Prijevremena ejakulacija

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
mihajlopupin

#1 Prijevremena ejakulacija

Post by mihajlopupin »

Problem (veliki) ili ne, kazu da su skoro svi muskarci iskusili je nekad u zivotu. I sta u stvari znaci, tj. koje je to prijevremeno vrijeme, minut, dva, 5, 10, odmah u letu :lol: . Kakva su iskustva muskih i sta kazu zene o tome, hajmo?
chuchumbamayumbe

#2 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by chuchumbamayumbe »

ekshi mihajla sto se ukaz'o!
:)
tech10

#3 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by tech10 »

Skreni misli na nesto drugo, pomisli kako je Zeljo zijanio od Videotona, i eto rjesenja. :D
meki

#4 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by meki »

Ma prijevremeno moze biti i posle 10min i posle 3sec, sve je relativno.

Lijek: umjesto sto pokusavas zadrzati ejakulaciju i produziti odnos, pokusaj obratno, da ga skratis, tj. da svrsis sto prije (hebena ljudska psiha, tijelo vazda radi suprotno do onog kako glava hoce :D) . Provjereno radi.
Naravno, i stanje psihicko i emocionalno je jako bitno u svemu tome. Nema odnosa ako si nervozan.
burek_in_space

#5 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by burek_in_space »

I labavi ume da zabavi! :mrgreen:
burek_in_space

#6 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by burek_in_space »

Ako imash sekretaricu(ne telefonsku :!: ),mogu ti preporuchiti par vjezhbi! :evil: :mrgreen:
Životinjić

#7 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by Životinjić »

Mislim da definicija prijevremene ejakulacije kaže da je to svaka ejakulacija koja se dogodi prije nego što to ovaj koji ejakulira želi.
Zoya

#8 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by Zoya »

Evo, dijete pita za savjet vi odmah sachatate temu. On pita jeli se vama desavalo, a her flick, "trebas cesce da guzis" ko eto lafo se to njemu nije desilo da izleti prije vremena, i ne samo njemu nego sam sigurna mnogima.
mihajlopupin

#9 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by mihajlopupin »

J.b.ga, guzio bih ja cesce da mogu, ali zakon ponude i potraznje......recesija :D . Nedaju tako lako :roll: Jah, cuo sam i ja samo trening, ali kazu da je najbolje trenirati u paru, samo zenska mora biti kooperativna sto mnoge nisu, jel :run: Imaju neke tehnike stiskanja???
chuchumbamayumbe

#10 Re: Prijevremena ejakulacija

"Baci GA" prije sexa!
8-)
Ublehas

#11 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by Ublehas »

Njega ili GA, u nesvijest :D
chuchumbamayumbe

#12 Re: Prijevremena ejakulacija

Ma ja ba..
Rijesen "problem"!
selver

#13 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by selver »

dok je se jos u snazi moze ova varijanta s bacanjem. ne znam kako to stariji podnose, al moze se.
al zna se desit da onda po sat vremena guslas, pa i pozalis sto si ga frljacno
legendo_moja

#14 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by legendo_moja »

Stara narodna mudrost, vopi-dva prije jastučenja i guslaš do jutra. Ozbiljno.
Drvosjeca iz Dejcica

#15 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

selver wrote:dok je se jos u snazi moze ova varijanta s bacanjem. ne znam kako to stariji podnose, al moze se.
al zna se desit da onda po sat vremena guslas, pa i pozalis sto si ga frljacno

Moze i to, ali mozda da proba u toku cina misliti na nesto deseto, recimo branje krastavaca. :D
landlord

#16 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by landlord »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Moze i to, ali mozda da proba u toku cina misliti na nesto deseto, recimo branje krastavaca. :D
Ma to i nije neka varijanta.. Super je da si dosao do tog problema, koliko god budes vjezbao ili trudio se desavace ti se..
Pa i kad ti se desi, nije problem, malo mazenja sa djevojkom i zacas si u sedlu ponovo. Drugi put ce trajati definitivno duze..
Tako malo po malo i doci ces u formu.

Najbitnije ti je da rascistis u svojoj glavi, iako se desi nema veze, nije propao svijet, samo se potrudi da nastavis i da djevojka ostane zadovoljena.
Ova fora sa pivom ce ti takodjer pomoci. dva tri piva zaista dobro odgadja ejakulaciju.

poz i vjezbom do uspjeha..:)
luda

#17 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by luda »

evo da se i zena javi...doduse neznam nista o tome to se zenama ne desava(ta prijevremena)...al licno mi ne smeta kada muskarac prije vremena tj brzo zavrsi...naravno ne bas svaki put ali mi imponuje kada smo zajedno npr..prvi drugi put i on brzo zavrsi..pa wow zar sam tako dobra... :lol:(znam da jesam...) ..to je problem koji je lako rijesiv samo ponovis sve za nekih pola sata i dobro i tebi i njoj...pozdrav
fixer

#18 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by fixer »

luda wrote:evo da se i zena javi...doduse neznam nista o tome to se zenama ne desava(ta prijevremena)...al licno mi ne smeta kada muskarac prije vremena tj brzo zavrsi...naravno ne bas svaki put ali mi imponuje kada smo zajedno npr..prvi drugi put i on brzo zavrsi..pa wow zar sam tako dobra... :lol:(znam da jesam...) ..to je problem koji je lako rijesiv samo ponovis sve za nekih pola sata i dobro i tebi i njoj...pozdrav
hehe, sta ti znas sta je njemu bilo u glavi :D :D :D dragi, sto sam dobra? -je, dobra je, ovaj, SI! :D
chuchumbamayumbe

#19 Re: Prijevremena ejakulacija

Prijevremena ejakulacija - nista, svrshi ko coek, pa onda nastavi da guz*is do besvjesti, ha ja!
Osim ako nisi lafac, pa ne mozes 3 puta bez vadjenja?!

8-)
mirzazmaj

#20 Re: Prijevremena ejakulacija

Post by mirzazmaj »

2-3 čaše crnog vina i nemoj se sekirat
Locked