problem dvd citac!!!!
Moderator: Benq
-
A_C_E
#1 problem dvd citac!!!!
Upravo sam formaatirao disk.sve je bilo ok sve dok nisam ubacio dvd u dvd citac.samo je zablokirao.ima napon al ne moze se ni izvaditi dvd.potpuno je zakocio.prije toga radio je normalno.preko njega sam bootao.instalirao sam tweak i vidio da je fino strihiran E:.uopste mi ne pokazuje dvd u my computer.zna li neko sta je?

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Tebi jedan dan...jedan problem...nisi valjda opalio format zbog tona na msn messengeru
?Ma...jopet ga obraduj s jednim format c:...
.
-
A_C_E
Znas sta nisam imo zivaca da rjesavam problem pa sam opalio format ionako je bilo vrijeme.A za MSN stvarno cudno kad kliknem na audio conversation pokaze da nemam zvucnu karticu a zika drma na WMP.samo da nesto dodam .ma INFO cd-ovi su prokletinja......
ps:MSN sad radi 
- Qler
imas na DVD-u mali rupici, to ti je da izvadis medij na silu, ako ima napona, izvadit ce ga 
ne znam sto ti ne radi, ali meni win nije htio da prepozna dvd rw jer je bio podesen regional settings na bosnian
ja prebacim na hr, instalira ga, vratim na bosnian radi rega
a Info CD/DVD mi uvijek dobro dodje
iako imam ja svoju kolekciju stalinh programa, ona rubrika best of je dobra, a i nadje se uvijek po koji dobar program...
:D:D
ne znam sto ti ne radi, ali meni win nije htio da prepozna dvd rw jer je bio podesen regional settings na bosnian
a Info CD/DVD mi uvijek dobro dodje
-
neko iz mase
pokusaj prebaciti na drugi IDE prikljucak, i provjeri master/slave opciju na tom kablu
- sffovac
ne znam do cega ti je ali mene su tako isto par puta driveri za mother bord jebali zestoko
cim bi ih instalirao dvd romovi bi poludili
ne prepoznaje ih
onda kad ubacis ne mozes nista sa dvd a vrti ga unutra ko lud, a nece da ga izbaci dok ne restartujes
pa posto kazes da si skoro formatiro
probaj opet ali nemoj da bi ikako restartovo dok ne instaliras sve drivere
sretno
cim bi ih instalirao dvd romovi bi poludili
ne prepoznaje ih
onda kad ubacis ne mozes nista sa dvd a vrti ga unutra ko lud, a nece da ga izbaci dok ne restartujes
pa posto kazes da si skoro formatiro
probaj opet ali nemoj da bi ikako restartovo dok ne instaliras sve drivere
sretno