise isti problem...
jebiga, ja cisto sumnjam da je iko u ovoj zemlji normalan, tako da je sve na psiholoskoj bazi, one way or the other.kenzo wrote:tacno..ali to se vrtimo u krug sto nam vlada ne vlaja pet paraAlfons Kauders wrote:izvini care, al malo zajebancije nikad ne skodi...kenzo wrote:ja kolko vidim na pogresan fourm dodjoh...ko da vam je 15 godina
elem, mislim da vecina ljudi u ovoj zemlji ima manje vise isti problem...![]()
u naslovu stoji na psiholoskoj bazi
pa ne znam bas da se to desavalo...a ja sam po prirod i uvijek nasmijan...Bajrin najmladji wrote:Desi li ti se, pored te emocionalne "otupjelosti", da imaš neku vrstu inverzije emocija? Kada bi bilo nešto tugaljivo, a tebe to nešto, tjera na smijeh i obratno.
ne budi siguran.....ono sto laici smatraju depresijom, i ono sto se smatra deprom u klinickim krugovima nisu iste stvari....kenzo wrote:medda wrote:Nemojte bez veze prisjedati na muku covjeku.
Hajde ti Kenzo opisirnije napisi sta te muci pa ako i ne bude valjanih savjeta barem ce ti biti lakse.
konacno normalan neko..
stalno me proganja osjecasj nepripadnosti, bez obzira jesam li u najvecoj masi ili kod kuce sam..
isto ko da imam rupu u glavi iz koje ne mogu da izadjem ,nego se vrtim u krug stalno..
nije to depresija, jer depresija je emisoinalno szanje..a ja emocija skoro da i jemam..ili su blokirane![]()
ima ona izreka:"nije vazno sta se desava ,nego kao to prihvatis"
lolita_xx wrote:zasto ne odes psihijatru, i popricas... vjeruj bit ce ti lakse...
trazeci pomoc ovdje ides u krug jos vise...
javi se na pp ako hoces da ti nekog preporucim...
kriticarka_nikova wrote:kenzo ako si po prirodi uvijek nasmijan jel to tjeras sebe na silu, ili je cisto onako....
Mislim kako mozes biti nasmijan ako imas neki unutarnji problem?
Pojasni pa da nastavimo...
Znam da oni koji imaju potrebu da nasmijaju druge u biti u dubini sebe kriju neku tugu.kenzo wrote:kriticarka_nikova wrote:kenzo ako si po prirodi uvijek nasmijan jel to tjeras sebe na silu, ili je cisto onako....
pa dobrim dijelom oni koji se najvise smiju, oni su najnesretniji
kriticarka_nikova wrote:Znam da oni koji imaju potrebu da nasmijaju druge u biti u dubini sebe kriju neku tugu.kenzo wrote:kriticarka_nikova wrote:kenzo ako si po prirodi uvijek nasmijan jel to tjeras sebe na silu, ili je cisto onako....
Ovako...odgovori na pitanje: jel' imas trenutno neki veliki problem?
ma kakav pubertetcHupjahalic@ wrote:@kenzo koliko imas godina?
kontam isto sto se tice samih hormona da li se sve stabilizovalo (ako je u pitanju pubertet onda je druga prica, drugi postupci nego npr ako si odrasla osoba).
1. Nasmij se jaro nasmij se - autu sa rezervnim tockom uzoj od tocka za motorkenzo wrote:kriticarka_nikova wrote:kenzo ako si po prirodi uvijek nasmijan jel to tjeras sebe na silu, ili je cisto onako....
Ti nas ovdje zezaskenzo wrote:ma kakav pubertetcHupjahalic@ wrote:@kenzo koliko imas godina?
kontam isto sto se tice samih hormona da li se sve stabilizovalo (ako je u pitanju pubertet onda je druga prica, drugi postupci nego npr ako si odrasla osoba).![]()
22 pune sad ce uskoro..
a sto se tice ove teme..problem je u nacinu razmisljanja..poprilicno samodestrkutivan..a kao sto rekoh preslo mi u naviku...
i imam strah da se takav nacin razmisljanja ne odrazi na tijelu...znate sta mislim