Pripreme
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Como_Sarajevo
#1 Pripreme
Ako se najbolji BH-a klub priprema za nastavak sezone u Tunisu,naravno riječ je o FK ŽELJEZNIČARU
,gdje se priprema manji sarajevski klub

-
fczeljo
pa to ti govori kolika je zeljo institucija. sto to vas neko ne pogura? poguracemo vas mi ako treba...Skoro wrote:Ko da ce vam to nesto koristiti![]()
![]()
![]()
a svakako niste otisli za svoje pare...
a vama ce narocito koristit onaj rekreacioni poligon, po ovim polarnim temperaturama zraka punog smoga...
ima i u hotonju otvoren novi rekreacioni centar, ima slican teren za mali fudbal(vjerovatno se samo za mali i spremate, jer nas jedino na male mozete uzet
-
mostarac
#6 Re: Pripreme
najbolji BH klub Velez nije nigdje isao i priprema se kuci u MostaruPlavac wrote:Ako se najbolji BH-a klub priprema za nastavak sezone u Tunisu,naravno riječ je o FK ŽELJEZNIČARU,gdje se priprema manji sarajevski klub
![]()
![]()
-
fczeljo
smijesan si pravo. fakat nemam pojma o tome, pa zato pitam, al ocito da nemas ni ti.Skoro wrote:idi u sipu pa provjeri![]()
![]()
![]()
a sto se sipe tice, pa nema potrebe da idem tamo. imam jednog jarana, husrefa, koji tamo vodi istragu protiv jednog pravo jakog sudije, pa cu mu reci da provjeri.
-
Stitch__
Smatram da moji igrači nisu igrali punom snagom, dok je Čelik bio sto posto motiviran. Znam da dugo nisu primili plaće i razumijem ih što se toga tiče. Neki nemaju dovoljno materijalnih sredstava za osnovne životne uslove, i ja ih jednostavno nisam mogao motivirati. Zato smatram da je najbolje da odstupim - rekao nam je Ninković
http://www.avaz.ba/absolutenm/anmviewer ... =11&isasp=
- manijak1
Jebo ti pitare ........dobiju Žepče
a Želju ne mogu uzeti šest godina 
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Brazzo, cekam magicni broj
:D