samo chill.
Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
-
callmethebreeeze
#376 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
ne bih da oftopicharim, ali ovi moji prijatelji koji su bosnje, i strejt, i strahuju se ih da ih "gejovi" ne fataju za guzicu, nemaju previse razloga da se boje. bar sudeci po prici ovih mojih prijatelja koji su bosnje i bosanci i gejovi. ako je vjerovati mojim gejfrendovima, njih nikako ne privlace strejtbosnje koje.
samo chill.
samo chill.
- LadyBear
#377 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Te demonstracije koje su se desile u Kopenhagenu, su isto tako bile zloupotrebljene od onih, koji su jedva cekali da naprave probleme. Medu njima je najvise bilo mladih neskolovanih ljudi, nesto poput onih huligana u Sarajevu koji su vikali "ubij pedera". Prvo je doslo do mirnih protesta od strane autonomasa, kojima je pripadala ta zgrada dugi niz godina, dok se u cijeli slucaj nije umjesala grupa problematicnih mladih ljudi, a kojima vecinom porijeklo nije iz Danske. Naravno medu njima je bilo i autonomasa, ali vecinom se zna ko je palio auta i kontejnere. Naravno svi gradani su bili jako uznemireni i ljuti sto se tako nesto dogadalo na ulicama grada, i svi su apelovali na policiju da sprijece nemire, sto se naravno i dogodilo kada su taj problem shvatili ozbiljno.Kazes da nema nasilnih protesta na bilo koga? A sta je bilo sa protestima kada su onim omladincima uzeli neku zgradu, odnosno njihov dom(prije godinu dvije mislim bilo na svim vijestima), koliko se sjecam bilo je svega. Uostalom nemoj molim te da pricamo o zemlji gdje legalno postoji ''pedofilska stranka'', da i u toj zemlji nema nasilnih protesta.![]()
http://www.blinkx.com/video/violent-pro ... FgtSCbq50A
http://www.blinkx.com/video/denmark-pro ... NY5xSTV0ig
Aha tamo nema nasilnih protesta, tamo nema vehabija i Kopenhagen i Danska nisu nijednom nazvani fasistickim gradom i drzavom.
Da se razumijemo, vec sam to rekao ne podrzavam nasilje ni lomljavu kostiju ikoga, ali podrzavam antigay proteste koji se desavaju svugdje u svijetu. Kako objasnjavas cinjenicu onda da se u Sarajevu nisu organizovali zvanicno organizovani antigay protesti(naravno nekakav bezvezan letak i 5-6 ljudi na trgu kod ekonomije ne racunam pod tim), ovo sto se opet desavalo navece se desilo sa nasilnom namjerom, ali govorim o antigay protestima. Gdje je sad onaj fasizam, itd. koji toliko spominjete spram Sarajeva, jer takvi se protesti desavaju svugdje u svijetu i da Sarajevo nije nista drugacije od toga i od drugih evropskih gradova(a nikako fasisticko).
A ta prica kako ce sutra neko govoriti i protiv nekoga druge boje kose i slicne glupost je samo odvracanje paznje od glavnog problema, a to je da je homoseksualnost jos jedna seksualna nastranost, a nikako nesto prirodno i normalno, sto logikom biologije(a ne vjere) samo govori.
Ono sto ja hocu da kazem je, da ovdje kada se problemi pojave oni se shvate ozbiljno, i sve ce se uciniti kako bi se ti problemi rijesili, i kako bi naprimjer demonstracije poput ovih koji su se desili u Kopnehagenu sprijecili, a u svemu tome ucestvuju i gradani ovoga grada i drzave.
Ovdje je dovoljno da jedna stvar nestima kako treba, i da ljudi organizirano izadzu na proteste i stupe u strajk, takva svijest fali kod naroda u BIH.
Iskreno voljela bi znati koja je to pedofilska stranka? Ja za nju jos nikad nisam cula, pa ako imas vise podataka? Uostalom ovdje je seksualna zloupotreba djece kaznjeno djelo.
Jos uvijek nisam naisla na proteste protiv gay populacije pa cak ni od strane desnicara, niti ce te iko marnuti palicom po glavi u slucaju nosanja dugine zastave. Fasisti u Danskoj postoje kao i u svim ostalim drzavama, oni su vecinom i pristalice neonacista, ali tih fasista je u mnogo mnogo manjem broju nego nazalost u BIH. Te fasiste jedna velika vecina gradana nepodrzava, a da je Danska fasisticka drzava, ja niti hiljade ostalih stranaca nebi zivjeli ovdje. Za kraj cu opet ponoviti, narod je ovdje previse preokupiran vlastitim zivotom i vecina ljudi je zaposlena.
