Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
rimlle

#1 Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Post by rimlle »

Dakle, moj problem je sto mi daljinsko zakljucavanje vise ne radi od kad sam promjenio baterije u kljucu. Radi se o Seat Toledu 1998. god. Cijeli sistem zakljucavanja je fabricki, tj. niej naknadno ugradjivano! Ako ko zna ili ima neku shemu kako da programiram kljuc, neka javi! Unaprijed hvala! Pozz
davidigolijat

#2 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Post by davidigolijat »

Promijeni jos jednom baterije, mozda je do njih..ako nije, onda mi se javi da dalje rijesavamo :)
LeKo

#3 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Post by LeKo »

Ima fazon re-programiranja daljinskog, nisam siguran da li je i za Toleda isti, ali te nista ne kosta da probas. Daj kontakt u autu (zatvorena sva vrata) i sačekaj da se ugasi key code, nakon toga pritisni zaključavanje (trebalo bi uspijeti), ponoviti i otključavanje, vratiti kontakt i to je to.

Pozdrav,
Ublehas

#4 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Post by Ublehas »

Ako ovo neradi iz prethodnog posta probaj ubaciti kljuc u kontakt bravu, pritisnuti dugme otkljucavanja/zakljucavanja i tako dati kontakt, trebalo bi da za par sekundi vrata skljocnu. Probaj!
rimlle

#5 Re: Problem daljinskog zakljucavanja Toledo

Post by rimlle »

Probao sam sve opcije koje ste mi predlozili ali bez uspjeha, cak sam i promjenio baterije ali nista. Kad pritisnem taster za otkljucavanje ili zakljucavanje, crvena dioda se upali sto znaci da su baterije ok. Probao sam i neku shemu sto sam nasao na netu ali uzalud. Sta, kako... ne znam.... :?
Post Reply