primitivizam zeljinih navijaca

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Kaiser

#1 primitivizam zeljinih navijaca

Post by Kaiser »

Danas je zeljo gostovao na Bilinom polju. Dan je bio perfektan za igru, odlicno vrijeme, sjajan teren, na stadion je doslo oko 8.000 gledalaca, robijasi su napravili sjajnu atmosferu. Dosli su i manijaci, njih stotinjak.

U prvom poluvremenu fer navijanje, robijasi nisu uzeli "u usta" ni zelju ni sarajevo, sve je bilo kako treba. Celik je dominirao, pa poveo na odbijenu loptu iz penala itd.

Ocito vidjevsi da nisu ama bas nimalo primjeceni, i da ne mogu isprovocirati cijeli stadion skandirajuci konstantno "zenicke picke" , zeljini primitivni navijaci su istakli trans sa natpisom

MANIJACI JASU MAMU ROBIJASU

Ok, njihovo je pravo da budu primitivni kad to zele. Stadion ih je uz zvuzduke izignorisao, i nastavio se podriti Celik koji je cijelo vrijeme dominirao i napadao.

Primitivcima sa Grbavice ni to nije bilo dosta pa su, opet apsolutno nicim izazvani, istakli trans

PO LUKAVICI SE GUZITE, MARKALE PLJUJETE, VI STE PICKE CETNICKE!

:x :x :x

Gospodo kompleksasi, pogledajte kako ste jadni. Ja sam uvijek protiv nasilja i vrijedjanja na terenu, ali treba biti TOLIKI KRETEN pa nesto slicno napisati i jos gore mrtav hladan pokazati punom stadionu koji do tada nije obracao paznju na tu grupicu iskompleksiranih jadnika.

Glupa grupa robijasa je nasjela na provokaciju i pocela skandirati SRBIJA SRBIJA, ali je tada ustalo 7.000 ljudi i JEBALO MATER i robijasima na tom ispadu i sarajevskim kretenima koji u svom svom bezobrazluku imaju muda uraditi nesto slicno. 7.000 ljudi je izvizdalo i izjebalo mater i jednim i drugima i na svu srecu utakmica je nastavljena bez ikakvih problema, Celik je do kraja imao jednu precku i stativu, Zeljo je uputio dva smotana udarca prema golu, jadno za tim koji konta da moze na vrh tabele.

Iskompleksirani manijaci, jadni ste i primitivni. Guzimo se po Lukavici jer ko ljudi odemo na utakmicu i vratimo se bez incidenata? Pljujemo Markale? Markale niko nije spomenuo! Mi smo picke cetnicke? Jadni ste u svom ludilu da ste bolji od svih!!!

Umjesto da danas uzivamo u onakvom danu i onakvoj atmosferi, vi ste seljacine iskompleksirane pokusale napraviti prekid! Sram vas bilo!

Policija je reagovala kao k.... i tek nakon 15 minuta istjerala GOVNA sa stadiona!
:x :x :x :x :x :x :x :x
pitt

Post by pitt »

Ovako......da se ogradim odmah...jebe mi se za strumfove al im svaka cast za to :D:D
Ko prvo nemoj molim te vi da o primitivizmu pricate. Zapitaj se kako je sve to pocelo pa ces znati do koga je :D
U prvom poluvremenu fer navijanje, robijasi nisu uzeli "u usta" ni zelju ni sarajevo, sve je bilo kako treba. Celik je dominirao, pa poveo na odbijenu loptu iz penala itd.
Mora da je sunce probilo iznad Smogograda radi ovoga :D:D
MANIJACI JASU MAMU ROBIJASU

Ok, njihovo je pravo da budu primitivni kad to zele. Stadion ih je uz zvuzduke izignorisao, i nastavio se podriti Celik koji je cijelo vrijeme dominirao i napadao
Tipicno navijacko. STa treba da kazu da vas vole mozda. I nama istaknu i skandiraju slicno isto ko i mi njima :D:D Sve dok nema politike i nacionalnih sranja dobro je :D:D
Primitivcima sa Grbavice ni to nije bilo dosta pa su, opet apsolutno nicim izazvani, istakli trans

PO LUKAVICI SE GUZITE, MARKALE PLJUJETE, VI STE PICKE CETNICKE!
Aferim im za ovo. Jel to niste Markale prozivali i psovali evo vec godinama? Sta treba da vam to oprostimo mozda? Nikome od nas nikad nije palo da zilo koga ko je nastradao u Zenici spomenemo u takvom kontextu a to je vama na cast. :x

