printer za 100 KM?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
shin

Post by shin »

85kmica Lexmark Z617, crna+kolor za taj printer 89km 8) Skuplje su boje poslije.

Uzmi kakvog Epsona C48, zamjenske boje po 22km.
irfan2

Post by irfan2 »

vako...
uzeo sam od jarana, koji se bavi time, polovan laserski printer, za 80 km ..mislim, pitaj bilo koga, laserski printer je uvijek isplatnija varijanta ... po broju stranica koje moze isprintati (ink jet oko 400, laserski oko 1500)

sad, on je meni stvarno isprinto oko 1500 stranica i onda se istrosio ..nakon toga sam otisao u green tone i jos dva ta mjesta gdje vrse reciklazu ...na sva tri mjesta su mi isto rekli: za ovu kasetu punjenje je 160 km..moja prva reakcija je bila :shock: ...ali mi je lik objasnio, da oni garantuju da ce nakon sto ga napune, isprintati 5-6000 stranica ...prvobitno (fabricko) punjenje je kao uvijek najmanje ...i ono sto trebas uzimat u obzir je da ono sto je skupo kod printera nije njegova cijena, vec refilovanje (brzo prodje ta godina dana dok traje) ...

moja preporuka, ako ti treba printer koji ce isprintat mnogo stranica, dakle laserski, je da odes u green tone i pitas i raspitas se za cijene refilovanja, i posavjetujes se sa njima koja ti je varijanta najbolja ...

ako zelis broj lika koji prodaje polovne laserske printere, posalji pp..
Post Reply