Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
rimlle
#1 Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Dakle, moj problem je sto mi daljinsko zakljucavanje vise ne radi od kad sam promjenio baterije u kljucu. Radi se o Seat Toledu 1998. god. Cijeli sistem zakljucavanja je fabricki, tj. niej naknadno ugradjivano! Ako ko zna ili ima neku shemu kako da programiram kljuc, neka javi! Unaprijed hvala! Pozz
-
davidigolijat
#2 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Promijeni jos jednom baterije, mozda je do njih..ako nije, onda mi se javi da dalje rijesavamo 
-
LeKo
#3 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Ima fazon re-programiranja daljinskog, nisam siguran da li je i za Toleda isti, ali te nista ne kosta da probas. Daj kontakt u autu (zatvorena sva vrata) i sačekaj da se ugasi key code, nakon toga pritisni zaključavanje (trebalo bi uspijeti), ponoviti i otključavanje, vratiti kontakt i to je to.
Pozdrav,
Pozdrav,
-
Ublehas
#4 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Ako ovo neradi iz prethodnog posta probaj ubaciti kljuc u kontakt bravu, pritisnuti dugme otkljucavanja/zakljucavanja i tako dati kontakt, trebalo bi da za par sekundi vrata skljocnu. Probaj!
-
rimlle
#5 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo
Probao sam sve opcije koje ste mi predlozili ali bez uspjeha, cak sam i promjenio baterije ali nista. Kad pritisnem taster za otkljucavanje ili zakljucavanje, crvena dioda se upali sto znaci da su baterije ok. Probao sam i neku shemu sto sam nasao na netu ali uzalud. Sta, kako... ne znam....