Prijevoz do Igmana

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vesna3

#1 Prijevoz do Igmana

Post by vesna3 »

U petak idem na Igman preko vikenda,
zvala sam sve moguće agencije, gras, centrotrans, autobusnu stanicu, kažu nema prijevoza do gore, čak sam i hostel na Igmanu zvala da pitam kako oni do gore dolaze, mislim zaposlenici. Kazu samo vlastiti prijevoz, a ja nemam ni bicikla, a kamo li auta :P :P
Fakat ne mogu vjerovati, i onda se žale turizam mrtav.
Ima li iko kakvu ideju kako doći do gore, ako budemo morali stopati, gdje treba stati i odakle stopati, znam da je Igman tamo negdje prema Ilidži, ali nisam nikad bila :(
Hvala svima
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2 Re: Prijevoz do Igmana

Post by Admir_1984 »

vesna3 wrote:U petak idem na Igman preko vikenda,
zvala sam sve moguće agencije, gras, centrotrans, autobusnu stanicu, kažu nema prijevoza do gore, čak sam i hostel na Igmanu zvala da pitam kako oni do gore dolaze, mislim zaposlenici. Kazu samo vlastiti prijevoz, a ja nemam ni bicikla, a kamo li auta :P :P
Fakat ne mogu vjerovati, i onda se žale turizam mrtav.
Ima li iko kakvu ideju kako doći do gore, ako budemo morali stopati, gdje treba stati i odakle stopati, znam da je Igman tamo negdje prema Ilidži, ali nisam nikad bila :(
Hvala svima
Ovako

Toplo se obucete, tramvaj trica do Ilidze, autobus 27 za Hrasnicu i odma od stanice vam pocinju oznake za put do Hrasnickog Stana (planinarskog doma). Treba vam nekih 2,5-3 sata do Hrasnickog stana, a od Hrasnickog stana do Malog-Velikog polja oko sat-sat ipo. Sve staze oznacene, uz fino druzenje, avanture, zdrav zivot folovi, stignete na odrediste, onda dernek folovi do zore haha

Ako vam treba vodic, nisam skup haha :D :D
HAVANA

#3 Re: Prijevoz do Igmana

Post by HAVANA »

Od subote imaš prevoz.9,20h sa ilidže.
Ima raspored u današnjem oslobodjenju.
♥ Julianna ♥

#4 Re: Prijevoz do Igmana

Post by ♥ Julianna ♥ »

Žičara s Vrela Bosne, samo se dobro obuci, malo je propuh na 3000 m nad. visine :roll:
Post Reply