Princ Charles danas u posjeti Banjoj Luci

Post Reply
miro777

#1 Princ Charles danas u posjeti Banjoj Luci

Post by miro777 »

Princ Charles danas u posjeti Banjoj Luci
Objavljeno prije 3 sata
Image

NASLJEDNIK britanske krune princ Charles posjetit će danas Banju Luku, u sklopu službenog posjeta bazi EUFOR-a u naselju Ramići, a trebao bi se sastati i s izaslanstvom Republike Srpske, piše bosanski Dnevni list.

Zbog iznenadnih zdravstvenih problema Charlesova supruga Camilla Parker se najvjerojatnije neće pridružiti princu na njegovoj posjeti. Charles, naime, dolazi kako bi ispratio britanske vojnike u sastavu mirovnih snaga koji odlaze iz Bosne i Hercegovine i poželio im sretan povratak kući.

Vojnici u bazi u Ramićima su svakodnevno uklanjali otpad i suho lišće, te pripremaju sve za prinčev dolazak, sade cvijeće, a navodno je stigao i crveni tepih. Za prinčev posjet izgrađen je i poseban toalet, a na jelovniku će 1. ožujka biti kraljevska jela.

P.S. Čim je presuđeno pozitivno (zna se za koga), eto ti učitelja među svoje učenike sa daljnjim instrukcijama! :-?
svrstan

Post by svrstan »

sto su slatki :run:
DONY

#3 Re: Princ Charles danas u posjeti Banjoj Luci

Post by DONY »

miro777 wrote:Princ Charles danas u posjeti Banjoj Luci
Objavljeno prije 3 sata
Image

NASLJEDNIK britanske krune princ Charles posjetit će danas Banju Luku, u sklopu službenog posjeta bazi EUFOR-a u naselju Ramići, a trebao bi se sastati i s izaslanstvom Republike Srpske, piše bosanski Dnevni list.

Zbog iznenadnih zdravstvenih problema Charlesova supruga Camilla Parker se najvjerojatnije neće pridružiti princu na njegovoj posjeti. Charles, naime, dolazi kako bi ispratio britanske vojnike u sastavu mirovnih snaga koji odlaze iz Bosne i Hercegovine i poželio im sretan povratak kući.

Vojnici u bazi u Ramićima su svakodnevno uklanjali otpad i suho lišće, te pripremaju sve za prinčev dolazak, sade cvijeće, a navodno je stigao i crveni tepih. Za prinčev posjet izgrađen je i poseban toalet, a na jelovniku će 1. ožujka biti kraljevska jela.

P.S. Čim je presuđeno pozitivno (zna se za koga), eto ti učitelja među svoje učenike sa daljnjim instrukcijama! :-?

ili je dos'o da "naplati" svoje usluge... :-)
forUMASH

Post by forUMASH »

.....po meni, doticni je jedan od najvecih ljigavaca globalne politicke scene....
DONY

Post by DONY »

forUMASH wrote:.....po meni, doticni je jedan od najvecih ljigavaca globalne politicke scene....
i "kreatora" globalne politicke situacije..
bosan

Post by bosan »

Hebote ovo je gore od sankcija :D :D :D
Svemirski_Jebach

Post by Svemirski_Jebach »

ma kakav on i politicka scena...nema on nekog uticaja
pitt

Post by pitt »

al dobar saveznik u war against terror :D:D
Joj da mu ko hoce klempu zdrmat :D:D:D
Last edited by pitt on 01/03/2007 18:38, edited 1 time in total.
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Ne budite takvi, on je i u Mostar isao kad je otvaranje starog mosta bilo...
miro777

Post by miro777 »

GandalfSivi wrote:Ne budite takvi, on je i u Mostar isao kad je otvaranje starog mosta bilo...
Jest, ali mi dobar jaran pričo što je konobariso, veće izjelice u svom životu nije vidio. :D
ticking_away

Post by ticking_away »

Ma ovo je omalovazavanje svih nas. Cuj on dosao u BiH i predsjednistvo mu ide na noge???!!!??? Pa da je u Albaniju dosao imao bi vise postovanja. Kolonija, eto sta smo!
Nonsense

Post by Nonsense »

Jos samo da je i kralj snjime dosao, onda bi svi bili zadovoljni. :D :D
liberal

Post by liberal »

A ima li kod da vam valja ? ....ja pogana naroda majko moja :(
rashomon

Post by rashomon »

liberal wrote:A ima li kod da vam valja ? ....ja pogana naroda majko moja :(
Nelson Mendela

:D :D :D
liberal

Post by liberal »

Citam ove komentare ..jebote da neznam sta je bosna pomislio bih da je to neka veoma vazna drzava...svi treba da joj se klanjaju....uspjesna na ekonomskom planu, vodeca na politickom ....a ne neka vukojebina (nazalost ) na balkanu
Post Reply