PRIMAM NA POKLON-PERZISKU MACU

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Locked
patriota.sila

#1 PRIMAM NA POKLON-PERZISKU MACU

Post by patriota.sila »

Primam na poklon perzisku macu staru ne vise od godinu dana pa ako neko ima bilo bi lijepo ili zna da ih negdje mogu nabaviti ali ne po visokoj cijeni kao sto se i krecu,eto nadam se .....
unaprijed mnogo mnogo zahvalan
danas

Post by danas »

i ja primam na poklon mladog i perspektivnog studenta medicine :D i erica banu pride :D
Op3r4t0r

Post by Op3r4t0r »

danas wrote:i ja primam na poklon mladog i perspektivnog studenta medicine :D i erica banu pride :D
Javljam se, i mlad i perspektivan a jos i student medicine ;) konacno da i ja jednom ispunim sve trazene kriterije :lol: [/b]
black

Post by black »

Op3r4t0r wrote:
danas wrote:i ja primam na poklon mladog i perspektivnog studenta medicine :D i erica banu pride :D
Javljam se, i mlad i perspektivan a jos i student medicine ;) konacno da i ja jednom ispunim sve trazene kriterije :lol: [/b]
..samo ako si anatomiju od prve dao :D
danas

Post by danas »

black wrote:
Op3r4t0r wrote:
..samo ako si anatomiju od prve dao :D
i samo ako dolazi sa ericom u tandemu :D :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#6 Re: PRIMAM NA POKLON-PERZISKU MACU

Post by mIRCerka »

patriota.sila wrote:Primam na poklon perzisku macu staru ne vise od godinu dana pa ako neko ima bilo bi lijepo ili zna da ih negdje mogu nabaviti ali ne po visokoj cijeni kao sto se i krecu,eto nadam se .....
unaprijed mnogo mnogo zahvalan
FIS VItez, kod Sare, 500 KM,bijele curice, jos im oci plave (u prevodu: bebe).
Kad te neki skontaju, pozalices sto si se ikad registrovao :D diskriminacija, bla bla :D

Pa me potrazi u cetvrtak (tad se vracam na posao i na net) da ti brisem temu i spasavam zivot :D

Sretno u potrazi :D
Locked