privatna rodilista u BiH

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
plodding bag

#1 privatna rodilista u BiH

Post by plodding bag »

Izvinjavam se ako je bilo sta slicno ali trebam informacije gdje sve u BiH postoje privatna rodilista,koliko kosta porod,ako neko ima iskustva ili zna unaprijed se zahvaljujem....
plodding bag

#2 Re: privatna rodilista u BiH

Post by plodding bag »

Hhhmmm....za isto pitanje na bilo kojem drugom forumu u roku par sati dobijem gomilu odgovora.....ovdje niti jedan.Dobro,to samo pokazuje....neke stvari hehe :roll: hvala puno...
beautyfool

#3 Re: privatna rodilista u BiH

Post by beautyfool »

Koliko znam da u bih nema privatnih jer nase lijepo ministarstvo to ne dozvoljava a davno sam negdje citala da kao ima u Zenici iako nisam sigurna za tacnost informacije
somethings

#4 Re: privatna rodilista u BiH

Post by somethings »

Šta je sa onom Plavom poliklinikom u Tuzli? Čula sam da je to jedino privatno porodilište u BiH.
alena76

#6 Re: privatna rodilista u BiH

Post by alena76 »

i ja mislim da su privatna porodilišta budućnost. kad sam se ja porađala...još carski rez-ma užas ono naše porodilište staro. a sad kako se ovo novo otvorilo, ako i to ne bude išlo, idemo privatno u sunce polikliniku
plodding bag

#7 Re: privatna rodilista u BiH

Post by plodding bag »

hvalaa ;-)
clav

#8 Re: privatna rodilista u BiH

Post by clav »

buducnost su jednaki i kvalitetni uslovi radjanja i dolaska na svijet za sve, a ako mislite da je ispravno da se jedno dijete radja u leglu zaraze, a drugo u hotelu s pet zvjezdica bas ste slatki.
Post Reply