Iduce godine dobicu diplomu IT menagera
Zanima me, posto imam neke rodbine u Svedskoj, imali kakve sanse da mi se prizna diploma IT menagera i da mogu s njom normalno raditi gore?
?????????????????????????????????????????????????????????????????
Koji je to fakultet? Sta ces znati raditi?ariva wrote:Zdravo
Iduce godine dobicu diplomu IT menagera![]()
Zanima me, posto imam neke rodbine u Svedskoj, imali kakve sanse da mi se prizna diploma IT menagera i da mogu s njom normalno raditi gore?
Zdravo ikako si arivaariva wrote:Zdravo
Posjeti rodbinu, dodi u Stockholm i od vrata do vrata. Imas realne sanse ako znas programiratariva wrote:Masinstvo smijer za kompjutere
Promjeni pricu na intervju-uariva wrote:To bi bilo najbolje, ali kontam da se prvo raspitujem preko portala![]()
Nije hica
Racunaj da imas ogromnu konkurecniju iz Danske po pitanju IT-Managera sa mag. titulom... a specialnim sporazumom izmedju Skandinavskih drzava, gradjani istih se jos lakse krecu po pitanju posla tako nemoj previse mahati zastavom, ali mozes dobiti ekrsta bodova ako imas priliku negdje dobiti npr. Prince2 certifikat, ko te certifikate ima prolazi u uze krugove osim ako ces raditi za neki minimalac pa ces im biti dobra usteda - ima i tih varijanti - trenutno poznam par firmi u Danskoj gdje su uposlili 2 romuna ili bugara koji rade za znatno nize plate - 30-40% nize.ariva wrote:Zdravo