Privatizacija u BiH

Post Reply
damskot

#1 Re: Privatizacija u BiH

Post by damskot »

Mislim da grijesis 99% To zna . Mada je to samo mali dio kompletne slike .

Imash dokumentarac o tajnim(sto vise nisu) dokumentima gdje USA kongres glasao bash za taku scenu Jugi . Onda ubacili u bankarstvo i privredu kretene a pokrili ih nacionalistima . Pljacka nema veze sa nashima oni su samo alat ..
damskot

#2 Re: Privatizacija u BiH

Post by damskot »

Privatizacija wrote:
damskot wrote:Mislim da grijesis 99% To zna . Mada je to samo mali dio kompletne slike .

Imash dokumentarac o tajnim(sto vise nisu) dokumentima gdje USA kongres glasao bash za taku scenu Jugi . Onda ubacili u bankarstvo i privredu kretene a pokrili ih nacionalistima . Pljacka nema veze sa nashima oni su samo alat ..
Jesi li sta pusio ili si se nafiksao?? :oops:

PS.
Jedan narod, ili jedna vjera, koji traze dozvolu ili odbobrenje od drugog naroda ili druge vjere ne zasluzuju da postoje kao zaseban narod ili zasebna vjera!!!!!

:skoljka:
Bash me nasmija :) jadan je narod koji nema drone
Image

a josh jadni koji nema
Image

ali zato ima zrtvi tonu ...

BTW Ekonomski dosta pokazano .
JThomas

#3 Re: Privatizacija u BiH

Post by JThomas »

i dionice bi gladni radnici na čekanju isto tako prodali za budzašto i ispod vrijednosti kao što su prodali i certifikate. kad na jednoj strani imaš radnika kojem si oduzeo hljeb, a na drugoj stranačkog novopečenog tajkuna potpuno je svejedno dionica ili certifikat, i jedno i drugo će završiti u rukama ovog drugog ispod cijene.
damskot

#4 Re: Privatizacija u BiH

Post by damskot »

Privatizacija wrote:damskot, ako me pitas zasto muslimani nemaju dronere kao USA to je isto kao da si me pitao zasto Kulin Ban nije uveo samoupravljanje!!!!! :D

:oops:
Polako bolan sta si zapeo za muslimane (vidim i na drugim temama) uopste nije tema muslimani . Evo kako ja vidim muslimane i drone .

Mada ti vjerovatno nemozes skontat , mozda da zapalis JOINT ! Nece ti trebati 20 godina da skontash pljacku :) Kani se Breivik-a i Wilders-a sjebaju ti intelektualni kapacitet .
Post Reply