Priprema izborne prevare u Sarajevu?????

Post Reply
valterbranisarajevo

#1 Priprema izborne prevare u Sarajevu?????

Post by valterbranisarajevo »

Izborna komisija BiH ce na zahtjev SDA ponovo izvrsiti prebrojavanje glasova za nacelnike u sarajevskim opcinama Stari Grad i Centar.

S obzirom da se kod nas u borbi za vlast koriste razni marifetluci, kao i da nemam pretjerano povjerenje u ispravnost rada nasih drzavnih institucija koje su pune stranacki podobnih i korumpiranih sluzbenika, bojim se da koja vreca sa glasackim listicima nije vec zavrsila u kanti za smece te da je ovo potez koji bi mogao rezultirati grubim negiranjem volje biraca. :(

Naravno Sarajevo je krupan zalogaj, a tu poraz posebno boli pa je sve moguce. :shock:

Uz sve to ide i jedan veliki upitnik jer se ja ipak nadam da se moje misli nece ostvariti te da ce ponovno prebrojavanje potvrditi vec iznesene rezultate.
:razz:
margareta

Post by margareta »

Ako su ONI zamislili da zamute - po obicaju - onda i hoce.
Gdje ima dima ima i vatre. Gledala sam dans Z.Lagumdjiju na BHT -u u emisiji "FAKT". Zalaze se da udje u parlament. proceduru revizija i oduzimanje imovine stecene u ratu. Bilo bi dobro da se i taj proces pokrene i posteno privede kraju.Kriminal i korupcija je bila tema emisije.
Post Reply