Ako nije mrsko ljudima koji imaju iskustva i informacije o ovome da podjele. Svaki info je dobrodosao.
P.S. trazio sam slicnu temu ali nisam nasao, zato otvaram ovu.
tražiš što bliže mjestu stanovanja i vozdra--sve je to u 5 dkgmp3sa wrote:Moze li mi neko preporuciti neki fin privatni vrtic u centru? Jako malo informacija se moze naci na internetu uopste o vrticima (lokaliciju jedva skontate), a da ne govorim o cijeni, vrsti prehrane, kako ste vi zadovoljni, kako djeca dozivljavaju to sve.
Ako nije mrsko ljudima koji imaju iskustva i informacije o ovome da podjele. Svaki info je dobrodosao.![]()
P.S. trazio sam slicnu temu ali nisam nasao, zato otvaram ovu.
Hvala na informacijama ali mi je ipak to daleko. Idealno bi bio neki koji ne na području bjelava, breke, mejtasa ili tu blizu, ali evo polako sakupljam neke informacije, pa cu do kraja mjeseca odluciti nakon što posjetim par ovih koji izgledaju fino.vjesticanametli wrote:Ja znam samo jedan al nije u centru vec na vojnickom pa et....zove se kutak za djecu buducnost...
Hrana i odnos prema djeci extra i rade sa autisticnom djecom. Ne zaglupljuju ih tv-om vec se igraju vani i uce svasta
imas sjajan vrtic u ksc mejtas...mp3sa wrote:Hvala na informacijama ali mi je ipak to daleko. Idealno bi bio neki koji ne na području bjelava, breke, mejtasa ili tu blizu, ali evo polako sakupljam neke informacije, pa cu do kraja mjeseca odluciti nakon što posjetim par ovih koji izgledaju fino.vjesticanametli wrote:Ja znam samo jedan al nije u centru vec na vojnickom pa et....zove se kutak za djecu buducnost...
Hrana i odnos prema djeci extra i rade sa autisticnom djecom. Ne zaglupljuju ih tv-om vec se igraju vani i uce svasta
Sestrična od moje prijateljice ide tu i kažu da je odličan vrtić.mp3sa wrote:Hvala za info. Ni to nisam znao, a ksc mi je pravo blizu, danas cu otici. Hvala
Ja sam tu išao davno i ne znam kako sad stvari stoje, ali ne postoji bolja stvar koju su mi roditelji napravili od toga što su me slali njima. Na djecu se izuzetno pazi, hrana uvijek bila odlična i bez nekih problema sa trovanjima, i onaj ko hoće dijete mu može naučiti mnogo o vjeri. Ja sam tu naučio više sura nego što ih danas znam. Ali to je opet tvoj izbor hoćeš li dijete slati na te časove.funeral blues wrote:Ima li neko više informacija o vrtićima Amel i Nur? Čuo sam da su uslovi u smislu prostora, hrane, higijene i slično, generalno dobri. Ono što me zanima je taj vjerski aspekt kojise provlači. Da li iza toga stoji neki domaći vlasnik koji jednostavno želi da osnuje takvu vrstu vrtića i propagira islamske vrijednosti, ili je to dio neke šire mreže, kao npr. ove turske škole. Meni lično je ova prva opcija nekako više OK, nego ova druga. Ne vjerujem u raznorazne "donatorske" projekte..vazda neka ideologija ili otimačina u pozadini.