Sin od tatinog druga studira nako računarstvo u Travniku.Uglavnom završava drugu godinu , te je zamolio mog tatu da mu "nabavi" Javu , da bi mogao spremiti nekakav usmeni šta li.( kao već položio parcijalu iz tog)
Privatni fakulteti
- Bumble_Bee
#1 Privatni fakulteti
Zanima me vaše mišljenje u vezi privatnih fakulteta koji niču u
. Neki su divlji , neki manje divlji ..možda se ni ja dovoljno ne razumijem.Da li mislite da ipak kvalitetniji studenti izlaze sa "fakulteta za obične smrtnike", ili..?
Sin od tatinog druga studira nako računarstvo u Travniku.Uglavnom završava drugu godinu , te je zamolio mog tatu da mu "nabavi" Javu , da bi mogao spremiti nekakav usmeni šta li.( kao već položio parcijalu iz tog)
. Ne govorim ništa za ostale privatne fakultete , jer se fkt ne razumijem.Ali eto , kad to čuh..nije da sam se nasmijala nego rastužila. 
- sheikh
#2 Re: Privatni fakulteti
tema vec ima.....
- Toto
- Grijem se na: solarno
- Vozim: EJ
#3 Re: Privatni fakulteti
ima li ti babo Kawasaki, brzi je od Jave ??Bumble_Bee wrote:Zanima me vaše mišljenje u vezi privatnih fakulteta koji niču u. Neki su divlji , neki manje divlji ..možda se ni ja dovoljno ne razumijem.Da li mislite da ipak kvalitetniji studenti izlaze sa "fakulteta za obične smrtnike", ili..?
Sin od tatinog druga studira nako računarstvo u Travniku.Uglavnom završava drugu godinu , te je zamolio mog tatu da mu "nabavi" Javu , da bi mogao spremiti nekakav usmeni šta li.( kao već položio parcijalu iz tog). Ne govorim ništa za ostale privatne fakultete , jer se fkt ne razumijem.Ali eto , kad to čuh..nije da sam se nasmijala nego rastužila.
- Bumble_Bee
#4 Re: Privatni fakulteti
nisaam znalasheikh wrote:tema vec ima.....
sori :p
- Bumble_Bee
#5 Re: Privatni fakulteti
Tata je ipak ... stoga nema .Toto wrote:ima li ti babo Kawasaki, brzi je od Jave ??Bumble_Bee wrote:Zanima me vaše mišljenje u vezi privatnih fakulteta koji niču u. Neki su divlji , neki manje divlji ..možda se ni ja dovoljno ne razumijem.Da li mislite da ipak kvalitetniji studenti izlaze sa "fakulteta za obične smrtnike", ili..?
Sin od tatinog druga studira nako računarstvo u Travniku.Uglavnom završava drugu godinu , te je zamolio mog tatu da mu "nabavi" Javu , da bi mogao spremiti nekakav usmeni šta li.( kao već položio parcijalu iz tog). Ne govorim ništa za ostale privatne fakultete , jer se fkt ne razumijem.Ali eto , kad to čuh..nije da sam se nasmijala nego rastužila.