KONSULTACIJA:
Na LT-u mi je operativni sistem W-10 pro. Printer Lexmark X3330 sam nekako instalirao, ali ne uspostavlja konekciju sa LT-om! Provjerio sam kablove sve u redu, pa isključivao i ponovo uklučivao i struju i USB, ali uvijek izbaci sliku sa konekcijom-kablovima printera i PC-a. Ima li neko ideju šta da pokušam? (Kad sam imao starije oper. sisteme, a iste ove sprave, nije bilo problema.)
PRINTER LEXMARK X3330 I W-10 :KONEKCIJA
Moderator: Benq
- crnivrag
#2 Re: PRINTER LEXMARK X3330 I W-10 :KONEKCIJA
Probaj reinstalirati drivere za taj PC na način da klikneš desnim klikom na instalacijski file, odeš na Properties, i u Compatibility mode, odabereš sistem na kojem znaš da su ti radili driveri, nakon što potvrdiš sa Apply, pokreni normalno instalacijski file.smailo wrote:KONSULTACIJA:
Na LT-u mi je operativni sistem W-10 pro. Printer Lexmark X3330 sam nekako instalirao, ali ne uspostavlja konekciju sa LT-om! Provjerio sam kablove sve u redu, pa isključivao i ponovo uklučivao i struju i USB, ali uvijek izbaci sliku sa konekcijom-kablovima printera i PC-a. Ima li neko ideju šta da pokušam? (Kad sam imao starije oper. sisteme, a iste ove sprave, nije bilo problema.)
Kad budeš spajao printer, provjeri da li je uključen, odnosno da li mu je upaljen power indikator.