-
Stari
#378 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
evo vidim callmethbreeze je vrlo ispravno skontao ono sto sam pokusao istaknuti u mojemu zadnjem javljanju na ovom topicu...isto se ne bi moglo reci za stovanu Mircerku... Mirtzie, ja velim , da kad bi me neki peder uhvatio za donja ledja, ja bih ga vjerovatno osamario isto kao sto nekakva cura osamari bilmeza koji joj napravi istu ili slicnu stvar... i tu bi bio kraj. Naravno da mi je jasno da te zene koje ti spominjes nisu stipali nikoga ...jer nisu bilmezkinje (ili bilmezice)...callmethebreeeze wrote:ne bih da oftopicharim, ali ovi moji prijatelji koji su bosnje, i strejt, i strahuju se ih da ih "gejovi" ne fataju za guzicu, nemaju previse razloga da se boje. bar sudeci po prici ovih mojih prijatelja koji su bosnje i bosanci i gejovi. ako je vjerovati mojim gejfrendovima, njih nikako ne privlace strejtbosnje koje.
samo chill.
Niko od Vehabija dakle nema ni najmanju potrebu osjecati se ugrozenim i strahovati da ce ih pederi sad naprasno poceti progoniti stipajuci ih za guzove... a jos manje da ce to isto raditi zenske osobe. Rekoh konzervativan sam...ono ...staromodan...da me pak neka zenska uhvati za guz...bilo bi mi neprijatno...no ne bih je patosirao zbog toga...pokusao bih joj samo staviti do znanja ...da se pokusa obuzdati ....pa nije valjda dotle doslo.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#379 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
nisam skontala zato sto sam matematicar, nisam filozof...tackice...hemingvejski...ne volim....
i dok ja citam sta se piskara, otese mi selo na speedu
odo im poslat prijetecu poruku...
-
Stari
#380 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Sto mu gromova ...nemoj mi sad imputirati filozofke ambicije ...onomad sam jedva imao nekakvu tuberkuloznu dvicu iz filozofije....a Hemnigvej ...es...ma daj. I od njega sam samo procitoao ono sto se moralo za lektiru. Ovo zadnje ne kontam ...kakvo selo ...kakav speed....? O cemu se radi ?mIRCerka wrote:nisam skontala zato sto sam matematicar, nisam filozof...tackice...hemingvejski...ne volim....
-
popajic
#381 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Nikakve direktne veze nemaju ni gej ni streit bosancerosi u ovoj temi.
PRIJETECA pisma su u glavnoj ulozi.
KO prijeti ?
ZASTO prijeti ?
Sta bi sa osnovnim slobodama?
Ko odlucuje te granice dokle je nesto dozvoljeno.Normalan covjek bi rekao da je to domen zakona.E,izgleda da nije.Bar ne ovog drzavnog.Po meni je TO problem.
PRIJETECA pisma su u glavnoj ulozi.
KO prijeti ?
ZASTO prijeti ?
Sta bi sa osnovnim slobodama?
Ko odlucuje te granice dokle je nesto dozvoljeno.Normalan covjek bi rekao da je to domen zakona.E,izgleda da nije.Bar ne ovog drzavnog.Po meni je TO problem.
-
Stari
#382 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Ah da ...prijeteca pisma... pa koliko ja znam i tome se da uci u trag ...ako se dovoljno jako zeli. Bilo da su pisana i poslana obicnom postom ...ili putem interneta...krug ljudi koji bi mogao biti umijesan u sve to bi se, uz ozbiljan pristup poslu i uz pomoc strucnjaka iz odredjenih oblasti, mogao suziti ...ljudi dakle sa imenom i prezimenom. Kad ih se identifikuje ... onda one koji su prdunjali ...otpremiti u prdekanu.
