pritisak na samce

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
maccarona

#51 Re: pritisak na samce

Post by maccarona »

joj :D sta sam ja sve radila kad dodju tetke, strine i dajnice :oops: :lol: :lol:
sepala na jednu nogu, prolijem u inat kafu, ko fol drhte mi ruke jer sam noc prije cugala do besvjesti :lol: :lol: sjednem zamislim se , one mene nesto pitaju, a ja pocnem o globalnom zagrijavanju :lol: :lol: :lol: ili udjem sa jastukom ispod majce da misle da sam trudna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nastavila bih i dalje :D ali mi bilo zao mame :) :D :D :D
maccarona

#52 Re: pritisak na samce

Post by maccarona »

da, da :D pa lijepo namazes vene na rukama :D i kazes izmakla ti se igla :lol: :lol: :-) :-) :-)
Prozor

#53 Re: pritisak na samce

Post by Prozor »

ta bliza rodbina me od kraja rata redovno ispitivala i peglala... a iz nekog razloga moja mati nikad nije imala prevelike simpatije prema mojoj izabranici davno prije nego sto smo se poceli zabavljati... jednom mi je cak odbrusila u stilu, previse ti se svidja! :lol:
fantom slobode

#54 Re: pritisak na samce

Post by fantom slobode »

d2 wrote:prema mom 36otogodisnjem iskustvu rjesenje tog problema je lako

1. pocnite pusiti 3 kutije na dan

cim pocnete da furnjate 2-3 kutiije dnevno zabrinuti *.* će poceti pricu kako trebas smanjiti pusenje kako to nije zdravo ovo ono, niko brak nece ni spomenuti

2. onda u neko doba prestanes pusiti jer i sam/a znas da nije dobro nikako toliko pusiti ali kad prestanes pusiti dobijes 30 kila na svoju kilazu i postanes predebeo

e onda se prestani pusiti zamijeni sa smrsaj, kako to nije dobro za srce, pritisak, trigliceride, kako sto si stariji sve teze mrsas, kako se metabolizam usporava i tako dalje

elem ja sam uspjesno prestao pusiti a sada uspjesno skidam kile kao posljedicu toga niko me ne pegla za vjencanje, doduse jesu malo u onom prelaznom periodu izmedju prestanka pusenja i zavidne kilaze ali to brzo prodje :)

jedino ne znam sta da radim kad smrsam...

3. doduse preostaju mi alkoholizam (sad je poceo da pije, kad ces prestati piti ?)
4. droga (dodjavola drogira se, samo mu je to falilo u ovim godinama a nije se ni ozenio),
5. brzi auti (pod matore dane poceo da budalese sa autima, nije normalan umjesto da sjedi kuci uz zenu i djecu)
...

elem ima rjesenja :)
Odlicna analiza!!!!!Mozda bi trebao da povecas seksualne aktivnosti, pomaze skidanju kila, znaci sa tri puta na dan, za novi pocetak upraznjavaj to 4 puta, ne racunajuci naravno o nani sanje.E onda ce oni da pricaju da se ti pretjerujes u seksu, da si bludan i da bi se trebao zeniti.Ne nije dobro, bolja je ova ideja o bobama...
d2

#55 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

cuj, svi smo svjesni da kraja nema, kad se ozenis bice kad ce dijete...

ne spominji mi undijetu, slona bih pojeo i to zajedno sa kljovama a nilskog konja za desert
zemo_online

#56 Re: pritisak na samce

Post by zemo_online »

mamica papucarka wrote:mislim na ono tusenje od strane mame, tate, tetke, komsinice, pitanjima "pa kad ces se vise udat/ozenit" :mrgreen: Nesto kontam, fakat to zna biti dosadno. Jos kad ti podju po mahali trazit. Pa sta fali, pa sta hoces, pa sta toliko biras, kad ces djecu radjat, neces djeci biti djed... :roll:
muzeva seka ima 29 godina i redovno me ispituju "Sta je sa njom" :shock: :roll: Ono, cura ima momka i ne zuri joj se, ali je jadnu narod ugusi :roll:
Kako se kotarisat naroda :lol:

btw, nervoza me spucala pred sutrasnji dan, pa fakat lupam :run:

