prison break
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#151 Re: prison break
T Bag je najbolji karakter. Legenda, legenda, legenda. Volio bih da on jedini ostane na kraju.
-
stari_sarajevski_gospodin
#152 Re: prison break
podsjeca me na nekog bosnju.karanana wrote:T Bag je najbolji karakter. Legenda, legenda, legenda. Volio bih da on jedini ostane na kraju.
-
NeTko_Iz_Masse
#153 Re: prison break
Meni je raja ova cetvrta sezona BRUKA
Pravo mi dobar flow ima, nema rastezanja puno, tempo rastura!!!!
Ja se zgrcim sav dok odgledam svaku epizodu
Ponekad se malo pretvori u crtic kako rijesavaju probleme bez ide ikakvih resursa ali sta danas na TV-u nije pomalo animirano
Vise, napravise ljudi minobacace od plasticnih cjevi koje su se nasle bas tu, tad kad oni naidose da se obracunaju
(mislim se de ste braco bili kad je Sarajevo pod opsadom bilo)
I provalise u sudnicu ukrase co'eka, dok trepnu svjetlo nide ga ...
Sve u svemu serija je BRUKA!!!
Me Happy
Pravo mi dobar flow ima, nema rastezanja puno, tempo rastura!!!!
Ja se zgrcim sav dok odgledam svaku epizodu
Ponekad se malo pretvori u crtic kako rijesavaju probleme bez ide ikakvih resursa ali sta danas na TV-u nije pomalo animirano
Vise, napravise ljudi minobacace od plasticnih cjevi koje su se nasle bas tu, tad kad oni naidose da se obracunaju
I provalise u sudnicu ukrase co'eka, dok trepnu svjetlo nide ga ...
Sve u svemu serija je BRUKA!!!
Me Happy
- Topla voda
#154 Re: prison break
jel ovo pauza do marta? 
-
dimu
#155 Re: prison break
do 02.02 koliko ja znam
- karanana
#156 Re: prison break
Imam jedno pitanje koje ne mogu da povezem u seriji: mozda sam propustio detalj a mozda sam i zaboravio kako se ovo desilo: Ako su Michael i Lincoln braca i imaju istog i oca i majku, kako to da se jedan preziva Scoffield a drugi Burrows?
- Altsa
#157 Re: prison break
pa predpostavljam da je to zbog toga sto je Scoffield usvojen pa je uzeo prezime od te porodice. inace serija je dobra ali ima toliko nelogicnosti pa mogu reci i gluposti. u cetvrtoj sezoni majklu pazite sad oderu tetovazu sa tijela. t.bag otkinu ruku pa mu je veterinar sasije. pa je opet otkine da bi se odvezao od radijatora a ne iskrvari. kad se covjek zadubi primjetit ce more gluposti koje su se mogle izbjeci. cetvrta sezona je bezveze.karanana wrote:Imam jedno pitanje koje ne mogu da povezem u seriji: mozda sam propustio detalj a mozda sam i zaboravio kako se ovo desilo: Ako su Michael i Lincoln braca i imaju istog i oca i majku, kako to da se jedan preziva Scoffield a drugi Burrows?
- Altsa
#158 Re: prison break
ne bi me cudilo da se agent pojavi s obzirom da nismo vidjeli koga su u kombiju ubili a bili su i cuvari u njemu.Topla voda wrote:karanana wrote:Topla voda wrote:nemojte karanani ofirat sta ce biti i da je sa skulama problem![]()
i ne mogu iz prve onog talijana prezalit,a i onog agenta sto ga ubise u kombiju u drugoj sezoni
- karanana
#159 Re: prison break
a usvojen je michael? pa ja, cini mi se da je to negdje i spomenuto u sezoni 1 ili 2. zaboravio sam na to.
slazem se da ima mnogo fantazije u sve 4 sezone ali 4. mi je najvise naucna fantastika. ima mnogo primjera, da ne odajem neke stvari raji koja nije sve odgledala; od kradje scylle pa sve do epizode 16. i medicinskog zahvata. ali koja to serija nema slicnih stvari.
slazem se da ima mnogo fantazije u sve 4 sezone ali 4. mi je najvise naucna fantastika. ima mnogo primjera, da ne odajem neke stvari raji koja nije sve odgledala; od kradje scylle pa sve do epizode 16. i medicinskog zahvata. ali koja to serija nema slicnih stvari.
