Nego,ako je Primorac Wengerova desna ruka-ko mu je onda lijeva
Primorac: Edina Džeku prati Arsenal, Pjanić nam je zanimljiv
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Umjetnik a
nek dobije Pjanić taj pasoš više, da ne bi imali još jednog Zlatana Ibrahimovića
-
Crvena Tifoza
Jakog izvora...SAN.

-
Dado dijasporitus
- Grijem se na: Trčanje oko zgrade
Dzeko me sve vise podjsjeca na novog Ibrahimovica
Zivi bili pa vidjeli
Zivi bili pa vidjeli
-
bibiman
Crvena Tifoza wrote:Jakog izvora...SAN.![]()
![]()
![]()
SVAKA CAST Crvena Tifoza!!!!!!!
VEC DUZE ME VRIJEME NERVIRAJU TI IZVORI(HAMAN PA ZUTE NOVINE SU POSTALI).
TE DZEKO U ARSENALU, TE BARCO NECE DA IGRA ZA REPREZENTACIJU TE OVO TE ONO...
NIKO OD DRUGIH MEDIJA NE PRAVI TAKVE NASLOVE...SAMO ONI...ONO "EXCLUSIVE" OD SVIH MEDIJA SAMO ONI
SAMO NEKONTAM KAKO TO NEKA RAJA PRIMA...ETO GA DZEKO VEC PRED POTPISOM
LJUDI IPAK JE TO "SAN"!!!!!!!
- cico x
pa naslovi (bombasticni) i slike prodaju novine,a "san" nam prodaje maglu !
mislim da dzeko nece vidjeti arsenala za zivota,prvo imaju ljudi strasne napadace,2. arsenal zeli trofeje i ligu sampiona,a sa dzekom,uz svo postovanje tesko,3. malih dzeka na svijetu ima milion,i skauti ih prate sve,pogledajte malo na tubi juniore arsenala,dovoljnoi je!
mislim da dzeko nece vidjeti arsenala za zivota,prvo imaju ljudi strasne napadace,2. arsenal zeli trofeje i ligu sampiona,a sa dzekom,uz svo postovanje tesko,3. malih dzeka na svijetu ima milion,i skauti ih prate sve,pogledajte malo na tubi juniore arsenala,dovoljnoi je!
-
in33sa
Ma pitaj sutra Primorca jel dao tu izjavu, 50% je vjerovatnoca da bi te pogledao zbunjeno i pitao "Dzeko???? Pjanic????"
Tako su mu i Hrvati stavljali izjave u usta, kao on izjavio da Arsenal hoce Vukojevica iz Dinama. Kad su ga pitali za komentar, covjek ih gleda zbunjeno. Koji Vukojevic, koje trice.
Tako su mu i Hrvati stavljali izjave u usta, kao on izjavio da Arsenal hoce Vukojevica iz Dinama. Kad su ga pitali za komentar, covjek ih gleda zbunjeno. Koji Vukojevic, koje trice.
- max_power
Neznam zasto ste tako negativni.. Dzeko je imao uspjesnu polusezonu, dao je 5 golova i imao 3 asistencije iako nije imao bas veliku minutazu. Na proljece neka zabije jos 5 golova i imace ukupno 10, sasvim solidan ucinak za prvu sezonu u bundesligi. A dace ih sigurno i vise jer je izborio mjesto u pocetnoj postavi. Mladi napadac koji postigne preko 10 golova u nekoj od liga petice je vazda zanimljiv velikim klubovima, a medu njima je i Arsenal 
-
radeljas
prvo treba da postigne 10 golova. drugo, dzeki jos nedostaje mnogo od elementarne tehnike, necega po cemu su igraci sa ovih prostora davno bili itekako poznati i priznati. i to je ono cemu ne mogu da se nacudim, da nasi bh igraci nemaju elementarne tehnike. hajde snaga, trka, kondicija to bi i nekako shvatio, ali tehnika.max_power wrote:Mladi napadac koji postigne preko 10 golova u nekoj od liga petice je vazda zanimljiv velikim klubovima, a medu njima je i Arsenal
ako ikad dzeko zaigra za arsenal to ce biti pravo cudo. budimo realni to je apsolutno nemoguce. za njega bi vrh bio neki jaci klub u njemackoj.
- Sezam
prvo treba da postigne 10 golova. drugo, dzeki jos nedostaje mnogo od elementarne tehnike, necega po cemu su igraci sa ovih prostora davno bili itekako poznati i priznati. i to je ono cemu ne mogu da se nacudim, da nasi bh igraci nemaju elementarne tehnike. hajde snaga, trka, kondicija to bi i nekako shvatio, ali tehnika.
ako ikad dzeko zaigra za arsenal to ce biti pravo cudo. budimo realni to je apsolutno nemoguce. za njega bi vrh bio neki jaci klub u njemackoj.
------------------------------------------------------------------------------------
Pa care, ako ga ijedan veluki klub kupi, budi siguran da ce to biti Arsenal, iz dva razloga:
1. Za engleske uslove cijena bi bila sitnica
2. Wenger je vishe puta ponovio da ga 'veliki' igrachi ne interesuju, da on uvijek trazhi mlade igrache koji imaju talenat, ali kojima treba usavrshavanje...a Dzeko je bogami takav...
e da, a treci razlog je shto dzeko izgleda kao fino vaspitan momak, a to Wenger posebno cijeni...
------------------------------------------------------------------------------------
Pa care, ako ga ijedan veluki klub kupi, budi siguran da ce to biti Arsenal, iz dva razloga:
1. Za engleske uslove cijena bi bila sitnica
2. Wenger je vishe puta ponovio da ga 'veliki' igrachi ne interesuju, da on uvijek trazhi mlade igrache koji imaju talenat, ali kojima treba usavrshavanje...a Dzeko je bogami takav...
e da, a treci razlog je shto dzeko izgleda kao fino vaspitan momak, a to Wenger posebno cijeni...
