Probiraci

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mamica papucarka

Post by mamica papucarka »

urbanagerila wrote:Ma neeeeee :D Ja na zajebanciju odgovaram istom a na ozbilju krajnje ozbiljno... :D Hebi ga nismo svi na forumu na istom nivou pa je pametno da se covjek prilagodi i nivou sagovornika zar ne? ;-)

:D

Slab si mi ti provodadjija nigdje te jaranice.... jel se ofarbala? :D
jes vala, eno je hoda sa kesom na glavi :lol: Kako sam joj rekla da ima jedan hairlija, koji voli crnke, odmah je premazala kosu :D
I drzi farbu, evo ima dva sahata. Kaze, hoce da joj bude sto crnja kosa :D
nego, volis li dugu ili kratku kosu :D :D :D
anais_nin

#27 Re: Probiraci

Post by anais_nin »

mamica 31 wrote: evo, ja se cudim kako ova moja neozenjena i neudata raja podjose probirat kako uletise u 30-e. Naravno, da treba birat, ali imam osjecaj da im se niko ne svidja. :D Sta im je???? Te, vidi mu cele, trbuscica, sijedih... Hebi ga, malo pretjeruju :D
Kaze mi rodjak, fina mi je cura, ali malo sklona debljanju :-) (a on ko iz tube istisnut)
ma u biti se ljudi vade na te neke glupave sitnice kad ih u sustini ta osoba ne privlaci :D kad ih neko privlaci sve te sitnice najednom postanu nevidljive....

dok smo mladji, u 20tim, puno smo drustveniji....puno vise novih ljudi upoznajemo, tako da i teoretski postoje vece sanse da nas neko privuce (a za to ipak treba da i otvori usta a ne samo da "izgleda").....meni je recimo gore sto ovi u 30tim kad tako naleti neko ko je fin, ono hajde neka ga "moze valjat" a u biti ne osjecaju tu privlacnost, zelju, strast za tom osobom....drugim rijecima trace vrijeme te druge osobe koja misli da je njima stalo....isto ti je tako sa rodjakovom curom....u prevodu ti je to "fina je kao osoba, ali me u biti ne privlaci....ali posto ne znam mogu li naci neku koja me privlaci tj da li zelim da ulazem vrijeme i trud u to da je trazim neka ove"..... :oops:

po meni je najveci problem tih 30+ apatija a ne visoki kriteriji.....mozda bi ih i neka od tih osoba privukla da hoce malo drmnut sobom i progovorit koju s njim/njom :D jer ovako "na daljinu" bez nekog vece kontakta i Angelini se moze koja *mana* naci a ne onim "manje savrsenim" :D
chuchumbamayumbe

Post by chuchumbamayumbe »

Ima ona "Svugdje Mu je bolje nego u gachama", sto povlaci za sobom tezu "U BAGLAMU - U BAGLAMU".
I to je to.
Mislim, sto se sexa tice. :-)
tech10

Post by tech10 »

mamica 31 wrote: keze mi prijateljica (kada sam joj pokazala tipa) "vidi ga procelav" :D
Rekoh, " joa, eto ti pocele sijede" :D
Odlomak iz Seinfeld-a:

Kramer enters.
Jerry: Hey.
Kramer: Hey.
George: You fixed me up with a bald woman.
Kramer flinches.
Kramer: Bald?
George: Yeah, that's right.
Elaine: Do you see the irony here? You're rejecting somebody because they're bald.
George: So?
Elaine: (puts her hands up to her mouth) You're bald! :D
urbanagerila

#30 Re: Probiraci

Post by urbanagerila »

anais_nin wrote:
mamica 31 wrote: evo, ja se cudim kako ova moja neozenjena i neudata raja podjose probirat kako uletise u 30-e. Naravno, da treba birat, ali imam osjecaj da im se niko ne svidja. :D Sta im je???? Te, vidi mu cele, trbuscica, sijedih... Hebi ga, malo pretjeruju :D
Kaze mi rodjak, fina mi je cura, ali malo sklona debljanju :-) (a on ko iz tube istisnut)
ma u biti se ljudi vade na te neke glupave sitnice kad ih u sustini ta osoba ne privlaci :D kad ih neko privlaci sve te sitnice najednom postanu nevidljive....

