Primam na poklon perzisku macu staru ne vise od godinu dana pa ako neko ima bilo bi lijepo ili zna da ih negdje mogu nabaviti ali ne po visokoj cijeni kao sto se i krecu,eto nadam se .....
unaprijed mnogo mnogo zahvalan
PRIMAM NA POKLON-PERZISKU MACU
Moderator: anex
- patriota.sila
- black
..samo ako si anatomiju od prve daoOp3r4t0r wrote:Javljam se, i mlad i perspektivan a jos i student medicinedanas wrote:i ja primam na poklon mladog i perspektivnog studenta medicinei erica banu pride
konacno da i ja jednom ispunim sve trazene kriterije
[/b]
- danas
i samo ako dolazi sa ericom u tandemublack wrote:..samo ako si anatomiju od prve daoOp3r4t0r wrote:Javljam se, i mlad i perspektivan a jos i student medicinedanas wrote:i ja primam na poklon mladog i perspektivnog studenta medicinei erica banu pride
konacno da i ja jednom ispunim sve trazene kriterije
[/b]
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#6 Re: PRIMAM NA POKLON-PERZISKU MACU
FIS VItez, kod Sare, 500 KM,bijele curice, jos im oci plave (u prevodu: bebe).patriota.sila wrote:Primam na poklon perzisku macu staru ne vise od godinu dana pa ako neko ima bilo bi lijepo ili zna da ih negdje mogu nabaviti ali ne po visokoj cijeni kao sto se i krecu,eto nadam se .....
unaprijed mnogo mnogo zahvalan
Kad te neki skontaju, pozalices sto si se ikad registrovao
Pa me potrazi u cetvrtak (tad se vracam na posao i na net) da ti brisem temu i spasavam zivot
Sretno u potrazi