PRINTER LEXMARK X3330 I W-10 :KONEKCIJA

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
smailo

#1 PRINTER LEXMARK X3330 I W-10 :KONEKCIJA

Post by smailo »

KONSULTACIJA:
Na LT-u mi je operativni sistem W-10 pro. Printer Lexmark X3330 sam nekako instalirao, ali ne uspostavlja konekciju sa LT-om! Provjerio sam kablove sve u redu, pa isključivao i ponovo uklučivao i struju i USB, ali uvijek izbaci sliku sa konekcijom-kablovima printera i PC-a. Ima li neko ideju šta da pokušam? (Kad sam imao starije oper. sisteme, a iste ove sprave, nije bilo problema.)
crnivrag

#2 Re: PRINTER LEXMARK X3330 I W-10 :KONEKCIJA

Post by crnivrag »

smailo wrote:KONSULTACIJA:
Na LT-u mi je operativni sistem W-10 pro. Printer Lexmark X3330 sam nekako instalirao, ali ne uspostavlja konekciju sa LT-om! Provjerio sam kablove sve u redu, pa isključivao i ponovo uklučivao i struju i USB, ali uvijek izbaci sliku sa konekcijom-kablovima printera i PC-a. Ima li neko ideju šta da pokušam? (Kad sam imao starije oper. sisteme, a iste ove sprave, nije bilo problema.)
Probaj reinstalirati drivere za taj PC na način da klikneš desnim klikom na instalacijski file, odeš na Properties, i u Compatibility mode, odabereš sistem na kojem znaš da su ti radili driveri, nakon što potvrdiš sa Apply, pokreni normalno instalacijski file.

Kad budeš spajao printer, provjeri da li je uključen, odnosno da li mu je upaljen power indikator.
Post Reply