Prilazite li prve muškarcima?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
lijepa u dusi

#251 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

perfekcionista1 wrote:
lijepa u dusi wrote: sigurno ti se sad sve ko na dlanu daju :P
nebi ovo komentarisao :lol:
:D

Poenta mojih postova je da cim jedna strana da pozitivan znak, druga ohladi, cak i ako je ta strana pocela igru. Ljudi su bezobrazni, stoka ba, to uhvati fursata cim vidi da moze. Ne samo m-z relacija, nego uvijek i u svemu. :D
perfekcionista1

#252 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by perfekcionista1 »

lijepa u dusi wrote: Poenta mojih postova je da cim jedna strana da pozitivan znak, druga ohladi, cak i ako je ta strana pocela igru. Ljudi su bezobrazni, stoka ba, to uhvati fursata cim vidi da moze. Ne samo m-z relacija, nego uvijek i u svemu. :D
:pisnula:
slazem se, dobro si opisala vas zene, tacno sto vi mozete furseta uhvatiti niko ne moze. Dosta ba i vas vise :D
perfekcionista1

#253 Re: Prilazite li prve muškarcima?

_BataZiv_0809 wrote:Kako ovog perfekcionistu nisam ranije zapazio :?

Mnogo jak forumas iako me ignorise :lol:
:-D razmisljamo slicno, cak smo u istom momentu napisali jednu stvar na slican nacin

http://forum.klix.ba/prilazite-li-prve- ... #p11818102

:lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#254 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

perfekcionista1 wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Kako ovog perfekcionistu nisam ranije zapazio :?

Mnogo jak forumas iako me ignorise :lol:
:-D razmisljamo slicno, cak smo u istom momentu napisali jednu stvar na slican nacin

http://forum.klix.ba/prilazite-li-prve- ... #p11818102

Hahahaha vidi stvarno :shock: :thumbup:

Pozdrav druze :sax:
perfekcionista1

#255 Re: Prilazite li prve muškarcima?

_BataZiv_0809 wrote: Hahahaha vidi stvarno :shock: :thumbup:

Pozdrav druze :sax:
Budimo predvodnici revolucije, dosta je bilo njihove tiranije :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#256 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

perfekcionista1 wrote: Budimo predvodnici revolucije, dosta je bilo njihove tiranije :lol:
:napoleon: :fazlija:

palestinka

#257 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by palestinka »

_BataZiv_0809 wrote:
perfekcionista1 wrote:za relativno "dobru" curu je uvijek bila prpa ako joj pridje previse dobar momak na kakvog nije navikla, odmah joj pada samopouzdanje jer je navikla da igra po svome dok muskarac gleda u nju kao u bozanstvo. Ali ako interesovanje pokaze neko slican ili bolji od nje onda se zauzima odbrambeni mehanizam jer zna da vise ne moze biti dominantna u toj situaciji i igrati se sa doticnim :izet:
Bravo care :thumbup:
Hm ima nešto u tome, ali uvijek su mi draži bili izazovi, ne moram biti glavna, lijepo je izgubiti glavu koliko ti se neko sviđa. Ako mi je prišao 'bolji' znači da toliko i vrijedim;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#258 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

palestinka wrote: Hm ima nešto u tome, ali uvijek su mi draži bili izazovi, ne moram biti glavna, lijepo je izgubiti glavu koliko ti se neko sviđa. Ako mi je prišao 'bolji' znači da toliko i vrijedim;-)
Ne treba sebe validirati preko drugih. A njegov prilazak ne mora nista nuzno znaciti. Ishod je samo jedna od mogucnosti koje su se mogle desiti.
lijepa u dusi

#259 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by lijepa u dusi »

Ja ne vjerujem sta ovdje citam :pisnula:
perfekcionista1

#260 Re: Prilazite li prve muškarcima?

kiseli osmijeh jer ste provaljene 8-)

palestinka

#261 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by palestinka »

