A, platina?spreca wrote:Mene privlace starije zene sa zlatnim i dijamantskim ogrlicama i prstenjem
Privlače me starije žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bang and blame
#51 Re: Privlače me starije žene
- spreca
#52 Re: Privlače me starije žene
to same donosebang and blame wrote:A, platina?spreca wrote:Mene privlace starije zene sa zlatnim i dijamantskim ogrlicama i prstenjem
-
bang and blame
#53 Re: Privlače me starije žene
Privlaci te sigurnost koju ti pruzaju, ha?spreca wrote:to same donosebang and blame wrote:A, platina?spreca wrote:Mene privlace starije zene sa zlatnim i dijamantskim ogrlicama i prstenjem![]()
- JThomas
#54 Re: Privlače me starije žene
sigurnost, stabilnost i životno iskustvo 
- spreca
#56 Re: Privlače me starije žene
Achkosumbang and blame wrote:Bezbel'..
- Bezimeni
- Grijem se na: Toplinu
- Vozim: Paciklo
#57 Re: Privlače me starije žene
Ja sam sa starkama imo ljepsa iskustva nego sa mladjim, sa par milfica sam i nakon taslacenja
osto i ljepim odnosima, osim sa jednom Debelom, koja mi ni danas nije najjasnija 
-
sedma_7
#58 Re: Privlače me starije žene
Norm wrote:Prijatelju, moje kasike ti pokazuju da bas i nisi normalan. Treba da imas vezu sa djevojkom koja nije udata i ima 25 god.manje od tebe. Idi i lijeci se...
- CaneBos
#59 Re: Privlače me starije žene
Kad vidim koliko vas smatra da je 40 godina vec 2 noge u grobu, tacno se smijem momentu kad ih napunite i vidite da tek tad znate sta hocete od sebe i sa sobom 
- insomnia78
#60 Re: Privlače me starije žene
A inace je isto roditi sa 25 i 40CaneBos wrote:Kad vidim koliko vas smatra da je 40 godina vec 2 noge u grobu, tacno se smijem momentu kad ih napunite i vidite da tek tad znate sta hocete od sebe i sa sobom
- Ramzess Veliki
#61 Re: Privlače me starije žene
Govori u svoje ime.CaneBos wrote:Kad vidim koliko vas smatra da je 40 godina vec 2 noge u grobu, tacno se smijem momentu kad ih napunite i vidite da tek tad znate sta hocete od sebe i sa sobom
Ja još pojma nemam šta ću sa sobom.
-
ceca
#62 Re: Privlače me starije žene
Moja poznanica se razvodi nakon deset dana braka jer je otkrila da njen uskoro bivši muž ima ljubavnicu stariju 15 godina od njega.On ima 30 godina,njegova ljubavnica izgleda užas jedan mislim da se kupa jednom mjesečno.Stvarno ne razumijem muški mozak.Pored mlade lijepe i obrazovane žene našao čovjek srašilo od žene.Žena ima unučad a muža kao da nema.
- al_akhisari
#63 Re: Privlače me starije žene
...na osnovu muža tvoje prijateljice, i njegovih sklonosti, generaliziraš i donosiš stav o muškarcimaceca wrote:Moja poznanica se razvodi nakon deset dana braka jer je otkrila da njen uskoro bivši muž ima ljubavnicu stariju 15 godina od njega.On ima 30 godina,njegova ljubavnica izgleda užas jedan mislim da se kupa jednom mjesečno.Stvarno ne razumijem muški mozak.Pored mlade lijepe i obrazovane žene našao čovjek srašilo od žene.Žena ima unučad a muža kao da nema.
-
nightvision
#64 Re: Privlače me starije žene
Ja mislim da ti trolas.ceca wrote:Moja poznanica se razvodi nakon deset dana braka jer je otkrila da njen uskoro bivši muž ima ljubavnicu stariju 15 godina od njega.On ima 30 godina,njegova ljubavnica izgleda užas jedan mislim da se kupa jednom mjesečno.Stvarno ne razumijem muški mozak.Pored mlade lijepe i obrazovane žene našao čovjek srašilo od žene.Žena ima unučad a muža kao da nema.
-
Vipsilon
#65 Re: Privlače me starije žene
Znači svjestan si da je veza sa curom tvojih godina zdrava, i da je prethodno ponašanje i izlet sa starijom ženom bio nezdrav.Amagon wrote:Nadam se da nema ista ili slična tema, nisam tražio. Neozbiljni neka se odalje. Eh ovako, zanima me da li nekog od vas muškaraca također privlače starije žene (ono plus 35, mature, MILF i to) i da li neko ima nekog iskustva u tom pogledu?
