jesmo na razlicitim talasnim, bar po ovome dosad procitanom od tebe, ali neka nas svakakvih. kako bi se inace glodjali ovako slatko
Probiraci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bignermo
Vidiš da nije toliko teško biti finBHG wrote:u pravu si veliki ucitelju...bignermo wrote:Tvoja nesreća je velika, ti ne znaš nista drugo sem vrijeđati druge! Da sam na tvom mjestu davno bih se odrekao onoga za što ti misliš da je život!BHG wrote: sreca pa si se pak prepoznao u mjerenju iste...dumbass
Čisto mi je žao što si siroče kada je zivot u pitanju!
Jedna stara dama je jednom rekla "...ne možeš biti bogat koliko želiš ali zato možeš biti fin koliko želiš"!
Pozdrav!
-
bignermo
Pa čovjek uči dok je živ a na forumu svakako svašta naučim.debela wrote:eto nermo, nadam se da si ipak nesto naucio na ovom forumu![]()
jesmo na razlicitim talasnim, bar po ovome dosad procitanom od tebe, ali neka nas svakakvih. kako bi se inace glodjali ovako slatko
Iskreno da ti kažem da ne volim glođanje, ne sjedi mi baš taj žanr. Hajmo se radije igrati otkačenog humora
- BHG
dobro te je ba vise...bignermo wrote:Vidiš da nije toliko teško biti finBHG wrote:u pravu si veliki ucitelju...bignermo wrote: Tvoja nesreća je velika, ti ne znaš nista drugo sem vrijeđati druge! Da sam na tvom mjestu davno bih se odrekao onoga za što ti misliš da je život!
Čisto mi je žao što si siroče kada je zivot u pitanju!![]()
Jedna stara dama je jednom rekla "...ne možeš biti bogat koliko želiš ali zato možeš biti fin koliko želiš"!
Pozdrav!
- anais_nin
pa evo i tebi prijateljski savjet:bignermo wrote: Prijateljski savjet svakome i u svaka doba, šta tu ima loše?!
- da se probas udaljiti od kriterija "fine familije" pri biranju cura, a skoncentrises se na one s kojima ima nesto zajednicko?