Pro rock club Johnny
- Maharadža
#1 Pro rock club Johnny
Na mjestu gdje se nekada nalazila ''Atilla'' otvorio se klub posvećen Branimiru Džoniju Štuliću. Ogroman prostor, s ukusom uređen, bina na kojoj će se ubrzo održavati svirke. Drže ljudi koji su držali ''Geto'' na istom mjestu prije nego što su prostor dali u najam a kako je vlasniku ''Atille'' isteklo oni su se odlučili da prostor opet uzmu za sebe i naprave ovo. Posjetite.
Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Pro-ROCK- ... 3051954061
Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Pro-ROCK- ... 3051954061
- Dupli_skalp
#2 Re: Pro rock club Johnny
odlično
puno sreće u radi i da opstane.
samo neka se zatvaraju i propadaju ta bagraško-seljačka mjesta.
puno sreće u radi i da opstane.
samo neka se zatvaraju i propadaju ta bagraško-seljačka mjesta.
-
nihil_
#3 Re: Pro rock club Johnny
jestel platili autorska prava? da vam ne bi dino gremlin, anti-pirat pokuco na vrata?
- Maharadža
#4 Re: Pro rock club Johnny
Pojma nemam lave, nisam ja vlasnik ali mislim da to nije kršenje. Ne piše u papirima da je kafana posvećena Džoniju nego ima par njegovih slika i to, može bit' ex-yu kafana ili tako nešto. Nije to kod nas još uvijek tako razgrađeno. 
-
♥ Julianna ♥
#5 Re: Pro rock club Johnny
kakav je to rock klub gdje će puštati DInu i Merlina?nihil_ wrote:jestel platili autorska prava? da vam ne bi dino gremlin, anti-pirat pokuco na vrata?
- JThomas
#6 Re: Pro rock club Johnny
ajd' ispeci pa reci... 
-
nihil_
#7 Re: Pro rock club Johnny
Priznaj da se salis, molim te?♥ Julianna ♥ wrote:kakav je to rock klub gdje će puštati DInu i Merlina?nihil_ wrote:jestel platili autorska prava? da vam ne bi dino gremlin, anti-pirat pokuco na vrata?
@maharadza - ma znam, samo sam se salio, vezano za ovu borbu ovih plagijatora za autorska prava
-
♥ Julianna ♥
#8 Re: Pro rock club Johnny
Šta je ovo danas svi nešto ozbiljni ....ccc 
-
nihil_
#9 Re: Pro rock club Johnny
a joj ja tek sad skonto sta si gore napisala♥ Julianna ♥ wrote:Šta je ovo danas svi nešto ozbiljni ....ccc
mislio sam da pise: "kakav je to rok klub gjde NECE pustati dinu"
Koja zbunjola
ispricavam se
-
♥ Julianna ♥
#10 Re: Pro rock club Johnny
- despina
#12 Re: Pro rock club Johnny
ona atilla je stvarno bila leglo papanluka 
-
nihil_
#13 Re: Pro rock club Johnny
Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivodespina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka
- johntra
#14 Re: Pro rock club Johnny
Neki dan mi neko reče da je gazda Atille preuzeo Club In...sad je tamo samo elita, oca mi... 
- despina
#15 Re: Pro rock club Johnny
nihil_ wrote:Nisam vala nikad bio tamo, rjetko zalazim u taj dio grada al sad ovo bi i moglo bit zanimljivo vse zavisi od tog koliko je toceno pivo, ima li tamnog i koje je marke pivodespina wrote:ona atilla je stvarno bila leglo papanluka
pao si mi u očima
nisam ni ja, ali mi je poznat profil ljudi koji su visili tamo.
kod johnny-ja bi se moglo otići... koncept aludira da bi to mogla biti fina kafana
- Ateista
#16 Re: Pro rock club Johnny
Super, samo ne kontam zasto su uopste iznajmljivali nekom da napravi atilu od onako dobrog mjesta...
-
nihil_
#17 Re: Pro rock club Johnny
Novac?Ateista wrote:Super, samo ne kontam zasto su uopste iznajmljivali nekom da napravi atilu od onako dobrog mjesta...
Plati kiriju i pravi sta hos
- Ateista
#18 Re: Pro rock club Johnny
Ma razumijem ja to, ali eto, ocekujem da onaj ko je otvorio Geto ima jos neke ciljeve osim novca, ali sam se zeznuo, sve je to samo biznis.nihil_ wrote:Novac?Ateista wrote:Super, samo ne kontam zasto su uopste iznajmljivali nekom da napravi atilu od onako dobrog mjesta...
Plati kiriju i pravi sta hos
- Maharadža
#20 Re: Pro rock club Johnny
Zvanično otvorenje je četvrtog, Erogene Zone će svirat', po mojoj informaciji 
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#21 Re: Pro rock club Johnny
ja procitah blavorsiMaharadža wrote:Zvanično otvorenje je četvrtog, Erogene Zone će svirat', po mojoj informaciji
-
nekke
#22 Re: Pro rock club Johnny
Nisu oni vlasnici prostora. Njima je bio istekao ugovor za Ghetto, vlasnik Attila-e ponudio vecu kiriju nego oni i vlasnik njemu iznajmio. Sad, kad se Attila zatvorila, oni ponovo iznajmili prostor.Ateista wrote:Super, samo ne kontam zasto su uopste iznajmljivali nekom da napravi atilu od onako dobrog mjesta...
- van Basten
#23 Re: Pro rock club Johnny
ghetto je bio klubčina... kad se sjetim live svirke Ramba, on svira, ja sjedim s društvom 3 metra od njega i pijuckam pivku... perverzija. To su bila vremena
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen
Nadati se da će i Johnny biti na tom tragu, samo što će ga sada vjerovatno posjećivati neki novi klinci. Iako, nije isključeno da naletim nekada nenajavljen
- Korisnicko ime
#24 Re: Pro rock club Johnny
Da je ovo normalna drzava pitanje autorskih prava bi se itekako moglo postaviti. Zamislite da neko bez odobrenja u Londonu otvori lokal "Stones" ili "Beatles" i uredi ih slikama Micka, Keitha ili Lennona, McCartneya i stihovima ili naslovima njihovih pjesama...malo sutra...
I "partizanska" ikonografija mi nikako ne ide uz Johnnyja, covjeka koji se kroz sve svoje pjesme borio protiv jednoumlja...sanduci JNA municije i petokrake a iznad "Prokleta mogucnost izbora"...
Ovo su samo neke generalne, "dobronamjerne" kritike, koje se vise odnose na stanje u drzavi a ne iskljucivo na lokal. U svakom slucaju, bolje ovakav lokal nego Bazeni, Akve i ostali shund...
I "partizanska" ikonografija mi nikako ne ide uz Johnnyja, covjeka koji se kroz sve svoje pjesme borio protiv jednoumlja...sanduci JNA municije i petokrake a iznad "Prokleta mogucnost izbora"...
Ovo su samo neke generalne, "dobronamjerne" kritike, koje se vise odnose na stanje u drzavi a ne iskljucivo na lokal. U svakom slucaju, bolje ovakav lokal nego Bazeni, Akve i ostali shund...
- madner
#25 Re: Pro rock club Johnny
Nego gdje je sada atilla?