Mene otkad znam za sebe privlače starije dame. Od puberteta, osnovne pa dalje. Sve do fakulteta, nisam previše obraćao pažnju. Imao sam "normalne", duge i ozbiljne veze s manjim one-night-stand izletima. Nisam puno varao. Nekad pred kraj faksa, bio sam single i odlučio se konačno potruditi oko dugogodišnjih želja i maštanja. Preko one "badoo" stranice sam upoznao jednu friško razvedenu napaljenu milficu. Ima kćerku mojih godina i fino izgleda, obline, velike grudi i stražnjica. Dopisivali smo se oko 2-3 mjeseca i ona je na moj prijedlog konačno došla u moje odaje. Ispočetka sam bio malko pod tremom, ali me njena masaža i malvazija uspjela opustiti, i seks je bio vanserijski! Baš sam uživao. A i ona je. Poslije toga smo se družili još 3-4 puta, i svaki put je bilo sve bolje, no onda je ona silom prilika preselila u drugi grad. Ja sam nastavio sa potragom, i preko slične stranice upoznao još jednu. E tu je već bio problem, jer se dotična poslije seksa počela zaljubljivati. Ranije mi je slagala da nema muža, a zapravo je imala i sad kao hoće da se razvede, pa sam se odaljio od nje.
1. Trenutno sam u zdravoj vezi sa curom mojih godina, super nam je, seks je dobar i ne razmisljam puno o ostalom.
2. Iko sa sličnim iskustvom? 3. Je li ovo za vas uredu ili smatrate bolesnim? 4. I ako neko smatra uvrnutim, zaboli me, meni je bilo dobro. 5. Hajmo, mišljenja!
Ali si nesiguran pa ponovo pitaš za mišljenje i potvrdu da li je to bolesno. A zatim osujećuješ da bi neko to mogao smatrati uvrnutim na šta izjavljuješ da te briga i tvrdiš da ti je dobro bilo. I na kraju, opet tražiš mišljenja.
Ti dečko nisi još sa sobom razjasnio s kim si bio, kako ti je bilo, šta si radio, i šta bi radio.
Ko sve bi nešto, a ne bi. Kakio bi, piškio bi.
- Amagon
#66 Re: Privlače me starije žene
znam s kim sam sve bio, znam da mi je dobro bilo, znam da bi ponovio 
- CaneBos
#67 Re: Privlače me starije žene
Jedno je mentalna, a drugo seksualna zrelost.insomnia78 wrote:A inace je isto roditi sa 25 i 40CaneBos wrote:Kad vidim koliko vas smatra da je 40 godina vec 2 noge u grobu, tacno se smijem momentu kad ih napunite i vidite da tek tad znate sta hocete od sebe i sa sobom
-
hanamontanaa
#68 Re: Privlače me starije žene
Smatram da je kod dosta starijih partnera, bilo da su žene ili muškarci, upravo zrelost i iskustvo ono što je privuklo mlađe. Druga priča su sponzoruse, s obje strane
Mene zanima kako se muškarci nose sa fizičkim znakovima starenja, ipak nakon 35-te sila gravitacije čini svoje, koliko god se žene njegovale i pazile
jel im to smeta,pali 
Mene zanima kako se muškarci nose sa fizičkim znakovima starenja, ipak nakon 35-te sila gravitacije čini svoje, koliko god se žene njegovale i pazile
- spreca
#69 Re: Privlače me starije žene
objesimo ih za noge.....sila gravitacije tad djeluje pozitivnohanamontanaa wrote:Smatram da je kod dosta starijih partnera, bilo da su žene ili muškarci, upravo zrelost i iskustvo ono što je privuklo mlađe. Druga priča su sponzoruse, s obje strane![]()
Mene zanima kako se muškarci nose sa fizičkim znakovima starenja, ipak nakon 35-te sila gravitacije čini svoje, koliko god se žene njegovale i pazilejel im to smeta,pali
-
hanamontanaa
#70 Re: Privlače me starije žene
Pazi da se ne uguši takospreca wrote:objesimo ih za noge.....sila gravitacije tad djeluje pozitivnohanamontanaa wrote:Smatram da je kod dosta starijih partnera, bilo da su žene ili muškarci, upravo zrelost i iskustvo ono što je privuklo mlađe. Druga priča su sponzoruse, s obje strane![]()
Mene zanima kako se muškarci nose sa fizičkim znakovima starenja, ipak nakon 35-te sila gravitacije čini svoje, koliko god se žene njegovale i pazilejel im to smeta,pali
- spreca
#71 Re: Privlače me starije žene
moze disati na cjevcicuhanamontanaa wrote: Pazi da se ne uguši tako
-
hanamontanaa
#72 Re: Privlače me starije žene
CjevCICU? A jadna,na šta je spalaspreca wrote:moze disati na cjevcicuhanamontanaa wrote: Pazi da se ne uguši tako
- spreca
#73 Re: Privlače me starije žene
cjevcica izgovor...da se ne uplasihanamontanaa wrote: CjevCICU? A jadna,na šta je spala
- pink floydd
#74 Re: Privlače me starije žene
pročitan si sprečaspreca wrote:cjevcica izgovor...da se ne uplasihanamontanaa wrote: CjevCICU? A jadna,na šta je spala
- Matzan
#75 Re: Privlače me starije žene
spreca wrote:cjevcica izgovor...da se ne uplasihanamontanaa wrote: CjevCICU? A jadna,na šta je spala
Pa ja, nećeš reći "ev' ti pitona, zmijuga loma!"