-
mIRCerka
#383 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
kad je Robertu Valdecu poslana prijetnja, saznalo se iz kojeg net kluba u Sarajevu je poslana...Stari wrote:Ah da ...prijeteca pisma... pa koliko ja znam i tome se da uci u trag ...ako se dovoljno jako zeli. Bilo da su pisana i poslana obicnom postom ...ili putem interneta...krug ljudi koji bi mogao biti umijesan u sve to bi se, uz ozbiljan pristup poslu i uz pomoc strucnjaka iz odredjenih oblasti, mogao suziti ...ljudi dakle sa imenom i prezimenom. Kad ih se identifikuje ... onda one koji su prdunjali ...otpremiti u prdekanu.
- lopta
#384 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Protesti su jedno, a demonstracije drugo?mIRCerka wrote:protesti su jedno, demonstracije su drugo, premlacivanje zene 4 na 1 je nesto skroz trece...
ali vecini taj argument ne odgovara, svi pricaju o ugrozenosti islama u Sarajevu sad, i kako smo nezahvalni jer su nas oni branili a mi se sad bunimo protiv njih...bla bla truc... fakat..
Demonstrators march in the street while protesting the policies
Premlacivanje i policajaca i gadjanje kamenjem, paljenje i rusenje svog grada je isto tako negativno....ili nije?
Ovo drugo ne shvatam na sta ciljas, ali mogu ti reci da je za mene licno minus sto nije bilo obicnih gradjanskih anti-gay protesta, sto smo uopste dopustili da ostali urade to sto su uradili. Ko zna da se skupilo vise desetina/stotina/hiljada ljudi na drugom mjestu, mozda do ovoga ne bi ni doslo.
Da, da mirne demonstracije, dok nisu dosle vehabije i pretvorile u nerede, daj molim te, pogledaj snimke opet, jer ocigledno ih nisi gledala, bas se vidi velika grupa kako stoji mirno i jedna mala problematicna kako pravi nerede.LadyBear wrote:Te demonstracije koje su se desile u Kopenhagenu, su isto tako bile zloupotrebljene od onih, koji su jedva cekali da naprave probleme. Medu njima je najvise bilo mladih neskolovanih ljudi, nesto poput onih huligana u Sarajevu koji su vikali "ubij pedera". Prvo je doslo do mirnih protesta od strane autonomasa, kojima je pripadala ta zgrada dugi niz godina, dok se u cijeli slucaj nije umjesala grupa problematicnih mladih ljudi
Iskreno voljela bi znati koja je to pedofilska stranka? Ja za nju jos nikad nisam cula, pa ako imas vise podataka? Uostalom ovdje je seksualna zloupotreba djece kaznjeno djelo.
Jos uvijek nisam naisla na proteste protiv gay populacije pa cak ni od strane desnicara, niti ce te iko marnuti palicom po glavi u slucaju nosanja dugine zastave. Fasisti u Danskoj postoje kao i u svim ostalim drzavama
http://www.index.hr/vijesti/clanak/maso ... 60802.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nako ... 57125.aspx
Za ovu stranku, radi se o Holandiji, ne Danskoj, greska do mene:
http://www.bihforum.com/showthread.php?t=6391
Nece te marnuti palicom(al malo sutra), ali legalno postoje fasisticke organizacije sa svojim legalnim protestima, uuu super. Gledao sam slike iz Danske(siguran sam da je Danska u pitanju zbog zastava) i nacisticke proteste koji su se desavali, mislim da je razlog bio nesto oko imigranata, ako nadjem sliku postavicu.
Dakle poenta nije Sarajevo nista drugacije sto se toga tice od ostalih evropskih gradova i drzava koji vaze za vodece demokratske u svijetu.
-
mIRCerka
#385 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Jel zivimo u Sarajevu ili Londonu?lopta wrote:
Protesti su jedno, a demonstracije drugo?![]()
Ili je tebi extra u stvari dodatno?
-
Stari
#386 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Eh Mirtzie vidi se da ne kontas dijasporski dijalekt...mIRCerka wrote:Jel zivimo u Sarajevu ili Londonu?lopta wrote:
Ili je tebi extra u stvari dodatno?
Last edited by Stari on 03/10/2008 08:44, edited 1 time in total.
