Nadam se da će mi netko pomoči u mojoj dilemi. Naime, zavrsio sam Srednju medicinsku skolu u sarajevu i planiram da upisem PMF. Najviše mi se svidja Odsjek mikrobiologija, ali imam dilemu o tome kakv je to smjer jer na stranici fakulteta sve je shit, nema nista konkretno. Zanima me ako na forumu ima neko sa biologije koji ce mi dati odr. informacije sto se tice mikrobiologije kao takve i kakve su mogucnosti zaposljavanja i koje zanimanje dobijam nakon zavrsenog studija, jer bas sam zbunjen
PRIRODNO-MATEMATICKI FAKULTET SARAJEVO ODSJEK MIKROBIOLOGIJA
-
necko95
#1 PRIRODNO-MATEMATICKI FAKULTET SARAJEVO ODSJEK MIKROBIOLOGIJA
Zdravo.
Nadam se da će mi netko pomoči u mojoj dilemi. Naime, zavrsio sam Srednju medicinsku skolu u sarajevu i planiram da upisem PMF. Najviše mi se svidja Odsjek mikrobiologija, ali imam dilemu o tome kakv je to smjer jer na stranici fakulteta sve je shit, nema nista konkretno. Zanima me ako na forumu ima neko sa biologije koji ce mi dati odr. informacije sto se tice mikrobiologije kao takve i kakve su mogucnosti zaposljavanja i koje zanimanje dobijam nakon zavrsenog studija, jer bas sam zbunjen
. I jos me zanima koliko je upisnina na PMF za redovne studente. Hvala 
-
nurr
#2 Re: PRIRODNO-MATEMATICKI FAKULTET SARAJEVO ODSJEK MIKROBIOLO
http://www.klix.ba/forum/prirodno-matem ... s1500.html
Sve imaš ovdje
Ja sam druga godina, tek mi slijedi smjer ali na ovom linku imaš sve o iskustvima
Ugl prve dvije godine su ti za sve smjerove iste. Upisnina za redovne je 100 KM.
Sve imaš ovdje