privatni ginekolog u ze-do kantonu
Moderator: anex
- D_i_A
#1 privatni ginekolog u ze-do kantonu
Treba mi ordinacija privatnog ginekologa u ze-do kantonu i kontakt, pa ako ko iz iskustva poznaje nekog neka napise. Dosad sam bila kod mnogih ali nijedan nije znao rijesiti problem cisti na jajnicima. Molim one koji reklamiraju izvikana imena ginekologa preskoce ovdje odgovor jer mi je frka i zelim sto prije pronaci nekog ko zna raditi svoj posao.
- kamen spoticanja
#2 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
dr. nihad ribic
o njemu znam samo najbolje
o njemu znam samo najbolje
- D_i_A
#3 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
ja sam cula da on radi u bolnici u zenici, jel znas gdje ima privatnu ordinaciju ili kontakt?
- kamen spoticanja
#4 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
moja supruga je isla privatno o polikliniku sunce...ima menscini broj na netuD_i_A wrote:ja sam cula da on radi u bolnici u zenici, jel znas gdje ima privatnu ordinaciju ili kontakt?
- D_i_A
#5 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
i ja sam bila tamo, bila je tad neka doktorica i uopste mi nije pomogla. koji je ona problem imala, jel joj pomogao ribic?kamen spoticanja wrote:moja supruga je isla privatno o polikliniku sunce...ima menscini broj na netuD_i_A wrote:ja sam cula da on radi u bolnici u zenici, jel znas gdje ima privatnu ordinaciju ili kontakt?
- kamen spoticanja
#6 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
vodio joj trudnocu...D_i_A wrote:i ja sam bila tamo, bila je tad neka doktorica i uopste mi nije pomogla. koji je ona problem imala, jel joj pomogao ribic?kamen spoticanja wrote:moja supruga je isla privatno o polikliniku sunce...ima menscini broj na netuD_i_A wrote:ja sam cula da on radi u bolnici u zenici, jel znas gdje ima privatnu ordinaciju ili kontakt?
pa trazi njega kad se zakazujes...menscini da radi svaki dan izuzev ponedeljkom
- D_i_A
#7 Re: privatni ginekolog u ze-do kantonu
Jel zna neko za ginekologa iz Tuzle, zove se Amela? Cula sam da postoje 2, jedna se preziva Adzajlic, drugoj ne znam prezime pa ako neko ima iskustva s nekom od njih neka napise. Konkretno me zanima lijecenje cisti na jajnicima.