Hahahaahha
Inace, nijedan bivsi nije pokusao da mi kopa po privatnim stvarima, a i da jeste ne bi nista postigao. Cak i kad ljudi zajedno zive ili su vjencani postoji jasna razlika izmedju zajednickog koristenja pojedinih stvari i namjernog kopanja s ciljem da se nesto nadje i sumnjici. Ako sam s nekim nisam sa njim srasla da bih dozvolila da mi se narusava taj moj privatni prostor koji svako od nas treba da ima. A smatram i da je to nepostivanje partnera.
Privatnost....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
wileyX
#102 Re: Privatnost....
Schizophrenia wrote:Ja imam povjerenja u svoju djevojku i nikada je ne bih pratio, uhodio ili slicno jer sam instalirao trojanca na njenom kompicu koji loguje ono sta pise, slika ekran, pratim je kroz webcam, a na mobitelu joj se nalazi instalirana java verzija ovog trojanca. Pratim pozive, odzive i tak. Sto da se smaras, hodas i pratis nekoga kada to mozes uraditi ispred compa.
-
wileyX
#103 Re: Privatnost....
Pa za ovo prvo ne znam nisam jos sreo nekoga ko cacka po stvarima,a iskreno nije ni normalno roviti po necijim stvarima,ne bitno musko/zensko.Kakva je to veza ako spadne na to,hebo to ja bi to batalio namahanais_nin wrote:Evo Pitarka me zakopka svojim postom na onoj temi "nasla na njegovom kompjuteru"do koje mjere postujete partnerovu privatnost???
je li ikad radoznalost pobjedila u takmicenju sa tim istim postovanjem? ili mozda sumnje i ljubomora?
je li bilo kada slucajnog ili namjernog cackanja po mobitelu, e-mailu, stanu?
![]()
a kad je u pitanju vasa privatnost gdje povlacite granicu? sta je dozvoljeno osobi s kojom ste u vezi, a sta ne?zna li on/ona vase lozinke za e-mail ili PIN za mobitel?
![]()
ili recimo jedno od vas se tusira ili je zauzeto necim drugim, mobitel zvoni, druga osoba je kraj njega je l se on/ona/vi javlja na taj poziv ili ne?
A e-mail pa uvjek mozes dati neki drugi koji slabo korisitis,a on/ona bude presretan kao ono vidi bas mi je vjeruje
a ovo trece sasvim normalno ,mobitel zvoni zasto se ne javiti,nikad ne znas moze biti i hitan slucaj poslovno ili privatno nebitno