dok smo mladji, u 20tim, puno smo drustveniji....puno vise novih ljudi upoznajemo, tako da i teoretski postoje vece sanse da nas neko privuce (a za to ipak treba da i otvori usta a ne samo da "izgleda").....meni je recimo gore sto ovi u 30tim kad tako naleti neko ko je fin, ono hajde neka ga "moze valjat" a u biti ne osjecaju tu privlacnost, zelju, strast za tom osobom....drugim rijecima trace vrijeme te druge osobe koja misli da je njima stalo....isto ti je tako sa rodjakovom curom....u prevodu ti je to "fina je kao osoba, ali me u biti ne privlaci....ali posto ne znam mogu li naci neku koja me privlaci tj da li zelim da ulazem vrijeme i trud u to da je trazim neka ove"..... :oops:

po meni je najveci problem tih 30+ apatija a ne visoki kriteriji.....mozda bi ih i neka od tih osoba privukla da hoce malo drmnut sobom i progovorit koju s njim/njom :D jer ovako "na daljinu" bez nekog vece kontakta i Angelini se moze koja *mana* naci a ne onim "manje savrsenim" :D
Fenomen u narodu poznatiji kao "rutavom qrzzu i dlake smetaju" svi smo nekako "rutaviji" godinama zar ne? Ali nemoj sad tako imam pravo da volim neki tip (crna, plava, visoka, niska) sto ne iskljucuje druge iz kombinacije ali daje prednost ovim prvim .... :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

A joooj,ne biram,nego mene ne biraju! Prevalila 30-u,sace mi OPET rodjendan! Ono sto trazim se ne moze opisati...Ja jos uvijek vjerujem u *ebenu hemiju! Nije vazno jel crn,plav,Pitt,Clooney,De Vito,ali ako nema hemije onda nista i ne fercera! Ono,makar malo! Kako ces se ljubit s nekim ko te ne privlaci??? A kamoli sex...MOja mama digla ruke od unuka...
pitt

Post by pitt »

negra wrote:A joooj,ne biram,nego mene ne biraju! Prevalila 30-u,sace mi OPET rodjendan! Ono sto trazim se ne moze opisati...Ja jos uvijek vjerujem u *ebenu hemiju! Nije vazno jel crn,plav,
Pitt
,Clooney,De Vito,ali ako nema hemije onda nista i ne fercera! Ono,makar malo! Kako ces se ljubit s nekim ko te ne privlaci??? A kamoli sex...MOja mama digla ruke od unuka...
Sto ne kazes....... D::D jest da sam daleko od brada :D:D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

negra wrote:A joooj,ne biram,nego mene ne biraju! Prevalila 30-u,sace mi OPET rodjendan! Ono sto trazim se ne moze opisati...Ja jos uvijek vjerujem u *ebenu hemiju! Nije vazno jel crn,plav,Pitt,Clooney,De Vito,ali ako nema hemije onda nista i ne fercera! Ono,makar malo! Kako ces se ljubit s nekim ko te ne privlaci??? A kamoli sex...MOja mama digla ruke od unuka...
Imam ja par nekih tableta plavih i zutih jel se pika to ko hemija??? :D
pitt

Post by pitt »

urbanagerila wrote:
negra wrote:A joooj,ne biram,nego mene ne biraju! Prevalila 30-u,sace mi OPET rodjendan! Ono sto trazim se ne moze opisati...Ja jos uvijek vjerujem u *ebenu hemiju! Nije vazno jel crn,plav,Pitt,Clooney,De Vito,ali ako nema hemije onda nista i ne fercera! Ono,makar malo! Kako ces se ljubit s nekim ko te ne privlaci??? A kamoli sex...MOja mama digla ruke od unuka...
Imam ja par nekih tableta plavih i zutih jel se pika to ko hemija??? :D
Sad znamo zasto buncas :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Buncam od gljiva ali je sad hladno tako da je ta mogucnost apriori iskljucena ....cist ko suza ... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

ja takodje ne vjerujem u kompromise te vrste.... :D ono ma fin je moze proc....ako nema hemije nema se sta dalje tu trazit....a godine draga moja nemaju ama bas nikakve veze s tim, ljubav ne bira, nema rokove, vremenska ogranicenja itd itd...nego prosiri malo krug ljudi u kojem se kreces, promjeni nesto ili mjesta gdje izlazis, ili neki hobi, jer ocigledno u tom trenutacnom krugu ga ne nalazis....i malkice poradi na samopouzdanju, muskarci kad nanjuse nesigurnost i ocaj bjeze glavom bez obzira :D
anais_nin

#37 Re: Probiraci

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote: Fenomen u narodu poznatiji kao "rutavom qrzzu i dlake smetaju" svi smo nekako "rutaviji" godinama zar ne? Ali nemoj sad tako imam pravo da volim neki tip (crna, plava, visoka, niska) sto ne iskljucuje druge iz kombinacije ali daje prednost ovim prvim .... :D
a da tebe uclanimo u kakav klub za debate, jer ne znas osnovna pravila raspravljanja.... :lol: ko govori o tipovima???? :shock: ja uopste to nisam spomenula nego cisto apatiju, lijenost da se pokrene i upozna neko novi, pa se onda krije iza izgovora "fali mu ovo, fali joj ono" itd itd.... :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Evo ja se prijavljujem na neki kurs da naucim kako se suti :D dobro bi mi doslo ... manta mi se vise od objasnjavanja .... :D
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote:Evo ja se prijavljujem na neki kurs da naucim kako se suti :D dobro bi mi doslo ... manta mi se vise od objasnjavanja .... :D
mislim da taj kurs ne bi uspjesno zavrsio :lol: :lol: :lol:
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Odma predpostavka !!! Herka da pojasnim sta je predpostavka u poslu kojim se bavim .... plasticnim primjerom na engleskom...