_BataZiv_0809 wrote:
palestinka wrote: Hm ima nešto u tome, ali uvijek su mi draži bili izazovi, ne moram biti glavna, lijepo je izgubiti glavu koliko ti se neko sviđa. Ako mi je prišao 'bolji' znači da toliko i vrijedim;-)
Ne treba sebe validirati preko drugih. A njegov prilazak ne mora nista nuzno znaciti. Ishod je samo jedna od mogucnosti koje su se mogle desiti.
Slažem se. Ti si to lijepo sročio, a mislim isto. Htjela sam reći da mi samopouzdanje ne zavisi od prilazaka, imam ga nezavisno od toga.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#262 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

palestinka wrote:
Slažem se. Ti si to lijepo sročio, a mislim isto. Htjela sam reći da mi samopouzdanje ne zavisi od prilazaka, imam ga nezavisno od toga.[/quote]

I to se vidi po tvom pisanju :kiss:
palestinka

#263 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by palestinka »

_BataZiv_0809 wrote:
palestinka wrote:
Slažem se. Ti si to lijepo sročio, a mislim isto. Htjela sam reći da mi samopouzdanje ne zavisi od prilazaka, imam ga nezavisno od toga.
I to se vidi po tvom pisanju :kiss:[/quote]
:kiss:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#264 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by _BataZiv_0809 »

sherbett wrote:Spusti ribu tamo 8-)
Gdje?
Drinski

#266 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Drinski »

_BataZiv_0809 wrote:
pukepuke wrote:
Hvala kolega, hvala, trudimo se :-D
I ono sto je bitno u cijeloj prici-95%, a mozda i vise, muskaraca nikad nece nekulturno i grubo odbiti djevojku koja je prva prisla. Za razliku od obrnute situacije :-)

Cak i kad nisam zaniteresovan, pokusavam biti sto ljubazniji.
eh, tacno.
Dr. Kuca

#267 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Dr. Kuca »

Prilaze. Nikad lakse nije bilo pokupit curu.
Melo15

#268 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Melo15 »

Euridika wrote:
sherbett wrote:
Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.
Ja mislim da za nabrojano treba imati hrabrosti! Usuditi se biti muskarac, a ne jebac, svaler, jebeno johnny Bravo! Nisu misice dovoljne, ni cm...ajd budi i covjek !
I da se ne boji pauka i da brzo vozi :oops:
Sherbo, ovakvog moraju u laboratoriji skuckat... :|
Mene moja ostavila jer sam bio ovakav, e jedino sto nisam brzo vozio mozda je to bio problem...a prva je prisla pa prva i otisla :D
Euridika
Globalna šefica

#269 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Euridika »

Melo15 wrote:
Euridika wrote:
sherbett wrote:
Onaj koji se usudi da bude principijalan ii ne laze! Iskren je u namjerama, ne igra igre, ne igra se mojim osjecajima. Da shvaca posljedice svojih (ne)djela, bude fer i da bude za njih odgovoran. Da se odnosi ljudski i gospodski prema ljudima.
Ja mislim da za nabrojano treba imati hrabrosti! Usuditi se biti muskarac, a ne jebac, svaler, jebeno johnny Bravo! Nisu misice dovoljne, ni cm...ajd budi i covjek !
I da se ne boji pauka i da brzo vozi :oops:
Sherbo, ovakvog moraju u laboratoriji skuckat... :|
Mene moja ostavila jer sam bio ovakav, e jedino sto nisam brzo vozio mozda je to bio problem...a prva je prisla pa prva i otisla :D
Onda obavezno nabavi kakvu brzu vozilicu, pa ćeš vidjeti kad navale... moraćeš im bježati... :D
Melo15

#270 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Melo15 »

Nije do vozilice, do mene je :( Moze vozilica i vise nego sto treba :D
Evo ako ima neka da hoce da se provozamo od ovih sto ne vole da prve prilaze nek se javi, da ne sjedim sad uskoro za rodjendan kuci i tugujem :P :P
dalmatinka 007

#271 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by dalmatinka 007 »

na prvu ne,jer na racun cega prici? izgleda? zgodnih ne manjka,dakle triba mi vise od toga, mozda da mi se svidi neki kolega s posla i sl,nije mi bed,al se to bas i nije desilo dosad.
a d bi upala random likovima van, dont think so.
nightvision

