Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
moze li se negdje kupiti glifosat? imam stari brsljen, koji je dobro star pa mu je deblo siroko sigurno preko 10cm. pokusavala sam da ga unistim al ne ide. mjestani su mi rekli da brsljen jedino moze unistit vatra i glifosat.
okanomalo wrote: ↑17/04/2026 15:02
moze li se negdje kupiti glifosat? imam stari brsljen, koji je dobro star pa mu je deblo siroko sigurno preko 10cm. pokusavala sam da ga unistim al ne ide. mjestani su mi rekli da brsljen jedino moze unistit vatra i glifosat.
Olx
Kucaj u google glifosat sarajevo izbacice par stranica vidi jel dostavljaju
Olx
Kucaj u google glifosat sarajevo izbacice par stranica vidi jel dostavljaju
Prije 2-3 g. komsija prska nesto pored betona i stavio masku.
Pitam ga sta radi, veli prskam radi korova.
Pa sta ce ti maska, kaze, zato sto je to otrovno.
Ne prskaj vise ziv bio, ja cu ti pocupati tu travu.
Pobise pcele sada ti "strucnjaci" to prscu jabuku,sljivu.
Kod njih nema da se gleda da li je na beharu/cvatu pcela...to sprica kao da zivot zavisi od toga a ima oko kuce 2 jabuke.
Evo pcelari stalno izbacuju slike...po cijele kosnice pcela potrovane. Da bi neki debil imao 5 kg jabuke vise. A truje i sebe