Privatna ordinacija-ako može preporuka
- ahmed&nedzad
#1 Privatna ordinacija-ako može preporuka
Može li mi neko preporučiti neku privatnu ordinaciju, kliniku ili slično, gdje se može obaviti stručan pregled?! Hvala.
- ahmed&nedzad
Mjerenje šečera, infuzija ili šta već doktor bude smatrao da treba.
- ahmed&nedzad
Hajde matere ti reci šta je toliko smiješno?!delightful wrote:![]()
![]()
- Lace
#7 Re: Privatna ordinacija-ako može preporuka
http://www.eurofarmcentar.ba/Gargamel wrote:Može li mi neko preporučiti neku privatnu ordinaciju, kliniku ili slično, gdje se može obaviti stručan pregled?! Hvala.
http://www.poliklinikasanasa.com/
obje su u sarajevu
-
nauchnica
Ako imas dijabetes ili sumnjas na to ili sta slicno, probaj otici u Endomedik - Ćemaluša 6 radi svaki dan od 17-19, mene ta doktorica liječi već nekoliko godina i zadovoljna sam. Inače pregled je 50 KM, meni je vrijedilo.Gargamel wrote:Mjerenje šečera, infuzija ili šta već doktor bude smatrao da treba.
- ahmed&nedzad
Nisam lično ja u pitanju, u svakom slučaju hvala vam za prijedloge i savjete.nauchnica wrote:Ako imas dijabetes ili sumnjas na to ili sta slicno, probaj otici u Endomedik - Ćemaluša 6 radi svaki dan od 17-19, mene ta doktorica liječi već nekoliko godina i zadovoljna sam. Inače pregled je 50 KM, meni je vrijedilo.Gargamel wrote:Mjerenje šečera, infuzija ili šta već doktor bude smatrao da treba.
-
slatkusina
al tawil je i dobar i nije...meni je otkrio nesto sto nijedan doktor nije uspio, a svasta su lupalai,
dok mom prijatelju nije nista otkrio, a covjek je sada na kemoterapijama njegovom krivicom jer je kod njega isao 5 godina i slucajno otisao drugom i pronasao belaj
dok mom prijatelju nije nista otkrio, a covjek je sada na kemoterapijama njegovom krivicom jer je kod njega isao 5 godina i slucajno otisao drugom i pronasao belaj