printanje zasticenih Acrobat PDF dokumenata???

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
shock9

#1 printanje zasticenih Acrobat PDF dokumenata???

Post by shock9 »

jest da je offtopic, ali stvarno mi se zuri i stvarno trebam pomoc, ako se s voim stvarima moze pomoci...

Imam Adobe acrobat dokument koji ne mogu da printam, a treba mi jer treba da spremam neki ispit a ne da mise bas s monitora ...

za svaki slucaj link cu ostaviti ovdje, ako neko zeli da proba o kakvoj verziji je rijec pa...

link za dokument

unaprijed hvala i svaka informacije bi itekako dobro dosla...
wanderer

#2 Re: printanje zasticenih Acrobat PDF dokumenata???

Post by wanderer »

shock9 wrote:jest da je offtopic, ali stvarno mi se zuri i stvarno trebam pomoc, ako se s voim stvarima moze pomoci...

Imam Adobe acrobat dokument koji ne mogu da printam, a treba mi jer treba da spremam neki ispit a ne da mise bas s monitora ...

za svaki slucaj link cu ostaviti ovdje, ako neko zeli da proba o kakvoj verziji je rijec pa...

link za dokument

unaprijed hvala i svaka informacije bi itekako dobro dosla...
Znam da je to nekad ferceralo u npr. linuxu uz pomoc ghostps paketa, aki ti to ista znaci i ako imas pristup nekoj linux/unix masini...
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Namjesti reader da ti na ekran tacno stane citava stranica, onda za svaku stranicu kliknes ctrl + print screen, otvoris mspaint i onda stisnes ctrl + v, i isprintas stranicu po stranicu
neko iz mase

Post by neko iz mase »

osim toga imas pdf password remover

http://www.snapfiles.com/download/dlpdfpwremover.html
samo nadji negdje crack za njega, trial verzija ce ti dozvoliti da skines samo pola stranica
c4dinamit

Post by c4dinamit »

jarane, pdf password recovery, skines ga s neta, nekih 500k, i otkljuca ti dokument, pa radis s njega sta ti volja

good luck
La_Forge

Post by La_Forge »

e shock.. imo sam sličan problem sa istim fajlom, u pitanju je gradivo za parcijalu MISa zar ne ?

elem, imam to odključano pa se javi ako ti treba, poslaću ti....
Sarafcina

Post by Sarafcina »

:D
shock9

Post by shock9 »

eee
snasao sam se..
program se zove pdf passwor remover... ako treba mogu psoslati i program a i sredzenu knjiku iz misa

pozdrav !
Post Reply