Prikupljene peticije

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
maki_celo

#1 Prikupljene peticije

Post by maki_celo »

Da ne zatrpavamo temu za masnovne proteste tvaram ovu temu na kojoj bi se trebali dogovoriti sta dalje sa potpisanim peticijama i do kad prikupljati potpise.

moj prijedlog:

Obzirom da je do sad prikupljeno oko 14000 potpisa za ostavku Samira Silajdzica i oko 8000 potpisa za ostavku Semihe Borovac,mislm da bi bilo najbolje da potpise prikupljamo do 03.04.
03.04. u 12h se obratiti nadleznima i na osnovu potpisanih peticija zatraziti hitno sazivanje sjednice za i izglasavanje ne povjerenja navedenim neradnicma.

Razgovarao sam sa nekim od udruzenja i sa nekim NVO-ima na ovu temu.Njihov prijedlog je da mi kao neformalna grupa gradjana zatrazimo sazivanje vanredne sjednice a oni bi nakon sto se obznani u javnosti napravili istu stvar i na osnovu prikupljenih potpisa koje su gradjani prikupili zatrazili hitno sazivanje vanredne sjednice za izglasavanje nepovjerenja SS / SB

Molim da se svi ukljucite u ovu raspravu i da se dogovorimo sta i kako dalje

HVALA :kiss:
uvjek dobar gost

#2 Re: Prikupljene peticije

Post by uvjek dobar gost »

Skroz privhatljivo, ja ću ove naredne sedmice odnosno do 03. nastojati da provedem po par sati dnevno prikupljajući peticije.
Lesli Eldridž

#3 Re: Prikupljene peticije

Post by Lesli Eldridž »

Prihvatljivo skroz. :thumbup:
mamatajo1965

#4 Re: Prikupljene peticije

Post by mamatajo1965 »

maki_celo wrote:Da ne zatrpavamo temu za masnovne proteste tvaram ovu temu na kojoj bi se trebali dogovoriti sta dalje sa potpisanim peticijama i do kad prikupljati potpise.

moj prijedlog:

Obzirom da je do sad prikupljeno oko 14000 potpisa za ostavku Samira Silajdzica i oko 8000 potpisa za ostavku Semihe Borovac,mislm da bi bilo najbolje da potpise prikupljamo do 03.04.
03.04. u 12h se obratiti nadleznima i na osnovu potpisanih peticija zatraziti hitno sazivanje sjednice za i izglasavanje ne povjerenja navedenim neradnicma.

Razgovarao sam sa nekim od udruzenja i sa nekim NVO-ima na ovu temu.Njihov prijedlog je da mi kao neformalna grupa gradjana zatrazimo sazivanje vanredne sjednice a oni bi nakon sto se obznani u javnosti napravili istu stvar i na osnovu prikupljenih potpisa koje su gradjani prikupili zatrazili hitno sazivanje vanredne sjednice za izglasavanje nepovjerenja SS / SB

Mislis na Sjednicu Skupstine Kantona?

Molim da se svi ukljucite u ovu raspravu i da se dogovorimo sta i kako dalje

HVALA :kiss:
Post Reply