- LadyBear
#387 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
LadyBear wrote:Te demonstracije koje su se desile u Kopenhagenu, su isto tako bile zloupotrebljene od onih, koji su jedva cekali da naprave probleme. Medu njima je najvise bilo mladih neskolovanih ljudi, nesto poput onih huligana u Sarajevu koji su vikali "ubij pedera". Prvo je doslo do mirnih protesta od strane autonomasa, kojima je pripadala ta zgrada dugi niz godina, dok se u cijeli slucaj nije umjesala grupa problematicnih mladih ljudi
Jos uvijek nisam naisla na proteste protiv gay populacije pa cak ni od strane desnicara, niti ce te iko marnuti palicom po glavi u slucaju nosanja dugine zastave. Fasisti u Danskoj postoje kao i u svim ostalim drzavama
Dobro eto super, ti znas bolje od mene sta se desavalo i kako to ovdje sve izgleda. Ja nigdje nisam spominjala vehabije, opisala sam ti situaciju kako je sve pocelo. Lijepo sam napisala da su medu onima koji su pravili nerede bili i autonomasi, ali da su cijelu situaciju zloupotrijebili mladi ljudi vecinom imigranti, koji su zapoceli sa neredima. Bila sam svjedok kada su kamenjem gadali jedna policijska kola.Da, da mirne demonstracije, dok nisu dosle vehabije i pretvorile u nerede, daj molim te, pogledaj snimke opet, jer ocigledno ih nisi gledala, bas se vidi velika grupa kako stoji mirno i jedna mala problematicna kako pravi nerede.![]()
http://www.index.hr/vijesti/clanak/maso ... 60802.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/nako ... 57125.aspx
Za ovu stranku, radi se o Holandiji, ne Danskoj, greska do mene:
http://www.bihforum.com/showthread.php?t=6391
Nece te marnuti palicom(al malo sutra), ali legalno postoje fasisticke organizacije sa svojim legalnim protestima, uuu super. Gledao sam slike iz Danske(siguran sam da je Danska u pitanju zbog zastava) i nacisticke proteste koji su se desavali, mislim da je razlog bio nesto oko imigranata, ako nadjem sliku postavicu.
Dakle poenta nije Sarajevo nista drugacije sto se toga tice od ostalih evropskih gradova i drzava koji vaze za vodece demokratske u svijetu.
Potrazi malo o gay populaciji u Danskoj, pa ces shvatiti kolika su njihova prava ovdje, za razliku od naprimjer BIH. Kada ti kazem da ovdje muslimani imaju veca prava od muslimana u BL, sve ce ti biti jasno. Opet cu ponoviti postoje ovdje fasisti, oni nisu nista radikalniji u svojim razmisljanjima od jednog prosjecnog nacionaliste u BIH. Razlika je u tome sto su oni vecinom otpadnici (outsiders) ovoga drustva, jednostavno se neuklapaju pa makar odrzavali i na stotine protesta. Ukoliko oni nekrse tudja prava na slobodu oni mogu da odrze nekakav svoj protest, iako se rijetko vidaju.
- black
- Fair Life
- Šapat
#390 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Pri cemu se nije predaleko i od fundamentalizma, islamskog naravno, bar sudeci po metodama koje se koriste protiv svih mogucih protivnika. Sinoc je bilo interesantno na Trgu Heroja gdje je SDP imao skup. Valjda je poenta bila rastjerati okupljene ljude i ne dati nikome mira ni taj sat vremena koliko skup traje, pa je u roku tog sata na sve 4 strane oko skupa pukao po jedan topovski udar.
Nije tesko zakljuciti ko je sve ovo bacao i narucio, zar ne?
Zao mi samo sto ne stigoh onog debila sto baci jedan ispod mog prozora...pa makar metkom.
Nije tesko zakljuciti ko je sve ovo bacao i narucio, zar ne?
Zao mi samo sto ne stigoh onog debila sto baci jedan ispod mog prozora...pa makar metkom.
-
italtek
#391 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
KAKAV NAROD, TAKVA VLAST.
LICEMJERJE, POTPUNA KORUMPIRANOST, KVAZI-VJERSKI MORAL, UVEZANOST VJERSKIH ZAJEDNICA U POLITIKU I DRŽAVU, SUPER-KRIMINAL, MEGA-KONZERVATIVIZAM, EXTRA-PRIMITIVIZAM, MRŽNJA I STRAH OD SVEGA DRUGAČIJEG, RASIZAM, APSOLUTNA SOCIJALNA NEBRIGA, ČISTI EGOIZAM, NEPOTIZAM...
Bolje nismo ni zaslužili. Ovo je dno-dna! Molim Boga (figurativno jer nisam vjernik) da ova kasaba i smijurija od države propadnemo što prije, jer svakako hoćemo. Ovo se baš teško izdržava...
