Ja sam citao jednom negdje da se obicni ljudi djele u dvije grupe:
1. Grupa su oni sto misle da su geniji, oni misle da je to njihova tajna da su to samo oni.
2. U ovoj 2. grupi su oni sto sumnjaju da se nalaze u 1. grupi i da su geniji i tako dalje, ali nemaju originalsnoti da se probiju i tako dalje, i tako blize. I dosta su sujetni i kao sto vec rekoh i tako dalje.
E, neobicni ljudi su neobicni zbog njihove tuge.
Eh, da vas priupitam, u kojoj ste grupi?
Priupitanjce
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
Ovo je katolichka propaganda smishljena od katolichkih ljudi da sire katolichanstvo u katolichkim zemljama
.
-
rajvosa
#7 Re: Priupitanjce
Zreli wrote:Ja sam citao jednom negdje da se obicni ljudi djele u dvije grupe:
1. Grupa su oni sto misle da su geniji, oni misle da je to njihova tajna da su to samo oni.
2. U ovoj 2. grupi su oni sto sumnjaju da se nalaze u 1. grupi i da su geniji i tako dalje, ali nemaju originalsnoti da se probiju i tako dalje, i tako blize. I dosta su sujetni i kao sto vec rekoh i tako dalje.
Treca grupa..
-
Belle
#9 Re: Priupitanjce
Zreli, pa nisi ti tako ni zreo ko sto kazes. Izreka glasi otprilike ovako, citirala sam je u temi Religija:Zreli wrote:Ja sam citao jednom negdje da se obicni ljudi djele u dvije grupe:
Ljudi se djele u 4 grupe
1 oni koji znaju i znaju da znaju
2 oni sto znaju a ne znaju da znaju ili misle da ne znaju
3 oni sto ne znaju i znaju da ne znaju
3 i oni sto ne znaju a misle da znaju
E hajmo sad, malo razmisljanja pa recite koja je grupa najgora.