Sta fali da ti nadju muza? U Indiji je 90% brakova dogovoreno,uopce se muz i zena ne vide,a ti kukas sto ce ti familija sa nekime upoznati?
anais_nin

#57 Re: pritisak na samce

Post by anais_nin »

maccarona wrote:i a sta treba da znaci ovo "samci" :D to mi je najsmjesnije :oops: :oops: :oops: :D :D :D
pa vise su ovi sami u dvoje, nego mi :D on ozenjen nema sexa, ona ceka na cvijece do dzenaze :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nemam ovih problema sa uzom porodicom :D istina nekad davno dok sam jos bila na faksu mama i ja smo znale ne pricati sedmicama, tj to je bila jedina stvar oko koje smo se zestoko svadjale - taj moj tadasnji vatreni stav da se ja nemam namjeru udavat :lol: :D jos kad bih pocela pricati o ljepoti i prednostima vanbracnog zivljenja zajedno izgledala je kao da joj zdrav zub vadim :D

a dok sam bila u poznatoj mahali zvanoj mostar, a istovremeno i u dugogodisnjoj vezi, na upite onih teta cije su rijeci obicno bivale protkane malim otrovnim strijelicama, odgovarala sam da se ne namjeravam nikad udati, da je puno sladje "zivjeti u grijehu" :lol: :lol: :lol: :D

tata nikad nista nije ni pitao...njemu je bilo dovoljno sto sam mu sa nekih 8-9 tokom nekog sijela prisla mrtva hladna i onako ozbiljno upitala da li bi bilo ok da ja kad porastem "samostalno" imam dijete ukoliko ne upoznam osobu s kojom zelim biti do kraja zivota :lol: na upit "kako to mislim", ja sam njemu to fino obrazlozila pred svima "pa eto ako ne upoznam nekog kojeg volim, umjesto njega nadjem nekog samo da mi bebu DA" :lol: :lol: :lol: :D
d2

#58 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

avangarda, nema sta :D
mamica papucarka

#59 Re: pritisak na samce

Post by mamica papucarka »

anais_nin wrote:
maccarona wrote:i a sta treba da znaci ovo "samci" :D to mi je najsmjesnije :oops: :oops: :oops: :D :D :D
pa vise su ovi sami u dvoje, nego mi :D on ozenjen nema sexa, ona ceka na cvijece do dzenaze :lol: :lol: :lol:

nemam ovih problema sa uzom porodicom :D istina nekad davno dok sam jos bila na faksu mama i ja smo znale ne pricati sedmicama, tj to je bila jedina stvar oko koje smo se zestoko svadjale - taj moj tadasnji vatreni stav da se ja nemam namjeru udavat :lol: :D jos kad bih pocela pricati o ljepoti i prednostima vanbracnog zivljenja zajedno izgledala je kao da joj zdrav zub vadim :D

a dok sam bila u poznatoj mahali zvanoj mostar, a istovremeno i u dugogodisnjoj vezi, na upite onih teta cije su rijeci obicno bivale protkane malim otrovnim strijelicama, odgovarala sam da se ne namjeravam nikad udati, da je puno sladje "zivjeti u grijehu" :lol: :lol: :lol: :D

tata nikad nista nije ni pitao...njemu je bilo dovoljno sto sam mu sa nekih 8-9 tokom nekog sijela prisla mrtva hladna i onako ozbiljno upitala da li bi bilo ok da ja kad porastem "samostalno" imam dijete ukoliko ne upoznam osobu s kojom zelim biti do kraja zivota :lol: na upit "kako to mislim", ja sam njemu to fino obrazlozila pred svima "pa eto ako ne upoznam nekog kojeg volim, umjesto njega nadjem nekog samo da mi bebu DA" :lol: :lol: :lol: :D
pridjes tipu i kazes mu "ne trebas mi ti, nego samo tvoji ribici" :lol: :lol: :lol:
3xa

