Pozdrav svima,
naime moj slucaj je sljedeci:
poceo sam raditi u jednoj firmi kao pripravnicki rad, koliko znam za inzinjere trajanje je 1 godinu. dali mogu nakon odredenog vremena rada, napustiti firmu....
LP i Hvala
Pripravnicki rad
Moderator: anex
-
dinamican
#1 Pripravnicki rad
Last edited by dinamican on 19/03/2015 15:43, edited 1 time in total.
- Baby Jane
#3 Re: Pripravnicki rad
Ne mogu da vjerujem da si ti fakultetski obrazovan. Nadam se da ti je poznavanje njemackog bar za nijansu bolje od bosanskog jezika.
Uzas.
Uzas.
-
dinamican
#4 Re: Pripravnicki rad
don't be silly...Baby Jane wrote:Ne mogu da vjerujem da si ti fakultetski obrazovan. Nadam se da ti je poznavanje njemackog bar za nijansu bolje od bosanskog jezika.
Uzas.
Pitam one koji imaju iskustva sa ovakvim slucajem....lp
- Altsa
#5 Re: Pripravnicki rad
mnogo si konfuzan. de se presaberi pa ponovo napisi ono sto si htio da pitas.dinamican wrote:Pozdrav svima,
poceo sam raditi u jednoj firmi kao pripravnicki rad, koliko znam za inzinjere mas. trajanje je 1 godinu. Po mom misljenju dovoljno je u firmi u kojoj obavljam pripravnicki 3, ili 6 mjeseci...Poznajem Njemacki dali bi mogao nakon 3 ili 6 mjeseci traziti posao u Njemackoj???
LP
-
dinamican
#6 Re: Pripravnicki rad
ok, ovako dali mogu napustiti pripravnicki rad, to pitam.....lpAltsa wrote:mnogo si konfuzan. de se presaberi pa ponovo napisi ono sto si htio da pitas.dinamican wrote:Pozdrav svima,
poceo sam raditi u jednoj firmi kao pripravnicki rad, koliko znam za inzinjere mas. trajanje je 1 godinu. Po mom misljenju dovoljno je u firmi u kojoj obavljam pripravnicki 3, ili 6 mjeseci...Poznajem Njemacki dali bi mogao nakon 3 ili 6 mjeseci traziti posao u Njemackoj???
LPako je zakonski pripravnicki rad 1 godina sta ti sad filozofiras da ti je potrebno 3 ili 6 mjeseci. ne znam da li bi mogao traziti posao u alemanji. mozes li ?
-
gilla
#7 Re: Pripravnicki rad
"da li".
Naravno da možeš napustiti.
Naravno da možeš napustiti.