dok je trajao rat u bih mnogi koji nisu bih drzavljani su u mnogim zapadnim zemljama stekli status izbjeglice. kako???? e pa rekli da im je sve izgorilo i slicno. sta ce ljudi. dovijali se na razne nacine. znam da je u DE to ferceralo.dioklecian wrote:izvini iako imam puno postovanje prema tebi kao poznavalac prilika i zena , sad ti moram priznati da ova recenica ti je bila pravo mahalskog karaktera.mIRCerka wrote:Nije, vec ona sto ce da se gradi na Grbavici...ocigledno odavno nije forumano o tome...Shoshana wrote:Ma mene brine ova crkva... to nekako propustih![]()
Da nije Fatina?
Sve iste teme...Da se hoce vise Kosovo odvojit, da se hoce izgradit sve crkve i dzamije, i ispremjestat gdje sta pripada, da se onda zabrinemo o komsijama kojima samo noge vire iz kontejnera...
Ukratko, sto se teme tice, fakat mi je Kosovo na zadnjem mjestu. Pitajte imigracione urede sirom evrope koliko je kosovara uselilo u njihove zemlje na racun rata u BiH.Izvin'te, meni je trenutno moja mahala najpreca.
ako je koji albanac dobio neki boravak na osnovu bosne onda je to samo zato sto je on i bio drzavljanin te bosne, pa je napustio isto tako kao sto je uradilo pola bosne za vrijeme rata(agresije)
ostali su dobili ekonomski ili politicki azil na osnovu stanja na kosovu, a nama dobro poznata manje vise.
pozdrav meni dragoj m.
lafo otjerani smo sve su nam zapalili itd........