Helem, drage komsije...aferim :D:D
Last edited by pitt on 19/03/2005 18:27, edited 1 time in total.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ako bude divljanja na ovom topiku
molim da mi posaljete poruku
pitt

Post by pitt »

Jel ljubavnu? :D:D:D
Kaiser

Post by Kaiser »

Primitivci su dosli sa namjerom da naprave prekid!

poserem se ja na te navijace! :x

Markale su spominjane, ne godinama, ali jesu i one su mrlja. Ja sam hiljadu puta govorio protiv toga, i hvala Bogu vec GODINAMA marklae niko nije uzeo u usta. Hajd reci kad i gdje su to robijasi pominjali markale? Reci kad i gdje?

kazes zna se ko je poceo? ja ne znam, hajd mi reci ko je poceo, kad i gdje? hajd reci da znam!

Primitivci su dosli na onako lijep stadion i u onakvu atmosferu i poceli srat kad su skontali da ne mogu privuci pozornost nicim drugim. Daj molim te, KO JE POCEO?

Fuj, fuj, fuj
ja sam

Post by ja sam »

odma da se zna ja sam teska pitarka i sarajevo je moj smisao zivota! e sad slusaj..hoces da znas gdje ste se derali markale??? na kosevu kada ste igrali protiv sarajeva!!znao bi da si bio to kao prvo,kao drugo SVAKA VAM CAST MANIJACI ...a sto se tice robijasa nek malo zavezu zvalje kad pominju metropolu moglo bi im se odbiti od glavu!!vi ste nama gori od cetnika..derete se srbija??a onda vam nasa reprezentacija igra na bilinom??opet ponavljam ja sam pitarka ali nejgluplja stvar sto si rekao je da su manijaci primitivci A POGOTOVO KOMPLEKSASI????od koga trebaju imati kompleks gradjani metropole???od koga???od vaseg sela?? :lol: :lol: :lol: ma daj dodji sebi...i pomislis li kako se ja recimo osjecam kada robijasi na kosevu se deru markale i "uvjek si mi mrsko bilo sto te nije porusilo...mrzim sarajvo.." pomislite li i sekund kako se osjecam licno ja i mnogi drugi jer sam na markalama izgubila i brata i sestru!!!!!!!!!!!!kad vec hoces da znas.. i nebi me bolilo da mi to cetnici iz istocnog sarajeva skandiraju ali kada vi to govorite..ja nemam rijeci ..osim da placem :sad: :sad: :sad:
surutovina

Post by surutovina »

Ovo me podsjeca na ono"A sada hajdemo dostojanstveno srusiti Televiziju(TV Dom na Alipasinom)".
Kome ti i ona govna iz Tuzle i Viskog pricas price?!
Psovati rak ranu Sarajlijama i skandirati "Srbija"je NEUPOREDIVO gore nego nekoga provocirati sa "p....,seljak i sl.
pitt

Post by pitt »

Sad si mi bas nesto draga sto si pitarka :D:D
Svaka cast :D
Ignorisati primitivizam je najbolji lijek.
Kaiser

Post by Kaiser »

Sta ima gradjanko metropole? :x

Vidis u tome i jeste vas problem, sto vi sebe smatrate gradjanima metropole. A vidis, Sarajevo je samo slucajno najveci grad u BIH i nista vise. Nadam se da si nekada isla malo izvan Bosne pa da si vidjela sta je to METROPLOLA! Al vas mentalitet je takav, ko je ko vi? Ma mnogi su kao vi, i mnogi su puno bolji od vas. Al tebi i slicnim tebi svijet prestaje na Stupu i na Kozijoj cupriji.

Ma uzalud je sve ovo, ljudi dodju i kazu da smo picke cetnicke, ti mi kazes da smo vam gori od cetnika, i jos se neki k.... cudite sto vas ne volimo!
mr.deeds

Post by mr.deeds »

sramota je da 8 000 navijaca celika navija SRBIJA SRBIJA :x sramota!!!
pa kakvi su to poremeceni mozgovi.
jednostavno zenica je danas pokazala da tu vlada veliki primitivizam i od danas mi se taj grad GADI.
FUJ
pitt

Post by pitt »

Pa samo vi i cetnici spominjete markale i ostalo :D:D
Poradite na svom imidzu i ocistite svoje redove od takvih za koje si sam rekao sta su i sve ce biti OK> Do tada vas svaki dan treba podsjecat na ono sto ste pokazali-primitivizam .
buddha

Post by buddha »

svi navijaci i fanovi bilo koje provenijencije su primitivni, zaostali i simpatizeri animalno-coporskog drustvenog uredjenja

i krezavi moraju imati svoj DOM :oops:
sanjanin

Post by sanjanin »

pitt wrote:Pa samo vi i cetnici spominjete markale i ostalo :D:D
Poradite na svom imidzu i ocistite svoje redove od takvih za koje si sam rekao sta su i sve ce biti OK> Do tada vas svaki dan treba podsjecat na ono sto ste pokazali-primitivizam .
Pitte, nadam se da sada razumijes ono sa druge teme.