#272 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by nightvision »

dalmatinka 007 wrote:na prvu ne,jer na racun cega prici? izgleda? zgodnih ne manjka,dakle triba mi vise od toga, mozda da mi se svidi neki kolega s posla i sl,nije mi bed,al se to bas i nije desilo dosad.
a d bi upala random likovima van, dont think so.
A u cemu je konkretno razlika kada tebi "upadne" lik kojeg ne poznajes nikako? Na osnovu cega bi zakljucila da sa njm nemas (tj. ne mozes imati) nesto vise? Recimo, lik je zgodan, pristojan, da li bi ga glat odyebala samo zato sto ga nikako ne poznajes? Ili obratno, ako bi prihvatila njegovo udvaranje, na osnovu cega bi to uradila ako ne bi bilo na osnovu njegovog izgleda, zar ne? Ja mislim da bi tebi jednostavno bio crnjak da se neces "provaliti" ako prva pridjes momku. Zato se i desava da se cure i momci gledaju po dvije godine a da se ne skontaju.
bezVolana

#273 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by bezVolana »

joj, ja sam tako jednog gledala cijelu prvu godinu faksa. on sve nesto hoce nece hoce nece
ja hbg skontala nece i odustala, dalje nas i faks razdvojio i nismo se ni vidjali

i pitam ga za par godina na nekoj kafi: "pa znas li ti koliko si se meni svidjao na prvoj godini? meni nikako nije jasno samo jesam li se ja tebi svidjala ili ne?"
prevod ovog pitanja je zapravo : "kako to da se ja tebi nisam svidjala" :lol: al to je drugi par opanaka
uglavnom, lik se shokirao. kaze: "ja? tebi?! ja se tebi svidjao ?!"
uglavnom nije znao. ne kontam kako je bio tako paglu jer je svako ziv vidio, zezali mene ljudi uveliko za njega i tako.. idiot.

*ovo je prica bez neke velike poente :D
Euridika
Globalna šefica

#274 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by Euridika »

bezVolana wrote:*ovo je prica bez neke velike poente :D
Da ima poentu, ne bi bila priča, već doživljaj... ;-)
nightvision

#275 Re: Prilazite li prve muškarcima?

Post by nightvision »

bezVolana wrote:joj, ja sam tako jednog gledala cijelu prvu godinu faksa. on sve nesto hoce nece hoce nece
ja hbg skontala nece i odustala, dalje nas i faks razdvojio i nismo se ni vidjali

i pitam ga za par godina na nekoj kafi: "pa znas li ti koliko si se meni svidjao na prvoj godini? meni nikako nije jasno samo jesam li se ja tebi svidjala ili ne?"
prevod ovog pitanja je zapravo : "kako to da se ja tebi nisam svidjala" :lol: al to je drugi par opanaka
uglavnom, lik se shokirao. kaze: "ja? tebi?! ja se tebi svidjao ?!"
uglavnom nije znao. ne kontam kako je bio tako paglu jer je svako ziv vidio, zezali mene ljudi uveliko za njega i tako.. idiot.

*ovo je prica bez neke velike poente :D
A zasto je paglu? Malo je to preteska i nekorektna kvalifikacija, ako je uopste i tacna.
Zamisli ovaj scenario. Ti se momku jednostavno nisi svidjala i nije te gledao na taj nacin pa mu naravno nije palo na pamet da se on tebi svidjao. Sada tvoj povrijedjeni ego ne moze da vjeruje da se tvoje velicanstvo nije svidjalo nekome, i momentalno je okvalifikovan kao glupan.
A ima i druga varijanta. Lik je znao da se on tebi svidjao ali ti njemu nisi, i na tome je ostalo. Prilikom vaseg susreta momak se pravio da nema pojma o cemu govoris jer ga to automatski spasava od bespotrebnog pravdanja i objasnjavanja zasto nije nesto poduzeo, ovo-ono... Naravno ovde ponovo ide ono: "Sada tvoj povrijedjeni ego ne moze da vjeruje da se tvoje velicanstvo nije svidjalo nekome, i momentalno je okvalifikovan kao glupan."
Sta kazes na ovo?
Post Reply