Pro rock club Johnny
- paul kemp
#26 Re: Pro rock club Johnny
odlicno mjesto, u getu sam proveo mnogo pijanih noci, a bio sam nekoliko puta i u johnny-u sad i djeluje dobro, vec se i raja pocinje skupljati
ne sumnjam da ce biti odlicno mjesto
ne sumnjam da ce biti odlicno mjesto
- paul kemp
#27 Re: Pro rock club Johnny
van Basten wrote:ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena![]()
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen
ima i veterana vidim :DD
- Revolucionar ★
#28 Re: Pro rock club Johnny
auu kako fina stvar .. must go, must see ..
- paul kemp
#29 Re: Pro rock club Johnny
nihil_ wrote:Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivodespina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka
toceno je 3.5 marke
ali popravis se prije i svi sretni
-
nihil_
#30 Re: Pro rock club Johnny
Hmmm precjenjeno al hajd, sve zavisi jos od kvalitetepaul kemp wrote:nihil_ wrote:Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivodespina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka
toceno je 3.5 marke
ali popravis se prije i svi sretni
- Deriguz
#31 Re: Pro rock club Johnny
Moze li neko potvrditi informaciju da je sluzbeno otvorenje 4.2. i da Zone sviraju

- van Basten
#32 Re: Pro rock club Johnny
... i tako ti ja '43...paul kemp wrote:van Basten wrote:ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena![]()
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen
-
dezurni_ucenik
#33 Re: Pro rock club Johnny
Radi li uopste?Posto cesto bacim pogled iz tramvaja i uvijek je prazno.Mozel se preko dana kafa popiti?
-
dezurni_ucenik
#34 Re: Pro rock club Johnny
Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi.....van Basten wrote:... i tako ti ja '43...paul kemp wrote:van Basten wrote:ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena![]()
- Maharadža
#35 Re: Pro rock club Johnny
Radi, može se kafa popit'.
- paul kemp
#36 Re: Pro rock club Johnny
pa dobro, u vecini lokala u gradu je piva poskupila na 3.5, a tocena je odlicnaHmmm precjenjeno al hajd, sve zavisi jos od kvalitete
blavorsi ipak sviraju sad u subotu, tako mi konobar rece
- paul kemp
#37 Re: Pro rock club Johnny
Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi.....CVIKERASH wrote:... i tako ti ja '43...van Basten wrote:paul kemp wrote: Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen
to su bila vremena
- Dactyl
#38 Re: Pro rock club Johnny
hahahaha, prejakoCVIKERASH wrote: Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi.....
- igorailwayman
#39 Re: Pro rock club Johnny
Već davno je dokazano da otvaranje nečeg "novog" koje će pokušati dobit staru slavu "starog", jednog te istog kluba, je čist promašaj. Geto je bio jedan i jedini i šteta što je zatvoren i on se više ne može ponoviti. Izlazio sam u geto i to je to.
Ovaj sad klub Johny je 90% isti kao što je to bio Geto i blago rečeno nije estetski dotjeran u smislu rock kluba. Više izgleda kao jedna dvorana ili prazna prostorija.
Za sada je a tako će i vjerovatno ostati jedan i jedini pravi istinski rock klub u NovomSarajevu a i šire ROUTE 66 na Čvili.
Ovaj sad klub Johny je 90% isti kao što je to bio Geto i blago rečeno nije estetski dotjeran u smislu rock kluba. Više izgleda kao jedna dvorana ili prazna prostorija.
Za sada je a tako će i vjerovatno ostati jedan i jedini pravi istinski rock klub u NovomSarajevu a i šire ROUTE 66 na Čvili.