Sarajevac
LICEMJERJE, POTPUNA KORUMPIRANOST, KVAZI-VJERSKI MORAL, UVEZANOST VJERSKIH ZAJEDNICA U POLITIKU I DRŽAVU, SUPER-KRIMINAL, MEGA-KONZERVATIVIZAM, EXTRA-PRIMITIVIZAM, MRŽNJA I STRAH OD SVEGA DRUGAČIJEG, RASIZAM, APSOLUTNA SOCIJALNA NEBRIGA, ČISTI EGOIZAM, NEPOTIZAM...
Bolje nismo ni zaslužili. Ovo je dno-dna! Molim Boga (figurativno jer nisam vjernik) da ova kasaba i smijurija od države propadnemo što prije, jer svakako hoćemo. Ovo se baš teško izdržava...
Sarajevac
-
popajic
#392 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
zamandalili nas - misija uspjela !U ovom trenutku za nas, za građane Bosne i Hercegovine koji ne pripadaju nacionalističkoj političkoj eliti, sloboda postoji samo kada uđemo u svoje stanove i zaključamo čelična vrata. Ako ubrzo nešto ne učinimo, ako ne smognemo snage za građansku hrabrost, ako ne otmemo iz ruku ovih lidera i njihovih nasilnika svoje ulice, svoje gradove, svoje sudbine, u ovoj zemlji će živjeti samo oni koji drugih opcija nemaju.
- lopta
#393 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Nemam ja sta da vjerujem ili ne vjerujem tebi, pogledam video i dosta mi je sve. Jace demonstracije nego ijedne poslijeratne u BiH, a ti pricas kako tamo nikad nema nasilnih demonstracija.Stari wrote:mIRCerka wrote:On nije radioaktivan, on je malo radioaktivanlopta wrote:
Svejedno lopta nije bas 100% u pravu i engleski jezik (onaj koji ja ne znam) ipak prepoznaje razliku izmedju ta dva , vrlo srodna, pojma. Protest je uvijek protest ...dok demonstracija moze ...ali ne mora biti ...protest. Isto kao sto onaj koji izvodi egzibicije ...ne mora biti egzibicionist(pade mi na um da bi se ovdje takodje mogao uvesti dualizam bosanskog govornog podrujca.... zenski rod , istocna varijanta. "egzibicionarka"....ma zvuci: uuh yes....sta velis ? )
, hajde ba ne cjepidlacite i ti i mircerka.
LadyBear wrote:Dobro eto super, ti znas bolje od mene sta se desavalo i kako to ovdje sve izgleda.
Potrazi malo o gay populaciji u Danskoj, pa ces shvatiti kolika su njihova prava ovdje, za razliku od naprimjer BIH.
Pederi imaju prava, ali ih imaju i nacisti, fasisti i slicni, jel tako? Jeste.
Evo ovaj tekst iz novina(sa navodno pederskog foruma): ''treba vas sve poklati'', jel to govor mrznje? Jel to govor pedera? Jel to fasizam? Licemjerstvo na djelu.
- tranquil
#394 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Nigdje linka, Google ništa ne pronalazi po imenu ovog forumaša i navodnoj poruci. Zanimljivo.
Ne kažem da ništa tako nikad nije rečeno. Moguće je da ima ekstremista i na toj strani, ali izgleda da i tamo moderacija radi svoj posao i briše takve postove, što ne mogu reći za neke druge forume, gdje prijetnje smrću učesnicima festivala stoje evo skoro mjesec dana.
Smrdi na širenje mržnje.
Ne kažem da ništa tako nikad nije rečeno. Moguće je da ima ekstremista i na toj strani, ali izgleda da i tamo moderacija radi svoj posao i briše takve postove, što ne mogu reći za neke druge forume, gdje prijetnje smrću učesnicima festivala stoje evo skoro mjesec dana.
Smrdi na širenje mržnje.
-
Grunf 2
#395 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Ne treba da se bojite gay likova, oni rade sta oni vole, isto kao i vehabije sto vole da tuku ljude okolo, ili tretiraju svoje zene kao malu djecu, koju imaju uvijek pod kontrolom.Covjek se radja sa samo dva straha, strahom od pada i strahom od buke. To je kad cujete skripu kocnica , pa se prepadnete i ukocite kao jedan dio tijela koji gay tipovi obozavaju.U Sarajevu jos postoji strah od zubara i revizora, ali to nije tema ove price. To su normalni strahovi. Strah od gay likova je neopravdan i nenormalan.To je kada se vasa masta otme kontroli, i obicno te strahove vam namecu roditelji, prijatelji,drustvo, a u zadnje vrijeme mediji i bozje sluge, koje imaju status rock 'n' roll zvijezde u Bosni.