-
bibiman
Nije nemoguce da Dzeko nekad predje u Arsenal...ali nije stvar u tome...
Ja o cemu govorim jeste jebene zute novine ("SAN") ...samo seru nesto daju neke ekskluzive a to nema veze sa vezom...a raja se hvata zato i satro nesto komentarise...i poslije se stvaraju neke price koje uopste nisu takve i iz takve fore pushi raja i onda se prica kako brazzo ne igra za repku,i kako nedaje sve od sebe...
LJUDI TO JE "san"--->ZUTE NOVINE eeejjjj![/b]
Ja o cemu govorim jeste jebene zute novine ("SAN") ...samo seru nesto daju neke ekskluzive a to nema veze sa vezom...a raja se hvata zato i satro nesto komentarise...i poslije se stvaraju neke price koje uopste nisu takve i iz takve fore pushi raja i onda se prica kako brazzo ne igra za repku,i kako nedaje sve od sebe...
LJUDI TO JE "san"--->ZUTE NOVINE eeejjjj![/b]
-
Umjetnik a
šta falicyprus wrote:Od Želje do Arsenala? Ja se izvinjavam, al meni je to vrlo teško zamislit.
-
Umjetnik a
pitaćemo Arslana je li ga traži Arsenal 
- cyprus
Ma ništa, čuo sam i da se za Dialibu otimaju Bayern i InterUmjetnik a wrote:šta falicyprus wrote:Od Želje do Arsenala? Ja se izvinjavam, al meni je to vrlo teško zamislit.
Ma ne fali ništa, bilo bi mi jako drago da bude tako, al stvarno mi je teško zamisliti nekoga iz naše lige da dogura do Arsenala.
-
Umjetnik a
pa eto Vidić je od crvene zvezde do MANUcyprus wrote:Ma ništa, čuo sam i da se za Dialibu otimaju Bayern i InterUmjetnik a wrote:šta falicyprus wrote:Od Želje do Arsenala? Ja se izvinjavam, al meni je to vrlo teško zamislit.
![]()
.
Ma ne fali ništa, bilo bi mi jako drago da bude tako, al stvarno mi je teško zamisliti nekoga iz naše lige da dogura do Arsenala.
- cyprus
A ti poredi Crvenu Zvezdu i ŽeljuUmjetnik a wrote:pa eto Vidić je od crvene zvezde do MANUcyprus wrote:Ma ništa, čuo sam i da se za Dialibu otimaju Bayern i InterUmjetnik a wrote: šta fali![]()
.
-
Umjetnik a
znao sam da ćeš me tu naćicyprus wrote:A ti poredi Crvenu Zvezdu i ŽeljuUmjetnik a wrote:pa eto Vidić je od crvene zvezde do MANUcyprus wrote: Ma ništa, čuo sam i da se za Dialibu otimaju Bayern i Inter![]()
.
Ma ne fali ništa, bilo bi mi jako drago da bude tako, al stvarno mi je teško zamisliti nekoga iz naše lige da dogura do Arsenala..
ali ako si dobar igrač što da ne
- Sezam
Kakve gluposti ovaj Cyprus valja...pa evo ti par primjera, neznalice:
Suker - od OSIJEKA preko Real madrida do Arsenala
Adebayor - iz nekog sela u Togu do Arsenala...
Meho Kodro - od Veleza do barcelone
Salihamidzic - od jablanice, preko bayerna do Juventusa...
I to sto je (jos uvijek, neobjasnjivo) ZvIJezda neki pojam nashim papcima, ne znachi da imaju ikakvu prednost ili extra respekt u nogometnoj Evropi ...sve je to isto smece, svjetlosnim godinama daleko od ozbiljnog fudbala...
I to sto je (jos uvijek, neobjasnjivo) ZvIJezda neki pojam nashim papcima, ne znachi da imaju ikakvu prednost ili extra respekt u nogometnoj Evropi ...sve je to isto smece, svjetlosnim godinama daleko od ozbiljnog fudbala...
- cyprus
Pa sve je to divno i krasno, al ne navede mi nijedan sličan primjer iz PL nakon rata. Šta: Bešlija doguro do Heartsa, Berberović, Hrgović, Grujić i Jelić se mogu pohvalit da su nekad bili u posjeti Leverkuzenu, Volfzburgu, Kelnu i Nirnbergu, mnogi se mogu pohvalit solidnom karijerom u Rusiji, Austriji, Hrvatskoj i sličnim ligama, ali sve je to svjetlosnim godinama daleko od Arsenala i ostalih najboljih evropskih klubova. Džeko bi u tome bio moraš priznat prvi koji bi tako nešto uspio iz naše BH lige, koja se eto zadnjih godina zove Premier.Sezam wrote:Kakve gluposti ovaj Cyprus valja...pa evo ti par primjera, neznalice:
A što se tiče Kodre, jedno je bivša EX YU liga, a drugo posljeratna BiH liga.
Što se tiče Šukera hrvatska liga je ipak dosta ispred naše, te za razliku od naše, tamo se može naći obilje primjera vrhunskih transfera.
Salihamidžić da kojim slučajem nije izbjego na početku rata i da je osto igrat u Turbini ili Veležu, znaš da bi zaigro ikad za HSV, a kamoli Bayern.
Ispravka, Adebayor nije iz sela u Togu, nego iz glavnog grada, a također nije počeo profesionalnu karijeru u Togu nego u Metzu. A i da jeste ne bi me čudio njegov uspjeh iz razloga što je afrikancima lakše doć do nekog velikog tima, nego nekome iz BiH PL.