#60 Re: pritisak na samce

Post by 3xa »

mart wrote:Mene su poceli tushiti vec nekoliko mjeseci nakon rastave. Ono pitanje "ima li sta novo" sa znacajnim pogledom. Uzas jedan.
obicno, oni koji kopaju po tudjim zivotima ustvari hoce da skrenu pogled sa svog :x
3xa

#61 Re: pritisak na samce

Post by 3xa »

i nije to samo pritisak na samce, jer kad se udas slijedi kad ce beba, kad rodis, hormoni se jos nisu smirili, kad ce drugo, pa kad to izguras, djeca malo odrasla, e kad ce se djeca zeniti, samo sto te ne pitaju kad ces vise umrijeti :D gdje im se zuri
mamica papucarka

#62 Re: pritisak na samce

3xa wrote:i nije to samo pritisak na samce, jer kad se udas slijedi kad ce beba, kad rodis, hormoni se jos nisu smirili, kad ce drugo, pa kad to izguras, djeca malo odrasla, e kad ce se djeca zeniti, samo sto te ne pitaju kad ces vise umrijeti :D gdje im se zuri
jest. Ovi neudati/meozenjeni misle da se samo na njih vrsi pritisak. :D
Kad se ozenis/udas, prvo sto rade jeste da te svakodnevno podju ispitivat "Imal sta" :lol: i obavezno onaj znacajni pogled na stomak, pa cak i dodir. :-) Onda kad "Bude sta", kazu "Jel vam se to omaklo, pa se se odmah odlucili na dijete", Ili podju racunat jel nam se omaklo prije braka, ili u braku :lol:
Elem, podju se nudit "Kad rodis, ako ti pomoc bude potrebna, samo nazovi" (naravno, ovo se poslije moze okacit macku o rep :oops: :mrgreen: )
Rodis prvo, ni lohije ti nisu prosle, a vec te pitaju "Kad ce drugo"
Ili, "Bolje vam je sve odmah, nego razvuc, pa za koju godinu opet pelene i djeciji plac" :D
Nama se desilo da nam je drugo "omaklo" odmah, tj. sest mjeseci nakon prvog.
Jao da ste vidjeli i culi :
"A jeste li vi ikad culi za kontracepciju", ili "Pa sta radite vas dvoje", "Mashala, mashala, sto ste ...." :mrgreen: :run:
Last edited by mamica papucarka on 31/03/2008 10:13, edited 2 times in total.
zena21

#63 Re: pritisak na samce

Post by zena21 »

ja se zato ne druzim ni s kim od rodbine :D
SsTtEeLlAa

#64 Re: pritisak na samce

Post by SsTtEeLlAa »

d2 wrote:rano rano jasta nego rano, vidis mene, sta mi fali :)
kolko ja vidim nista ti ne fali sve pred uslove imas, samo jos da se ozenis :razz: :razz: :D
d2

#65 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

imam posla, bih ja ali nemam stvarno kad :D

evo mi se istrosile baterije na mišu, ni on jadan više ne može :lol:
Last edited by d2 on 31/03/2008 11:04, edited 1 time in total.
mamica papucarka

#66 Re: pritisak na samce

d2 wrote:imam posla, nemam kad, radim dan noc, ko ce me ovakvog :lol:
jel ono ti na drugoj temi napisa da si esteta i da neces svasta :mrgreen:
SsTtEeLlAa

