Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
violentjack,
proshao sam sve to davno, neka od tih mjesta i vishe puta. A shto se tiche Une, nekako mi je kad tek svane Una prije Krupe (znash na shta mislim) charobna.
U svakom sluchaju ti hvala na prijedlozima, Bosna i Hercegovina je i tako i tako charobna.
Vec ranije sam gledala neke tvoje photos, nisam nikad ranije pohvalila, a vrijedno je svake hvale. Stoga ovaj put kazem Svaka cast, jako mi se dopada tvoj rad
violentjack wrote:Nema slika tog 400 metara vodopada na Treskavici, bas bih volio da ga vidim
Ako okrenes ka Treskavici ove godine uslikaj mi to
ViolentJack,
na Treskavici nema vodopada te visine. Ima jako lijep, ali znatno manji vodopad Skok, kojeg ima u proljece kada se snjegovi tope, ili za vrijeme jakih kisa.
Inace, Treskavica je u proslom ratu jako minirana tako da je vrlo rizicno ici tamo.
Studeni potok je na Bjelasnici. On pravi lijep vodopad, opet u proljece, kada se snijeg topi, samo sumnjam da je i on bas 400m visok.
Uslikam ti sljedeceg proljeca.
Meni je fascinantna ona ravnica da ne kazhem uvala kod CHitluka, koja je ljeti plodna dolina, a zimi je jezero koje se protezhe na drugu stranu, maltene do Shirokog, kako li se ono zvashe?
Vidi se violentjack, ne vidi se cijeli, jedan dio ostane iza brda sa desne strane, no ako se spustish nekih stotinjak metara nizhe, cestom, od Kupreshkih vrata, imash i vishe nego odlichan pogled. (Ako te put nanese obavezno svrati u Kupres imaju odlichnu lokalnu mljekaru, moje skromno mishljenje (nakon prolaska cijele BiH, uzduzh i poprijeko, vishe puta) da se tu proizvodi najbolji jogurt u drzhavi i tvrdi zhuti sir je jedan od najboljih na ovim nashim balkanskim prostorima.