Ako ostanete u stanju straha, onda cete stagnirati i propadati. Kada osjetite da se pojavljuje strah, ili kada vidite dva gay tipa da se drze za ruke, usmjerite paznju na suprotno od toga sto izaziva taj strah.Pomislite na omiljene glumice inteligentnog izraza lica iz filma kojeg ste jucer gledali po 1568 put, koje sapucu 'just right there, oo yeeee', oli volite germanski ,'spritzen, spritzen, jaa,jaaa, gut gemacht schatzlein' i vas strah ce proci.Ako tako budete radili mir i spokojstvo vam ne mogu izmaci.
U praistoriji su ljudi normalno sevili sve sto se mrda, od biljaka i leptira, do zivotinja, i nisu morali da pitaju za dozvolu, osim ako nije bio mamut ili medjed. Poza 69 i slicne stvari koji gay tipovi rade jedan drugome kao izraz najdubljeg postovanja, nisu mogli da se praktikuju sa krupnim zivotinjama iz zdrastvenih razloga. Jedini koji su se javljali kao dobrovoljci su majmuni, koji to i dan danas rade jedan drugome. Dovoljno je otici u Zoo- vrt , i biti svjedok razmjene njeznosti izmedju simpanzi, cije aktivnosti jos rado oponasaju bica slicnog izgleda na dvije noge, koji vole Svinjsko-Latinski jezik, a posebno rijeci irrumare(penetrirati oralno) i fellare (felacio) . Ponovo prilazem svoju iskrenu molitvu da sljedeci korak bude liberalizacija i ozakonjivanje veza izmedju ljudi i zivotinja.
Kad je onaj sto je stvarao zemlju skontao da mu je dosadilo masturbirati na dinosaurse, tiranosaurse i ostale praistorijske zivotinje, onda je napravio Adama i Evu da ga zabavljaju, umjesto filmova za odrasle kojih tada nije bilo kao danas. Neki kazu da je to bio pocetak popularnog reality show-a 'Big Brother', odakle su Adam i Eva izbaceni jednoglasno iz poznatih razloga. Kasnije su u nedostatku pravih glumaca koristili majmune, otuda ta ljubav majmuna prema bananama.
U staroj Grckoj su svi muskarci bili peskiri, i ta okupljanja gologuzih i dlakavih bica su se nazivala Olimpijade, a bliski susreti i dodiri su se odvijali pod krinkom hrvanja, trcanja sa stafetama ucvrscenim izmedju medjunozja, ili su praktikovali zajednicka kupanja i mazenja poslije napornih okrsaja. Analni sex je bio upraznjavan i u Rimskom carstvu, narocito izmedju ucitelja i ucenika. Ucitelj je bio uvijek aktivan ,a ucenik uvijek pasivan u vezi . Sta reci danasnjoj mladezi koja se zali da je skola teska, i ne znaju sta su propustili da nauce sa uciteljima, da su se kojim slucajem rodili par hiljada godina ranije.
Kasnije je Katolicka crkva sa Inkvizicijom na celu zabranila oralni sex izmedju vjernika i sirotinje, dok su svestenici i bogati to nastavili da rade nesmetano do danasnjih dana. Zestoki protivnik analnog odnosa su Pravoslavna crkva i Islam. Oni osudjuju sex izmedju istog pola kao najgoru perverziju, i to je kod njih rijeseno na vrlo jednostavan nacin. Dozvolili su bozjim slugama kontakt sa zenama , dok je to kod katolickih svestenika zabranjeno, pa oni siroti moraju da napastuju ucenike i djecu umjesto majmuna koji su danas zakonom zasticeni, ili da masturbiraju jedni na druge.
Poslije toga je nastala praznina od 500 godina dok se nije pojavio Hollywood sa svojim filmovima i TV emisijama kao 'American Idol', filmom za odrasle 'Deep throat' i ostalim emisijama gdje se popularise otvaranje usta bez razloga. Najbolji nacin da se izbjegne infekcija i da se sakrijemo od gay tipova je da imamo tkz. sigurni prostor od 30 metara od njih, ili od ljudi koji se simpatisu sa njima.Ako ste natjerani ili nemozete da izbjegnete kontakt sa gay populacijom, vrlo je vazno da drzite zatvorena usta, usi, nos, i najvaznije od svega da anus bude pokriven cijelo vrijeme.