ASSUME = ASS+U(you)+ME

dont make it .... :D
new_jazzWa

Post by new_jazzWa »

Samopouzadanje-imam,nema gdje me nema kad su izlasci u pitanju, komunikatvna (fala bogu),duhovita (kazu),jedini problem je sto sve ljude (citaj muskarce) pretvaram u prijatelje! Nemam ja tu "zicu" da zavodim... Zavedite meeee!!!!
urbanagerila

Post by urbanagerila »

heh nemoj dva put rec´....negra ocemol cyber ili da se nadjemo na fuka???
black

Post by black »

urbanagerila wrote:heh nemoj dva put rec´....negra ocemol cyber ili da se nadjemo na fuka???
:thumbup: tako je...konkretan prijedlog 8-)
anais_nin

Post by anais_nin »

negra wrote:Samopouzadanje-imam,nema gdje me nema kad su izlasci u pitanju, komunikatvna (fala bogu),duhovita (kazu),jedini problem je sto sve ljude (citaj muskarce) pretvaram u prijatelje! Nemam ja tu "zicu" da zavodim... Zavedite meeee!!!!
svaka cast :D ja ovo za samopouzdanje napisah u odgovor na ono tvoje "ali mene ne biraju....+ jos malo pa novi 30i neki rodjendan" :D ne daj da te taj dio obuzima :D a sto se zavodjenja tice, sve se da nauciti....ne pretvaras ti muskarce u prijatelje nego sebe u prijateljicu :D osnovna greska :D njima cesto treba crtati da imaju prolaza :D a davanje tih znakova se i te kako moze nauciti :D
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote:Odma predpostavka !!! Herka da pojasnim sta je predpostavka u poslu kojim se bavim .... plasticnim primjerom na engleskom...

ASSUME = ASS+U(you)+ME

opet bi ti da se igras s velikim....ako cemo pametovat da bi prohodao prvo treba nauciti puzati....a ono gore navedeno nije ASSUMPTION nego EDUCATED GUESS....razlika drasticna :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

anais_nin wrote:
urbanagerila wrote:Odma predpostavka !!! Herka da pojasnim sta je predpostavka u poslu kojim se bavim .... plasticnim primjerom na engleskom...

ASSUME = ASS+U(you)+ME

opet bi ti da se igras s velikim....ako cemo pametovat da bi prohodao prvo treba nauciti puzati....a ono gore navedeno nije ASSUMPTION nego EDUCATED GUESS....razlika drasticna :D
E hajd objasni mi molim te ...koja razlika moj posao irelevantan u odnosu na tvoje predpostavke .... sad si na mom terenu ...pa bujrum :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

I herka zaboravljas ko visoko leti nisko pada ...dizes se previse ...nemoj da te boli kasnije (znas da te volim) :D
urbanagerila

Post by urbanagerila »

Jel to trazimo po rijecniku ??? Hajmo iz glave Herka .... nemoj me razocarati pls :D
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote:
anais_nin wrote:

ASSUME = ASS+U(you)+ME

E hajd objasni mi molim te ...koja razlika moj posao irelevantan u odnosu na tvoje predpostavke .... sad si na mom terenu ...pa bujrum :D
:lol: koji je to tvoj teren? nijanse engleskog jezika? :D zajebunices se ako mislis da je tako :D

assumption dragi moj, ako vec zelis na engleskom koji si ti uveo, is something taken to be true without the klix REQUIREMENT OF A PROOF for that assumption....assumption is usually not the end in itself but rather something we do on the way to making another conclusion....meaning it's a starting point for a theory or an opinion.....

s druge strane,

the field of behavioural analysis is founded on EDUCATED GUESSES....and what is an educated guess? the formal definition being: a guess that is based on a degree of experience, knowledge, or information...seeing that I do posses experience and knowledge and you provided the necessary information about your inability to remain quiet even when you should, I made an educated guess that the probable outcome of you trying to be quiet would be you not being quiet :D

questions? :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

urbanagerila wrote:Jel to trazimo po rijecniku ??? Hajmo iz glave Herka .... nemoj me razocarati pls :D

ne pridaji si toliko vaznosti nisam bila online kad si postavljao ove odgovore :D tvrdoglava sam i samouvjerena samo kad su u pitanju stvari o kojima imam pojma :D probaj me na podforumu fudbal mozda ces tamo bolje proci :D
Post Reply