Pro rock club Johnny

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
paul kemp

#26 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

odlicno mjesto, u getu sam proveo mnogo pijanih noci, a bio sam nekoliko puta i u johnny-u sad i djeluje dobro, vec se i raja pocinje skupljati
ne sumnjam da ce biti odlicno mjesto
paul kemp

#27 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

van Basten wrote:ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena :D
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen :D

ima i veterana vidim :DD
Revolucionar ★

#28 Re: Pro rock club Johnny

Post by Revolucionar ★ »

auu kako fina stvar .. must go, must see ..
paul kemp

#29 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

nihil_ wrote:
despina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka :run:
Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivo :D

toceno je 3.5 marke
ali popravis se prije i svi sretni :D
nihil_

#30 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

paul kemp wrote:
nihil_ wrote:
despina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka :run:
Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivo :D

toceno je 3.5 marke
ali popravis se prije i svi sretni :D
Hmmm precjenjeno al hajd, sve zavisi jos od kvalitete :)
Deriguz

#31 Re: Pro rock club Johnny

Post by Deriguz »

Moze li neko potvrditi informaciju da je sluzbeno otvorenje 4.2. i da Zone sviraju :D :D :D
van Basten

#32 Re: Pro rock club Johnny

Post by van Basten »

paul kemp wrote:
van Basten wrote:ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena :D
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen :D

... i tako ti ja '43... :D
dezurni_ucenik

#33 Re: Pro rock club Johnny

Post by dezurni_ucenik »

Radi li uopste?Posto cesto bacim pogled iz tramvaja i uvijek je prazno.Mozel se preko dana kafa popiti?
dezurni_ucenik

#34 Re: Pro rock club Johnny

Post by dezurni_ucenik »

van Basten wrote:
paul kemp wrote:

Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi..... :)
Maharadža

#35 Re: Pro rock club Johnny

Post by Maharadža »

Radi, može se kafa popit'.
paul kemp

#36 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

Hmmm precjenjeno al hajd, sve zavisi jos od kvalitete :)
pa dobro, u vecini lokala u gradu je piva poskupila na 3.5, a tocena je odlicna

blavorsi ipak sviraju sad u subotu, tako mi konobar rece
paul kemp

#37 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

CVIKERASH wrote:
van Basten wrote:
paul kemp wrote: Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen :D

Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi..... :)[/quote]

to su bila vremena :D
Dactyl

#38 Re: Pro rock club Johnny

Post by Dactyl »

CVIKERASH wrote: Sjecam se kad se slavio rodjendan Jim Morissona.I svirali neki iz Srbije Doors tribute band.Trebali krenut svirati u 9 oni tek iza 10 poceli.Pitamo mi konobara sto kasne,rece on: ma je*i im mater,eno ih gore na spratu ponasaju se ko da su pravi Doorsi..... :)
hahahaha, prejako :thumbup:
igorailwayman

#39 Re: Pro rock club Johnny

Post by igorailwayman »

Već davno je dokazano da otvaranje nečeg "novog" koje će pokušati dobit staru slavu "starog", jednog te istog kluba, je čist promašaj. Geto je bio jedan i jedini i šteta što je zatvoren i on se više ne može ponoviti. Izlazio sam u geto i to je to.

Ovaj sad klub Johny je 90% isti kao što je to bio Geto i blago rečeno nije estetski dotjeran u smislu rock kluba. Više izgleda kao jedna dvorana ili prazna prostorija.

Za sada je a tako će i vjerovatno ostati jedan i jedini pravi istinski rock klub u NovomSarajevu a i šire ROUTE 66 na Čvili.
paul kemp

#40 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

igorailwayman wrote:Već davno je dokazano da otvaranje nečeg "novog" koje će pokušati dobit staru slavu "starog", jednog te istog kluba, je čist promašaj. Geto je bio jedan i jedini i šteta što je zatvoren i on se više ne može ponoviti. Izlazio sam u geto i to je to.

Ovaj sad klub Johny je 90% isti kao što je to bio Geto i blago rečeno nije estetski dotjeran u smislu rock kluba. Više izgleda kao jedna dvorana ili prazna prostorija.

