Mene otkad znam za sebe privlače starije dame. Od puberteta, osnovne pa dalje. Sve do fakulteta, nisam previše obraćao pažnju. Imao sam "normalne", duge i ozbiljne veze s manjim one-night-stand izletima. Nisam puno varao. Nekad pred kraj faksa, bio sam single i odlučio se konačno potruditi oko dugogodišnjih želja i maštanja. Preko one "badoo" stranice sam upoznao jednu friško razvedenu napaljenu milficu. Ima kćerku mojih godina i fino izgleda, obline, velike grudi i stražnjica. Dopisivali smo se oko 2-3 mjeseca i ona je na moj prijedlog konačno došla u moje odaje. Ispočetka sam bio malko pod tremom, ali me njena masaža i malvazija uspjela opustiti, i seks je bio vanserijski! Baš sam uživao. A i ona je. Poslije toga smo se družili još 3-4 puta, i svaki put je bilo sve bolje, no onda je ona silom prilika preselila u drugi grad. Ja sam nastavio sa potragom, i preko slične stranice upoznao još jednu. E tu je već bio problem, jer se dotična poslije seksa počela zaljubljivati. Ranije mi je slagala da nema muža, a zapravo je imala i sad kao hoće da se razvede, pa sam se odaljio od nje.
Trenutno sam u zdravoj vezi sa curom mojih godina, super nam je, seks je dobar i ne razmisljam puno o ostalom.
Iko sa sličnim iskustvom? Je li ovo za vas uredu ili smatrate bolesnim? I ako neko smatra uvrnutim, zaboli me, meni je bilo dobro. Hajmo, mišljenja!