O kolektivnoj svijesti, ili u nasem slucaju kolektivne nesvijesti. :oops: :(
nineac

Post by nineac »

METROPOLA? :?
Inače ja sam redovan na bilinom polju, i nisam nikad čuo za markale, a da tebe pitam PITT kada si bio zadnji put na bilinom polju? I ti pitarko koja živiš u "metropoli" kada si bila zadnji put na bilinom polju i znaš li uopće gdje se nalazi?
Inače, policija je reagovala kako treba, i trebalo je govna istući, a dosta ih je i privedeno. Inače, željini navijači koji su nekada bili stvarno fer i korektni postali su poput pitara u zadnje vrijeme! Možda i gori :x
Inače neznam kako se sudija usudi svirati penal protiv kluba iz "metropole", de mi pitarko ti to objasni?
pitt

Post by pitt »

Uhh gdje je on naso paralele podvlaciti :D:D:D
zenny

Post by zenny »

odmah da napomenem da nisam iz zenice i da nemam nikakve veze sa zenicom,,,ustvari imam jednog rodjaka dole :-D

ti "deeds" jarane sta ti pricas :x , fino ti covjek kaze gore grupica robijasa, i ako nekontas jos i ovo da se to desilo ankon sto su manijaci isprovocirali robijase,, nemozes zbog jedne ovakve grupe da o citavom gradu lose pricas.... ljudi su vas fino docekali bez problema ikakvih uz fer i korktno navijanje, pa sta jos hocete???
sta vi ba pricate protiv celika svi, nemate izgovora pa izmislajte stvari,,,
nikada vas nemogu skontati...daj ba narode malo razmislite
sanjanin

Post by sanjanin »

pitt wrote:Uhh gdje je on naso paralele podvlaciti :D:D:D
Pa nego sta. Ono iz prve poruke na ovoj temi. Procitaj opet.

Ne pravi se mutav. :roll::D
pitt

Post by pitt »

sanjanin wrote:

Ma tema je za sebe bolan. Ne mjesaj kruske i jabuke :D:D Ovo je sport i strasti su drugacije :D
felichi

Post by felichi »

nevjerovatan je animozitet zenice prema sarajevu
al' sta ces

ZENICA RADI DA SARAJEVO GRADI

NEKOM OLIMPIJADA, NEKOM CIMBURIJADA

vidimo se u subotu na kosevu

btw, mislim da je danas saka jada iz lukavice navijala 'korektnije' od hordi na kosevu.
Edin H.

Post by Edin H. »

Manijaci su ponovo pokazali da su najbolji navijaci u Evropi :D

Ipak je vrijeme da se nekako dogovore i da se ove tenzije smanje. Nema potrebe ovo vise dalje zakuhavati.
Robijasi su krivi, ali valjda su i oni shvatitili sada da su pogrijesili!
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

Pa fakat..hocel neko reci koji je bio rezultat ... :D ?
sanjanin

Post by sanjanin »

pitt wrote:
sanjanin wrote:

Ma tema je za sebe bolan. Ne mjesaj kruske i jabuke :D:D Ovo je sport i strasti su drugacije :D
Nije ovo sport. :roll: U Lukavici navijaci Borca nikad nece psovati Kazane i Silos, niti ce navijaci Slavije uzvratiti sa "BOSNA BOSNA BOSNA BOSNA".
pitt

Post by pitt »

Pa zar nisi gledo sa balkona :D:D:D
sanjanin

Post by sanjanin »

pitt wrote:Pa zar nisi gledo sa balkona :D:D:D
I ja bi se smijao da sam u Pittsburgu sa raskalasnom sekretaricom. :roll::D

Petar Petrovic Njegos: "U dobru je lako biti dobar, na muci se poznaju junaci".
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

Post by Bobi »

pitt wrote:Pa zar nisi gledo sa balkona :D:D:D
Jok....:D...ja zivim u urbanom dijelu grada...sad sam saznao...1 : 0...:D.
Locked