Problem: ljubljenje
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
tisa90
#1 Problem: ljubljenje
dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!
-
ratamahatta
#2 Re: Problem: ljubljenje
hahahhaahahahahahaahahah svaka cast, ovo je dosada na vrhuncu slavetisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!
- pakshu
#3 Re: Problem: ljubljenje
ja to nikad nisam radio,doduse tek mi je osamdesettisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!
-
amebr
- tendzera
#5 Re: Problem: ljubljenje
Sedamn'est mi je godina jos se nisam ljubila. 
- Fuzzy Dunlop
#7 Re: Problem: ljubljenje
didžej wrote:fildzan, kliker i udri.
& relax
- hodža
#8 Re: Problem: ljubljenje
tisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!
-
tisa90
#9 Re: Problem: ljubljenje
hodza i supak se nasli pravit pametni hahaha
-
sarajevo-x.com
#10 Re: Problem: ljubljenje
Dođi ja ću te naučit'

- alkalna_baterija
#11 Re: Problem: ljubljenje
Ti se ljubiš sa 16 godina?????tisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!
- tendzera
#12 Re: Problem: ljubljenje
Ti kad si se ljubila su menom nijesi imala ni petn'est ljeta.alkalna_baterija wrote:Ti se ljubiš sa 16 godina?????tisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!Dokle ovaj svijet ide...
- alkalna_baterija
#13 Re: Problem: ljubljenje
na tvoju dušu.tendzera wrote:Ti kad si se ljubila su menom nijesi imala ni petn'est ljeta.alkalna_baterija wrote:Ti se ljubiš sa 16 godina?????tisa90 wrote:dakle, imam 16 godina, i ne znam se ljubiti, tacnije ne znam sta treba raditi sa jezikom. Uvijek se pogubim kada mi momak stavi jezik jer ja ne znam sta trebam raditi sa svojim. Molim vas da mi kazete kako vi to radite, neke savjete, iskustva i sl. BEZ NEPOTREBNIH KOMENTARA!Dokle ovaj svijet ide...
- ledeni_caj
#14 Re: Problem: ljubljenje
Sto bi rek'o Kemo Velicanstveni.
- alkalna_baterija
#15 Re: Problem: ljubljenje
tebi je bolji prethodni havatar
- respo
#16 Re: Problem: ljubljenje
tisa javi se za dvije godine za jednu kafu naci cemo zajednicki jezik 
- ledeni_caj
#17 Re: Problem: ljubljenje
Jos se trazim.alkalna_baterija wrote:tebi je bolji prethodni havatar
- alkalna_baterija
#18 Re: Problem: ljubljenje
slušaj mene, znaš da ti ja slagala ne bihledeni_caj wrote:Jos se trazim.alkalna_baterija wrote:tebi je bolji prethodni havatar
respo, ne moraš čekat još dvije godine, meščini da je i ovako legalna
- Brokeraš
#19 Re: Problem: ljubljenje
šta je problem, nemojte curu zajebavat fino pita
Ja kad sam se prvi put ljubio mahinalno sam joj uvalio jezik i to je došlo samo od sebe nema se tu šta učit, to prirodno dođe
Al ima nekih manjih pravila kao da ne širiš usta kao da mu hoćeš glavu progutat, da opereš usta i zube itd
aaaa dugo se nisam ljubiooo
Ja kad sam se prvi put ljubio mahinalno sam joj uvalio jezik i to je došlo samo od sebe nema se tu šta učit, to prirodno dođe
Al ima nekih manjih pravila kao da ne širiš usta kao da mu hoćeš glavu progutat, da opereš usta i zube itd
-
tisa90
#20 Re: Problem: ljubljenje
prvi pametan komentarBrokeraš wrote:šta je problem, nemojte curu zajebavat fino pita![]()
![]()
Ja kad sam se prvi put ljubio mahinalno sam joj uvalio jezik i to je došlo samo od sebe nema se tu šta učit, to prirodno dođe![]()
Al ima nekih manjih pravila kao da ne širiš usta kao da mu hoćeš glavu progutat, da opereš usta i zube itd![]()
- PristavilaVoduZaKafu
#21 Re: Problem: ljubljenje
mene baš zanima da li je to iko isprobaodidžej wrote:fildzan, kliker i udri.
- Brokeraš
#22 Re: Problem: ljubljenje
prepusti se i nemoj misliti o tome kako se ljubiš, samo se izvali i prepusti trenutku
ta niko nije posto maher iz prve
ta niko nije posto maher iz prve
Last edited by Brokeraš on 20/07/2013 22:44, edited 1 time in total.
- tendzera
#23 Re: Problem: ljubljenje
Ma jok,nije niko.PristavilaVoduZaKafu wrote:mene baš zanima da li je to iko isprobaodidžej wrote:fildzan, kliker i udri.
- Ramzess Veliki
#24 Re: Problem: ljubljenje
Garant se i on isto pita pa ste na istom.tisa90 wrote:prvi pametan komentarBrokeraš wrote:šta je problem, nemojte curu zajebavat fino pita![]()
![]()
Ja kad sam se prvi put ljubio mahinalno sam joj uvalio jezik i to je došlo samo od sebe nema se tu šta učit, to prirodno dođe![]()
Al ima nekih manjih pravila kao da ne širiš usta kao da mu hoćeš glavu progutat, da opereš usta i zube itd![]()
aaaa dugo se nisam ljubiooohvala, znam i ja ta pravila ali nekako mi se ne svidja kako ja to radim dok se ljubimo ahaha, a ne znam sta da promijenim tacno, zato sam ovo postavila da vidim sta radim pogresno, ako shvatas sta hocu da kazem ahah i hvala
Poljubac treba da je nježan, lagani dodir, senzualan. Meni je takav najbolji. Treba da poljupcem prenosiš svoja osjećanja, on isto ... nema neke posebne tehnike. Nešto kao kad ližeš sladoled, pa nekad ti paše da ga trošiš pomalo, a nekad ga izgrizeš za par sekundi. Bez previše baljenja i guranja jezika do krajnjaka ... sve sa mjerom.
-
tisa90
#25 Re: Problem: ljubljenje
Hvala i tebi punoRamzess Veliki wrote:Garant se i on isto pita pa ste na istom.tisa90 wrote:prvi pametan komentarBrokeraš wrote:šta je problem, nemojte curu zajebavat fino pita![]()
![]()
aaaa dugo se nisam ljubiooohvala, znam i ja ta pravila ali nekako mi se ne svidja kako ja to radim dok se ljubimo ahaha, a ne znam sta da promijenim tacno, zato sam ovo postavila da vidim sta radim pogresno, ako shvatas sta hocu da kazem ahah i hvala
![]()
Poljubac treba da je nježan, lagani dodir, senzualan. Meni je takav najbolji. Treba da poljupcem prenosiš svoja osjećanja, on isto ... nema neke posebne tehnike. Nešto kao kad ližeš sladoled, pa nekad ti paše da ga trošiš pomalo, a nekad ga izgrizeš za par sekundi. Bez previše baljenja i guranja jezika do krajnjaka ... sve sa mjerom.