- Aurora Borealis
#160 Re: prison break
. . .
Last edited by Aurora Borealis on 07/01/2009 12:24, edited 1 time in total.
- Topla voda
#161 Re: prison break
pa ja ba usvojen,karanana wrote:a usvojen je michael? pa ja, cini mi se da je to negdje i spomenuto u sezoni 1 ili 2. zaboravio sam na to.
stara mu radila u kompaniji,a onaj mu linkolnov stari nije bioloski otac.
sta mislis ko mu je stari?
general garant
-
Odisej002
#162 Re: prison break
ako mene pitate da sam ja micheal "PEEP" bi majku onom agentu,posred cela bi mu metak ispalio (nakon operacije
)...malo ima vise naucne fantastike ali u kojjo to sezoni nije bilo
,po meni je svaka sezona odlicna,glumacka ekipa je predobra,sve u svemu radujem se nastavku

- Karabaja
#163 Re: prison break
After Aldo Burrows deserted the family, Michael took his mother's maiden name because she told him that his father was an alcoholic.[karanana wrote:a usvojen je michael? pa ja, cini mi se da je to negdje i spomenuto u sezoni 1 ili 2. zaboravio sam na to.
-
SnezanaM
#164 Re: prison break
Skinu mu tetovaze laserom, sto je poznata praksa i radi se u svijetuAltsa wrote:pa predpostavljam da je to zbog toga sto je Scoffield usvojen pa je uzeo prezime od te porodice. inace serija je dobra ali ima toliko nelogicnosti pa mogu reci i gluposti. u cetvrtoj sezoni majklu pazite sad oderu tetovazu sa tijela. t.bag otkinu ruku pa mu je veterinar sasije. pa je opet otkine da bi se odvezao od radijatora a ne iskrvari. kad se covjek zadubi primjetit ce more gluposti koje su se mogle izbjeci. cetvrta sezona je bezveze.karanana wrote:Imam jedno pitanje koje ne mogu da povezem u seriji: mozda sam propustio detalj a mozda sam i zaboravio kako se ovo desilo: Ako su Michael i Lincoln braca i imaju istog i oca i majku, kako to da se jedan preziva Scoffield a drugi Burrows?
T- bag ima plasticnu saku, a ne sasivenu
-
Moraless
#166 Re: prison break
imam dva pitanja pa ako neko zna neka mi pomogne
odgledao sam 16 seriju sezone 4,to je zadnje u videoteci,kad se planira dalje ici ? I gdje se moze kupiti il naruciti na dvd-u orginal serija koliko znam bilo je u Mostaru?? thx 
-
dimu
#167 Re: prison break
od 17tog aprila idu nove epizode
- RIZVA
#169 Re: prison break
izgleda da su im ideje za nastavak sezone ispuhale,al dosta je i ovo
-
dimu
#170 Re: prison break
pa serija je takve tematike da se ne moze oduziti na 500 epizoda ko neke sapunice... nemogu vjecno bjezati iz zatvora nema vise smisla.
- karanana
#171 Re: prison break
serija je zakon, ali slazem se da je dosta. dalje produzavanje agonije ce je samo jos vise razvodniti i napraviti sve ukupno manje kvalitetnom kao seriju.
-
Mezzo-x
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#173 Re: prison break
Ja u videoteci čekam zadnji serijal i nikad dočekat.
-
Amneris90
#174 Re: prison break
Gledao sam sve epizode i budimo realni zasrali su je da ne mogu vise
kao sapunica majka im je od pocetka mrtva i onda odjednom ziva, isto i otackoji se pojavi i umre u po frke
ma sranje mrtvo da izvinete na rijecniku
al od komercijalne serije napravili su nenormalno komercijalnu seriju
kao sapunica majka im je od pocetka mrtva i onda odjednom ziva, isto i otackoji se pojavi i umre u po frke
ma sranje mrtvo da izvinete na rijecniku
al od komercijalne serije napravili su nenormalno komercijalnu seriju
-
Thug...
#175 Re: prison break
Sezona se nastavlja pa bujrum tko hoce..... http://www.mininova.org/tor/2499589