#67 Re: pritisak na samce

Post by SsTtEeLlAa »

d2 wrote:imam posla, bih ja ali nemam stvarno kad :D
:lol: :lol: :thumbup: vidis kako razlozi nadolaze sami od sebe.... dodaj ovo na onu listu poslije mrsanja :D
aminchev2

#68 Re: pritisak na samce

Post by aminchev2 »

mamica papucarka wrote:mislim na ono tusenje od strane mame, tate, tetke, komsinice, pitanjima "pa kad ces se vise udat/ozenit" :mrgreen: Nesto kontam, fakat to zna biti dosadno. Jos kad ti podju po mahali trazit. Pa sta fali, pa sta hoces, pa sta toliko biras, kad ces djecu radjat, neces djeci biti djed... :roll:
muzeva seka ima 29 godina i redovno me ispituju "Sta je sa njom" :shock: :roll: Ono, cura ima momka i ne zuri joj se, ali je jadnu narod ugusi :roll:
Kako se kotarisat naroda :lol:

btw, nervoza me spucala pred sutrasnji dan, pa fakat lupam :run:

ja mislim da su moji svi poceli misliti da ne volim muskarce
nigdje nikoga
fazon je da to nije samo dosadno, nego zna i zaboliti, pogotovo ako ti i trazis
i onda se pocnes pitati "pa u stvari... sta je to samnom pa ne mogu nikoga da nadjem"
i onda sve ode u PM.
Prozor

#69 Re: pritisak na samce

Post by Prozor »

mamica papucarka wrote:
anais_nin wrote:

moj je stari seku cuv´o vise od sviju nas, sve joj je govorio neka jos ostane kod njih, rano je, a nas cetvoricu od 20-e jurio na zenske...
mart

#70 Re: pritisak na samce

Post by mart »

d2
probala sve, pusila 3 kutije, prestala, udebljala se, smrsala i ne pomaze nista, i dalje me zapitkuju istim intenzitetom. ne pomaze vjeruj

ps
volim te zauzete sto nemaju vremena :(
Prozor

#71 Re: pritisak na samce

Post by Prozor »

zelis svadbu moju, ali pusta ti zelja, nema nista majko od tvoga veselja
maccarona

#72 Re: pritisak na samce

Post by maccarona »

dolmom idu majski svatovi, nisu moji nego bratovi...
to da je bratas mladi od mene, vise niko ni ne spomene...

:D :oops:
d2

#73 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

mamica papucarka wrote:
d2 wrote:imam posla, nemam kad, radim dan noc, ko ce me ovakvog :lol:
jel ono ti na drugoj temi napisa da si esteta i da neces svasta :mrgreen:
pa bih ja ali onaj dio estete u meni mi ne da, proklet da je :D
d2

#74 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

SsTtEeLlAa wrote:
d2 wrote:imam posla, bih ja ali nemam stvarno kad :D
:lol: :lol: :thumbup: vidis kako razlozi nadolaze sami od sebe.... dodaj ovo na onu listu poslije mrsanja :D
znas kako drug Lenjin rece prvo materijalna baza a onda duhovna nadgradnja, dok se ne stvori materijalna baza ne treba ici u duhovnu nadgradnju a osim toga ima i ona narodna "što je brzo to je i kuso" zato polako, dobro utvrditi prvo da li je to ta osoba pa onda se polako otisnuti vodama zajednickog zivota, ne valja srkletit :lol:
d2

#75 Re: pritisak na samce

Post by d2 »

mart wrote:d2
probala sve, pusila 3 kutije, prestala, udebljala se, smrsala i ne pomaze nista, i dalje me zapitkuju istim intenzitetom. ne pomaze vjeruj

ps
volim te zauzete sto nemaju vremena :(
eh pa ti si onda dalje od mene odmakla, ja sam tek sad u ovoj fazi mrsanja, moram smisliti sad sta da pricam kad smrsam ali eto ako ti kazes da ne funkcionise onda sam u problemima :)

za prave osobe se uvijek nadje vremena :)
Post Reply