Ah, blazeni li su ti cajni kolutici, uvijek u zurbi, uvijek u akciji, vjecito sretni i veseli. Da nema vehabija ne bi se ni potrcalo, ne bi nogice ni bjezale, sve se to razlijenilo, samo sjede i diskutuju do besvijesti, a na kraju se opet povaljaju po krevetima svi djuture, i to je sva fizicka aktivnost. Dozivjeti sladostrasce i tacku ‘G’ sa istim polom je neopisiv osjecaj. Jednom sam pao sa nebodera, drugi put me udario zglobni tramvaj na carsiji, ali to nije bilo ni blizu prethodnom iskustvu...
Sve postaje zakonito, stavise i normalno kad je u pitanju opste spasenje. Komentar poznatog sexualnog manijaka Ere Ojdanica o aktuelnoj temi.
Obicno su Queer festivali manifestacije grupe ljudi koji imaju malo toga da kazu jedan drugom dok se svjetla ne ugase...
Ako ostanete u stanju straha, onda cete stagnirati i propadati. Kada osjetite da se pojavljuje strah, ili kada vidite dva gay tipa da se drze za ruke, usmjerite paznju na suprotno od toga sto izaziva taj strah.Pomislite na omiljene glumice inteligentnog izraza lica iz filma kojeg ste jucer gledali po 1568 put, koje sapucu 'just right there, oo yeeee', oli volite germanski ,'spritzen, spritzen, jaa,jaaa, gut gemacht schatzlein' i vas strah ce proci.Ako tako budete radili mir i spokojstvo vam ne mogu izmaci.
U praistoriji su ljudi normalno sevili sve sto se mrda, od biljaka i leptira, do zivotinja, i nisu morali da pitaju za dozvolu, osim ako nije bio mamut ili medjed. Poza 69 i slicne stvari koji gay tipovi rade jedan drugome kao izraz najdubljeg postovanja, nisu mogli da se praktikuju sa krupnim zivotinjama iz zdrastvenih razloga. Jedini koji su se javljali kao dobrovoljci su majmuni, koji to i dan danas rade jedan drugome. Dovoljno je otici u Zoo- vrt , i biti svjedok razmjene njeznosti izmedju simpanzi, cije aktivnosti jos rado oponasaju bica slicnog izgleda na dvije noge, koji vole Svinjsko-Latinski jezik, a posebno rijeci irrumare(penetrirati oralno) i fellare (felacio) . Ponovo prilazem svoju iskrenu molitvu da sljedeci korak bude liberalizacija i ozakonjivanje veza izmedju ljudi i zivotinja.
Kad je onaj sto je stvarao zemlju skontao da mu je dosadilo masturbirati na dinosaurse, tiranosaurse i ostale praistorijske zivotinje, onda je napravio Adama i Evu da ga zabavljaju, umjesto filmova za odrasle kojih tada nije bilo kao danas. Neki kazu da je to bio pocetak popularnog reality show-a 'Big Brother', odakle su Adam i Eva izbaceni jednoglasno iz poznatih razloga. Kasnije su u nedostatku pravih glumaca koristili majmune, otuda ta ljubav majmuna prema bananama.
U staroj Grckoj su svi muskarci bili peskiri, i ta okupljanja gologuzih i dlakavih bica su se nazivala Olimpijade, a bliski susreti i dodiri su se odvijali pod krinkom hrvanja, trcanja sa stafetama ucvrscenim izmedju medjunozja, ili su praktikovali zajednicka kupanja i mazenja poslije napornih okrsaja. Analni sex je bio upraznjavan i u Rimskom carstvu, narocito izmedju ucitelja i ucenika. Ucitelj je bio uvijek aktivan ,a ucenik uvijek pasivan u vezi . Sta reci danasnjoj mladezi koja se zali da je skola teska, i ne znaju sta su propustili da nauce sa uciteljima, da su se kojim slucajem rodili par hiljada godina ranije.