Za sada je a tako će i vjerovatno ostati jedan i jedini pravi istinski rock klub u NovomSarajevu a i šire ROUTE 66 na Čvili.

ne mora znaciti, kao prvo koliko sam vidio jos uvijek se dosta toga radi, a sto se tice praznog prostora niti geto nije bio previse popunjen, pa je radio odlicno
u sarajevu hronicno fali takvih mjesta, a ako bude svirki kao i prije ne sumnjam da ce odlicno raditi
Revolucionar ★

#41 Re: Pro rock club Johnny

Post by Revolucionar ★ »

bio je dobar i Rock Teatar 8-)

koliko bi kostalo printanje jedne Johnnyeve slike u formatu zastave, na platnu ? Jel iko to dosad radio ?
paul kemp

#42 Re: Pro rock club Johnny

Post by paul kemp »

Revolucionar ★ wrote:bio je dobar i Rock Teatar 8-)

koliko bi kostalo printanje jedne Johnnyeve slike u formatu zastave, na platnu ? Jel iko to dosad radio ?
i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to liciti
prosao sam neki dan i nekako mi sve bijelo unutra, presvijetlo, kao da sam dosao u bolnicu, al ajde
Revolucionar ★

#43 Re: Pro rock club Johnny

Post by Revolucionar ★ »

paul kemp wrote:

i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to liciti
prosao sam neki dan i nekako mi sve bijelo unutra, presvijetlo, kao da sam dosao u bolnicu, al ajde
Ma nece to nikad imat vise onakav smek .. i jest mu glavno bilo sto je ko rupa :lol: .. steta u svakom slucaju
nihil_

#44 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

paul kemp wrote:

Bio sam malo nedavno, nije radio al eto ja uletio malo. Skroz je drugaciji, svjetliji, napucaniji, nema secija, nema pola sanka, plazma gotovo na svakom zidu al nekako mi se svidja, nije ko prije al je ok. Napucaniji, napredniji, rock teatar 2.0 :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#45 Re: Pro rock club Johnny

Post by pici »

Ćuuujj Klab Atila biJo :shock: ...oooo zemljo otvori se...inaĆe za Legendu tj Legendarni Band Azra :thumbup: ...moja najomiljenija grupa na prostoru EX-YU... :thumbup: Sretno i BeriĆetno.
HAVANA

#46 Re: Pro rock club Johnny

Post by HAVANA »

Saće bit manje sisulja po malti :-D
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisu :D al ono je bilo odvratno. :roll:
A azra...naravno :thumbup:
muha_sa

#47 Re: Pro rock club Johnny

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:Saće bit manje sisulja po malti :-D
Mislim, da se razumijemo,volim ja vidit finu sisu :D al ono je bilo odvratno. :roll:
ama--svaka ti je na mjestu :D
understood

#48 Re: Pro rock club Johnny

Post by understood »

nihil_ wrote:
paul kemp wrote:

Bio sam malo nedavno, nije radio al eto ja uletio malo. Skroz je drugaciji, svjetliji, napucaniji, nema secija, nema pola sanka, plazma gotovo na svakom zidu al nekako mi se svidja, nije ko prije al je ok. Napucaniji, napredniji, rock teatar 2.0 :D
Mah vidio sam i ja novo izdanje Rock teatar, baš pričam sa haverom, kako se napucao sad rock tetatar, neće tamo dati u tenama da se uđe od sada cipele i kravata, jebi ti to, ovo napucavanje ubi onaj duh starog Rock Teatra.
nihil_

#49 Re: Pro rock club Johnny

Post by nihil_ »

understood wrote:
nihil_ wrote:
paul kemp wrote: i teatar se ponovo otvara, ako vec nije otvoren, mada ne znam na sta ce to liciti

Mah vidio sam i ja novo izdanje Rock teatar, baš pričam sa haverom, kako se napucao sad rock tetatar, neće tamo dati u tenama da se uđe od sada cipele i kravata, jebi ti to, ovo napucavanje ubi onaj duh starog Rock Teatra.
Ma ne vjerujem da ce tako biti.
understood

#50 Re: Pro rock club Johnny

Post by understood »

HAVANA wrote:Saće bit manje sisulja po malti :-D
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply