problem(elektronika),golf IV
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
gazda01
#1 problem(elektronika),golf IV
pozdravljam lijepo:) ovako,drugu mi se prije 2 mjeseca desio problem sa elektronikom na golf 4.problem je bio u tome da nije mogao daljinski otkljucavati auto,sijalice mu je ostajala ukljucena u autu i prilikom zatvaranja vrata,prozore nije mogao ni spustati ni dizati,klima nije radila,ma sve otkazalo.eh sad otisli smo do majstora i on je nesta kao resetovao na nekom dugmetu i poslije sve bilo ok,uzeo 20 km.medjutim danas opet isto i mi parkiramo,skinemo kleme sa akumulatora i vratimo i onda opet sve radi.zanima me jel iko imao isti ili slican problem?hvala lijepo
-
saim_adka
#2 Re: problem(elektronika),golf IV
Jes ti siguran da je to VW....da ipak nije Fiat???
de ti to bolje pogledaj, VW ne poznaje te kvarove, barem u Sarajevu
idi u servis ili nekom električaru...nije ti to za mehaničara i majstora za auspuh i ulje
de ti to bolje pogledaj, VW ne poznaje te kvarove, barem u Sarajevu
idi u servis ili nekom električaru...nije ti to za mehaničara i majstora za auspuh i ulje
-
ja1986
#3 Re: problem(elektronika),golf IV
ma nije mu nista
Recimo, ja na skodi imam ugradjen zastitni prekidac, koji je ugradjen tako da ako ga slucajno ne kliknem, a dam kontakt autu, automatski se vrate greske koje su postojale. Ali kao i ti, skinem klemu i poniste se sve greske. Ja izvor gresaka znam(prekidac), a ti otidji nekom za elektroniku, kompjuterski da otkrije uzrok toga...mada klema je zakon 
-
gazda01
#4 Re: problem(elektronika),golf IV
problem je sto smo i bili kod elektricara
ma jeste klema zakon ali brate mrsko svaki put skidati klemu radi toga.ma moguce da je i ovdje do tog prekidaca,mozda vlaga,sta li...samo sam htio vidjeti da jos neko nije imao taj problem sa cetvorkom pa..u svakom slucaju hvala 
- Tahta
#5 Re: problem(elektronika),golf IV
Ako je >GOLF povukao vlagu onda neće na dobro