Takodje zna kome se smjesi put u BANovice, zna da ovo nije SDPov forum i da se rad moderacije ne smije komentarisati ni na "Bez cenzure"
Privatnost....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_BosanaC
Ne gledam joj u mobitel jer mi sve sama pokaze, a za uzvrat zna koji mi je nick na SAXu (iako joj niko nikada nije dopustio registraciju
)
Takodje zna kome se smjesi put u BANovice, zna da ovo nije SDPov forum i da se rad moderacije ne smije komentarisati ni na "Bez cenzure"

- nebojeplavo
A gdje ces zeni otkrivati poslovne tajne

-
rikardoreis
normala...van Basten wrote:Sve uz dozvolu i s povjerenjem... npr, ona nema internet u stanu, trebalo joj provjeriti mail nešto radi faxa, zamoli mene, da šifru ja provjerim, skinem traženo, zatvorim mail. Ne pada mi na pamet da listam ostale mailove niti da ga otvaram svaki dan da vidim šta se i s kim dopisuje.
Ako joj zvoni mob a nije tu, pogledam ko je... ako je neko koga lično znam i ko mene zna, javim se i ispričam. Ako mi je broj i ime nepoznato ostavim ga da zvoni. Poruke ne otvaram nikada.
Meni je to sasvim normalno
-
Svemirski_Jebach
ja znam da nisam ja_BosanaC wrote:Ne gledam joj u mobitel jer mi sve sama pokaze, a za uzvrat zna koji mi je nick na SAXu (iako joj niko nikada nije dopustio registraciju)
Takodje zna kome se smjesi put u BANovice, zna da ovo nije SDPov forum i da se rad moderacije ne smije komentarisati ni na "Bez cenzure"![]()
-
tigris
ma kakvi, ja bivsem nisam smjela dirat cd-ove (smam tim i ostalo)u autu i to pred njim....kamoli kad ga nema.........sto se tice toga pišta sam bila prava
...........naravno on je smio sve moje.......nisam control freak kao on i nisam ( smjela
) nista kriti
opravdanje -bilo mi je naivnih 17

opravdanje -bilo mi je naivnih 17
-
The Realist
Prije sam provjeravao i ona mene, ali sada nedam ni da mi pogleda mobitel, ali to samo vraćam istom mjetom, a mail i slične stvari, naravno da nema šifre!!
- amalka
On meni cesto kaze da se javim. A kad mene neko zove, kazem, neka ja cumamica 31 wrote:da li ga je prerovio? Onako fino na tenaneamalka wrote:Nemam naviku provjeravati njegov mob, niti on moj. Ako ga neko zove, javim se i kazem gdje je on, a tako i on. Najsmjesnije je bilo neki dan kad je moj mob odnio kucii tek kasnije je shvatim da nemam mobitela
![]()
meni je sasvim normalno da se javim na muzev mobilni, ako je on zauzet. I nikada se ne ljuti, vec cesto kaze "daj se ti javi"![]()
Isto tako je i sa mail adresama. Nekad me nazove sa posla da mu otvorim mail, ako mu je trebala doci neka poruka.
Inace, sama ne otvaram.![]()
Interesantno je da jedino nikada nije htio sam otvarat moju tasnu, iako ima moje dopustenje.
-
_BosanaC
Svemirski_Jebach wrote:ja znam da nisam ja_BosanaC wrote:Ne gledam joj u mobitel jer mi sve sama pokaze, a za uzvrat zna koji mi je nick na SAXu (iako joj niko nikada nije dopustio registraciju)
Takodje zna kome se smjesi put u BANovice, zna da ovo nije SDPov forum i da se rad moderacije ne smije komentarisati ni na "Bez cenzure"![]()
![]()
- bug
a on se prezivao gashi?tigris wrote:ma kakvi, ja bivsem nisam smjela dirat cd-ove (smam tim i ostalo)u autu i to pred njim....kamoli kad ga nema.........sto se tice toga pišta sam bila prava![]()
...........naravno on je smio sve moje.......nisam control freak kao on i nisam ( smjela
) nista kriti
![]()
opravdanje -bilo mi je naivnih 17![]()
![]()
ne rovim
-
zmijaIzmaj
ti sa silajdzicem
...ja mrzim kad se neko
ljuti sto se ja ne javim na njegov mobitel, kad je on u hali npr
...i nisam imala nikad potrebu da rovim po tom mobitelu, kad stvari dobro funkionisu, cim se nesto zaguzva, ja odjednom
postajem radoznala
al sam jak karakter
pa ipak ne rovim