Neki dan sam ugradio undertail auspuh, I svidja mi se izgled a I zvuk je mrak... Evo par slika.

Vjerovatno tako glasan da starcima ispadaju proteze iz usta kad motor prolazi TitovomBluecicak wrote: a I zvuk je mrak...
Kad vec tako komentarises tudje motore, bilo bi fino da prvo pospremis u svojoj avliji !TouringBiker wrote:Vjerovatno tako glasan da starcima ispadaju proteze iz usta kad motor prolazi TitovomBluecicak wrote: a I zvuk je mrak...![]()
Hvala Bogu da mi je auspuh original fabrički, i da se skoro i ne čuje, pa ne smetam komšijama.

Sad upravo spremaju električne motore... na njima neće ni biti auspuha, već čip sa snimljenim zvukom motora, pojačalo i zvučnici, tek da te pješaci i vozači čujuBluecicak wrote:Bolje da im ispanu proteze nego da ih pregazis, vako barem me cuju, pa se smaknu s puta...... a kasnije mogu trazit protezu sto im je ispala, kad proletim...
))
A kakav ti je motor bez zvuka??Ako ces vec tako onda uzmi Biciklo, ito bez zvonca... da nikog ne bihuzurish:)
Falilo love za to... I novi nosač oklopa. Sad je sve tu, ide ovaj petak na farbanje.esso_sa wrote:Kad vec tako komentarises tudje motore, bilo bi fino da prvo pospremis u svojoj avliji !TouringBiker wrote:Vjerovatno tako glasan da starcima ispadaju proteze iz usta kad motor prolazi TitovomBluecicak wrote: a I zvuk je mrak...![]()
Hvala Bogu da mi je auspuh original fabrički, i da se skoro i ne čuje, pa ne smetam komšijama.
Npr ofarbas one nakitovane plastike i tako to...
Bluecicak wrote:Bolje da im ispanu proteze nego da ih pregazis, vako barem me cuju, pa se smaknu s puta...... a kasnije mogu trazit protezu sto im je ispala, kad proletim...
))
A kakav ti je motor bez zvuka??Ako ces vec tako onda uzmi Biciklo, ito bez zvonca... da nikog ne bihuzurish:)
Ah pazi sad....rado bi ja odvukao motor u ovlasteni, da mi pregledaju masinu, lanac lancanike, promjene ulje u vilicama, provjere kompresiju...ali gdje ? Mislim da ovlastenog servisa za Kawasaki nemamo u Bosni, imamo ovlastene trgovce Kawasakija i to je to, ali servis ne.... Ja mu mjenjam ulje i filtere, sipam samo motul ful sinetiku i koristim originalne kawasaki filtere, te preglede redovne tipa lanac lancanici provjeravam sam i to je odprilike to. Hvala Bogu nikad apsolutno ni jedan problem s njim nisam imao, vrlo je moguce da mu je smjesa prejaka, ali nisam primjetio da mi pretjerano trosi gorivo, ulje ne trosi apsolutno nikako. Auspuh je otvoren, dobio sam ga bez DB Killera, ali nije da odvaljuje fasadu sa zgrada kad prodjes. Kad bih Yoshija uzeo morao bih definitivno da idem na mapiranje ponovno i da se namjeste smjese i vragovi, ali gdje Boze da odem ?kijamet insan wrote:Tanka ti je ta "zdrava buka". Plamen i pucanje su dokaz da ti je prijeko potreban yoshi tretman tj. sredjivanje mape napajanja sto nije rijetkost kada se origigi auspuh zamjeni sa nekim otvorenim![]()
Iskreno to ti je vise stete masini nego koristi bubnim opnama i erekciji dok maltletiras zvukom sve oko sebe (nesvjesno i samog sebe).. Kad ti krene trositi (ako vec nije) ulje i kad ti kompresija oslabi bar znas sta je razlog

Jel baca plamen, to ti nebi znao reci... Ne gledam u auspuh dok vozim (gledam cestu) nit izvodim te tvoje "manevre" sto si opisaostidna_dlaka wrote: izviruju li plamicci iz Akrapa takodje ( vozis ga na 5 000, zmigavac, dodas gas naglo, i vec kad si obiso auto ubacis se ispred njega i vec na visokom ti ga na kvacilo pa u manju, a on se sav upne, pa gas do kraja, e onda kad zadrobi iskesim se ispod kacige da sam sebi grickam uho![]()
, joj najezi se sav
da hoce proci vise ova zima )