- paul kemp
#40 Re: Pro rock club Johnny
igorailwayman wrote:Već davno je dokazano da otvaranje nečeg "novog" koje će pokušati dobit staru slavu "starog", jednog te istog kluba, je čist promašaj. Geto je bio jedan i jedini i šteta što je zatvoren i on se više ne može ponoviti. Izlazio sam u geto i to je to.
ne mora znaciti, kao prvo koliko sam vidio jos uvijek se dosta toga radi, a sto se tice praznog prostora niti geto nije bio previse popunjen, pa je radio odlicno
u sarajevu hronicno fali takvih mjesta, a ako bude svirki kao i prije ne sumnjam da ce odlicno raditi
- Revolucionar ★
#41 Re: Pro rock club Johnny
bio je dobar i Rock Teatar
koliko bi kostalo printanje jedne Johnnyeve slike u formatu zastave, na platnu ? Jel iko to dosad radio ?
koliko bi kostalo printanje jedne Johnnyeve slike u formatu zastave, na platnu ? Jel iko to dosad radio ?
- paul kemp
#42 Re: Pro rock club Johnny
i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to licitiRevolucionar ★ wrote:bio je dobar i Rock Teatar![]()
prosao sam neki dan i nekako mi sve bijelo unutra, presvijetlo, kao da sam dosao u bolnicu, al ajde
- Revolucionar ★
#43 Re: Pro rock club Johnny
Ma nece to nikad imat vise onakav smek .. i jest mu glavno bilo sto je ko rupapaul kemp wrote:i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to licitiRevolucionar ★ wrote:bio je dobar i Rock Teatar![]()
prosao sam neki dan i nekako mi sve bijelo unutra, presvijetlo, kao da sam dosao u bolnicu, al ajde
-
nihil_
#44 Re: Pro rock club Johnny
paul kemp wrote:i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to licitiRevolucionar ★ wrote:bio je dobar i Rock Teatar![]()
Bio sam malo nedavno, nije radio al eto ja uletio malo. Skroz je drugaciji, svjetliji, napucaniji, nema secija, nema pola sanka, plazma gotovo na svakom zidu al nekako mi se svidja, nije ko prije al je ok. Napucaniji, napredniji, rock teatar 2.0
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#45 Re: Pro rock club Johnny
Ćuuujj Klab Atila biJo
...oooo zemljo otvori se...inaĆe za Legendu tj Legendarni Band Azra
...moja najomiljenija grupa na prostoru EX-YU...
Sretno i BeriĆetno.
- HAVANA
#46 Re: Pro rock club Johnny
Saće bit manje sisulja po malti 
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisu
al ono je bilo odvratno. 
A azra...naravno
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisu
A azra...naravno
- muha_sa
#47 Re: Pro rock club Johnny
ama--svaka ti je na mjestuHAVANA wrote:Saće bit manje sisulja po malti
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisual ono je bilo odvratno.
A azra...naravno
-
understood
#48 Re: Pro rock club Johnny
Mah vidio sam i ja novo izdanje Rock teatar, baš pričam sa haverom, kako se napucao sad rock tetatar, neće tamo dati u tenama da se uđe od sada cipele i kravata, jebi ti to, ovo napucavanje ubi onaj duh starog Rock Teatra.nihil_ wrote:paul kemp wrote:i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to licitiRevolucionar ★ wrote:bio je dobar i Rock Teatar![]()
Bio sam malo nedavno, nije radio al eto ja uletio malo. Skroz je drugaciji, svjetliji, napucaniji, nema secija, nema pola sanka, plazma gotovo na svakom zidu al nekako mi se svidja, nije ko prije al je ok. Napucaniji, napredniji, rock teatar 2.0
-
nihil_
#49 Re: Pro rock club Johnny
Ma ne vjerujem da ce tako biti.understood wrote:Mah vidio sam i ja novo izdanje Rock teatar, baš pričam sa haverom, kako se napucao sad rock tetatar, neće tamo dati u tenama da se uđe od sada cipele i kravata, jebi ti to, ovo napucavanje ubi onaj duh starog Rock Teatra.nihil_ wrote:paul kemp wrote: i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to liciti
-
understood
#50 Re: Pro rock club Johnny
HAVANA wrote:Saće bit manje sisulja po malti
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisual ono je bilo odvratno.
A azra...naravno