Har3 wrote: I ova situacija oko tuzbe je ispala super za club i vlasnike, mislim realno dzoni moze mlatit praznu slamu i prijetit, a nista od toga nece dobit, a ovi su vec dobili odlicnu reklamu
Bumo videli...
Har3 wrote: I ova situacija oko tuzbe je ispala super za club i vlasnike, mislim realno dzoni moze mlatit praznu slamu i prijetit, a nista od toga nece dobit, a ovi su vec dobili odlicnu reklamu
Gdje je tophil manzanera wrote:Ne moze niko nikoga tuziti, niti ce. Moj prijatelj ima biker cafe u Tuzli koji se zove HARLEY, kad sam ga pitao - zezancije radi - imas li licencu od Harley-Davidsona, on je rekao da naziv kluba nije po fabrici motocikala Harley-Davidson, vec po pjevacu grupe Cockney Rebbel - Steve HARLEY-u !!!
Analogno tome, club na Dolac malti nema naziv po osobi koja se zove Branimir Stulic, vec po nekom Johnny-ju, mozda Johnny Depp, a slike po zidovoma su od pjevaca poznate grupe Azra - Branimira Stulica. E, sad, da li ce on (Branimir) tuziti neki kafic sto je stavio njegove slike na zid u kaficu koji se zove po glumcu Johnny (Depp), to je malo vjerovatno.
Slabo idem po kafanama, nism bio u "predmetnoj" kafani, no svakako cestitke na hrabrosti za poduhvat bilo koje vrste i samo naprijed. Kome se svidja, doci ce, kome se ne svidja, veliki je ovo grad, pa neka bira nesto drugo.
Samo mi objasni kako bi ih to Morisson mogao tuziti? Naime, imenovani je mrtav od 1971. godine.Frooteky wrote:Gdje je tophil manzanera wrote:Ne moze niko nikoga tuziti, niti ce. Moj prijatelj ima biker cafe u Tuzli koji se zove HARLEY, kad sam ga pitao - zezancije radi - imas li licencu od Harley-Davidsona, on je rekao da naziv kluba nije po fabrici motocikala Harley-Davidson, vec po pjevacu grupe Cockney Rebbel - Steve HARLEY-u !!!
Analogno tome, club na Dolac malti nema naziv po osobi koja se zove Branimir Stulic, vec po nekom Johnny-ju, mozda Johnny Depp, a slike po zidovoma su od pjevaca poznate grupe Azra - Branimira Stulica. E, sad, da li ce on (Branimir) tuziti neki kafic sto je stavio njegove slike na zid u kaficu koji se zove po glumcu Johnny (Depp), to je malo vjerovatno.
Slabo idem po kafanama, nism bio u "predmetnoj" kafani, no svakako cestitke na hrabrosti za poduhvat bilo koje vrste i samo naprijed. Kome se svidja, doci ce, kome se ne svidja, veliki je ovo grad, pa neka bira nesto drugo.![]()
A u Tuzli ima kafic Doors, pa ne znam ocel ih Morrison tužit
ja sam nesto k'o nacuo da je Morrison zhiv u nekom selu u Andima..kojeime wrote:Samo mi objasni kako bi ih to Morisson mogao tuziti? Naime, imenovani je mrtav od 1971. godine.Frooteky wrote:Gdje je tophil manzanera wrote:Ne moze niko nikoga tuziti, niti ce. Moj prijatelj ima biker cafe u Tuzli koji se zove HARLEY, kad sam ga pitao - zezancije radi - imas li licencu od Harley-Davidsona, on je rekao da naziv kluba nije po fabrici motocikala Harley-Davidson, vec po pjevacu grupe Cockney Rebbel - Steve HARLEY-u !!!
Slabo idem po kafanama, nism bio u "predmetnoj" kafani, no svakako cestitke na hrabrosti za poduhvat bilo koje vrste i samo naprijed. Kome se svidja, doci ce, kome se ne svidja, veliki je ovo grad, pa neka bira nesto drugo.![]()
Respectstochar wrote:ja sam nesto k'o nacuo da je Morrison zhiv u nekom selu u Andima..kojeime wrote: Samo mi objasni kako bi ih to Morisson mogao tuziti? Naime, imenovani je mrtav od 1971. godine.
Kamo sreće da si bio upravu. Cash je neprevaziđen, za mene bar.A jedan wrote:uff zar sam fulio da je Cash umro![]()
izvinjavam se comradu!
No shit Sherlockkojeime wrote:Samo mi objasni kako bi ih to Morisson mogao tuziti? Naime, imenovani je mrtav od 1971. godine.Frooteky wrote:Gdje je tophil manzanera wrote:Ne moze niko nikoga tuziti, niti ce. Moj prijatelj ima biker cafe u Tuzli koji se zove HARLEY, kad sam ga pitao - zezancije radi - imas li licencu od Harley-Davidsona, on je rekao da naziv kluba nije po fabrici motocikala Harley-Davidson, vec po pjevacu grupe Cockney Rebbel - Steve HARLEY-u !!!
Autorska prava vaze trideset godina nakon smrti, dakle familija Morrisona ih vise ne moze tuziti.kojeime wrote:Samo mi objasni kako bi ih to Morisson mogao tuziti? Naime, imenovani je mrtav od 1971. godine.Frooteky wrote:Gdje je tophil manzanera wrote:Ne moze niko nikoga tuziti, niti ce. Moj prijatelj ima biker cafe u Tuzli koji se zove HARLEY, kad sam ga pitao - zezancije radi - imas li licencu od Harley-Davidsona, on je rekao da naziv kluba nije po fabrici motocikala Harley-Davidson, vec po pjevacu grupe Cockney Rebbel - Steve HARLEY-u !!!
autom ili tramvajem?LunaLati wrote:Molim malo uputstvo za nas koji nismo iz Sa kako od centra stići do Johnnya.
Zahvaljujemsgunited wrote:izmedju malte i grbavice(socijalnog), odmah pored glavne magistrale
konkretnije preko puta pošte na maltisgunited wrote:izmedju malte i grbavice(socijalnog), odmah pored glavne magistrale