Kasnije je Katolicka crkva sa Inkvizicijom na celu zabranila oralni sex izmedju vjernika i sirotinje, dok su svestenici i bogati to nastavili da rade nesmetano do danasnjih dana. Zestoki protivnik analnog odnosa su Pravoslavna crkva i Islam. Oni osudjuju sex izmedju istog pola kao najgoru perverziju, i to je kod njih rijeseno na vrlo jednostavan nacin. Dozvolili su bozjim slugama kontakt sa zenama , dok je to kod katolickih svestenika zabranjeno, pa oni siroti moraju da napastuju ucenike i djecu umjesto majmuna koji su danas zakonom zasticeni, ili da masturbiraju jedni na druge.
Poslije toga je nastala praznina od 500 godina dok se nije pojavio Hollywood sa svojim filmovima i TV emisijama kao 'American Idol', filmom za odrasle 'Deep throat' i ostalim emisijama gdje se popularise otvaranje usta bez razloga. Najbolji nacin da se izbjegne infekcija i da se sakrijemo od gay tipova je da imamo tkz. sigurni prostor od 30 metara od njih, ili od ljudi koji se simpatisu sa njima.Ako ste natjerani ili nemozete da izbjegnete kontakt sa gay populacijom, vrlo je vazno da drzite zatvorena usta, usi, nos, i najvaznije od svega da anus bude pokriven cijelo vrijeme.
Ah, blazeni li su ti cajni kolutici, uvijek u zurbi, uvijek u akciji, vjecito sretni i veseli. Da nema vehabija ne bi se ni potrcalo, ne bi nogice ni bjezale, sve se to razlijenilo, samo sjede i diskutuju do besvijesti, a na kraju se opet povaljaju po krevetima svi djuture, i to je sva fizicka aktivnost. Dozivjeti sladostrasce i tacku ‘G’ sa istim polom je neopisiv osjecaj. Jednom sam pao sa nebodera, drugi put me udario zglobni tramvaj na carsiji, ali to nije bilo ni blizu prethodnom iskustvu...
Sve postaje zakonito, stavise i normalno kad je u pitanju opste spasenje. Komentar poznatog sexualnog manijaka Ere Ojdanica o aktuelnoj temi.
Obicno su Queer festivali manifestacije grupe ljudi koji imaju malo toga da kazu jedan drugom dok se svjetla ne ugase...
-
popajic
#396 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Prijetece pismo medijima !!!
Ramazan - Q fest
Licemjerje !
mediji- slobode izrazavanja ???
Diskusije stalno okolo-naokolo,nikako u sridu
Ramazan - Q fest
Licemjerje !
mediji- slobode izrazavanja ???
Diskusije stalno okolo-naokolo,nikako u sridu
- Lada
#397 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Sad si nam unistio iluziju o tome da su homoseksualci miroljubivi, smrcblack wrote:
-
sarajlija4ever
#398 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
"Ne moze se biti malo trudan", to se htijase reci da ovi homo-cidi ne mogu biti malo homoseksualci, ne mogu to biti samo u izricaju, jel to trebaju i dobiti pravo na legalizovanje brakova, jel to znaci da se ne moze biti samo peder, treba dobiti pravo na usvajanje djece pa pravovaljanom socijalizacijom i njih euro(p)edizirat. Prethodno citirani novinar ( kako li se već zvao), iznio je ozbiljne prijetece poruke o trudnoci ovih homo-cida, embrionalna faza ce se izgleda brzo prevazici...
- kockica_kockica
#399 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
black wrote:
ma zamisli molim te kako se usudjuju vrijedjati ikoga... nije nego.. sto ne mogu ovog licimjerja
nek si ti nama rekao kako homici mrze muslimane... vjerujem da i oni tako citiraju pojedince koji pljuju po njima... nemojmo biti licimjerni i uzimati sebi za pravo da pljujemo po nekome ( cak i da batinamo ako rijecima ne mozemo i ne znamo) i da to bude u redu... trebaju biti spremni ti pljuvatori da ce neko istom mjerom uzvratiti i njima...
- Compact
#400 Re: Prijeteće pismo medijima koji su dali podršku QFestu
Informacija sutra u 18:30 na FTV emisija odgovorite ljudima. Gosti urednik Saffa Semir Imamović, novinar Dana Emir Imamović, gradonačelnica Sarajeva Semiha Borovac i predstavnik udruženja Q. Nakon te emisije biće nešto na sličnu temu i magazinu Pozitiv. Nemam veze sa FTV samo da obavijestim pošto je ranije bilo riječi o ovoj emisiji, ali se nisu znali detalji. Pozdrav!