cao!
Ja i jedan moj jaran cemo doci iz Svedske u Bosnu u sredini aprila i pripremati se za jedan ispit sto cemo raditi u Svedskoj. To je matematika i fizika, pripremni test prije fakulteta za inzinjere. Kontali som uzeti oko 20 lekcija, pa sada trazimo ucitelja.
Najvjerovatnije cemo doci oko 12 april - 5 maj.
Ako imate ikakvih prijedloga gdje da trazim ili ako znate nekoga napisite =)
Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
-
kenan83
-
bogumil-8
#2 Re: Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
Preporučujem vam da preko internet veze potražite: Prirodno matematski fakultet Tuzla > Fizika > Refik Fazlić, pa potražite E-mail (pregledajte i ETF Tuzla) .
Preporuku baziram na ličnom uvidu u "svestranost" (u svojoj struci - Fizika) i velikom iskustvu u, vama sličnim, aktivnostima.
Ukoliko ostvarite kontakt i postignete dogovor onda ste našli pravu osobu koja će vas sa što manje vremena uputiti u vama bitne i potrebne sadržaje (slobodno mu prepustite inicijativu u obim i izbor tema i sadržaja "kratkog kursa").
Sretno i uspješno učenje!
Do tada učite svaki dan, a "kurs" iskoristite samo za "sistematizaciju" stečenog znanja.
Preporuku baziram na ličnom uvidu u "svestranost" (u svojoj struci - Fizika) i velikom iskustvu u, vama sličnim, aktivnostima.
Ukoliko ostvarite kontakt i postignete dogovor onda ste našli pravu osobu koja će vas sa što manje vremena uputiti u vama bitne i potrebne sadržaje (slobodno mu prepustite inicijativu u obim i izbor tema i sadržaja "kratkog kursa").
Do tada učite svaki dan, a "kurs" iskoristite samo za "sistematizaciju" stečenog znanja.
-
kenan83
#3 Re: Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
Super, hvala. Zaboravio sam napisati u mom prvom postu ali zivjet cu u SA, ali eto, mozda se i ode do tuzle ako ne nadzem nikoga boljeg =)bogumil-8 wrote:Preporučujem vam da preko internet veze potražite: Prirodno matematski fakultet Tuzla > Fizika > Refik Fazlić, pa potražite E-mail (pregledajte i ETF Tuzla) .
- Sunrise00
-
kenan83
#5 Re: Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
Hvala, bas sam tako nesto trazioSunrise00 wrote:http://www.tut.ba
- alibaba_i_30_godina
#6 Re: Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
Savjetujem ti da se raspitas na tom fakultetu sta dolazi na tim prijemnim ispitima kako bi mogao reci instruktorima i kako bih odmah isao na konkretne stvari a ne zamarao se sa nekim koje ti trenutno nisu potrebne, jer ipak moguce je da se dosta razlikuje od nasih prijemnih ispita, ustvari siguran sam da se razlikuju.kenan83 wrote:Hvala, bas sam tako nesto trazioSunrise00 wrote:http://www.tut.ba
-
ri0
#7 Re: Privatni ucitelj matematike i fizike 12 april - 5 maj.
S obzirom da je www.tut.ba moja i kolegina stranica, ako imate nekih primjedbi ili sugestija slobodno mi se obratite.
Pozdrav
Pozdrav