Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pravo da ti kazem ne znam za kvalitet printa, ali cijena mi je nekako sumnjiva,
jer ako hoces bas kvalitetnu majicu ne mozes je nabaviti po toj cijeni.(Mislilim veleprodajno, a o maloprodaji da ne pricamo)
milivoje wrote:
Kod Begove dzamije...pojma nemam kako se radnja zove al' ces je garant poznat'
Bas ta!Ja narucujem prvom prilikom sa natpisom-NIJE MI NISTA DOBRO SAM!
i ta i papirus su za 2 - 3 pranja...
Ima radnja smijesnog naziva 100% BiH, ali misli se na BRAND da je sve 100% made in BiH, u onoj ulici kad krenes od Sebilja prema Zelji...s lijeve strane....Rade najmanje print 10 majica, ali je perideri...tamo sam vidjela mrak majicu, kaze JA SE BORIM PROTIV SADZIDE a na pitanje KO JE SADZIDA kaze "teta sa saltera"-bilo koja
mIRCerka wrote:
Ima radnja smijesnog naziva 100% BiH, ali misli se na BRAND da je sve 100% made in BiH, u onoj ulici kad krenes od Sebilja prema Zelji...s lijeve strane....Rade najmanje print 10 majica, ali je perideri...tamo sam vidjela mrak majicu, kaze JA SE BORIM PROTIV SADZIDE a na pitanje KO JE SADZIDA kaze "teta sa saltera"-bilo koja
Kupio sam sebi okolotrbušni pojas, zvani BUBREG. (Ne radim na pijaci, supruge mi moje!)
Može li se vezenjem (Savremene, inteligentne mašine za vez) napisati tekst na bubregu:
KUME, IZGORI TI BUBREG!
GDJE U SARAJEVU IMA RADIONICA, ATELJE, ZA IZRADU AMBLEMA I NATPISA VEZENJEM?
Ima radionica u blizini Katedrale, ali narednih 15 dana ne primaju porudžbine.
PipiDugaDevetka wrote:Kupio sam sebi okolotrbušni pojas, zvani BUBREG. (Ne radim na pijaci, supruge mi moje!)
Može li se vezenjem (Savremene, inteligentne mašine za vez) napisati tekst na bubregu:
KUME, IZGORI TI BUBREG!
GDJE U SARAJEVU IMA RADIONICA, ATELJE, ZA IZRADU AMBLEMA I NATPISA VEZENJEM?
Ima radionica u blizini Katedrale, ali narednih 15 dana ne primaju porudžbine.