Prijemni ispit za FPN?

Naučna otkrića, edukacija, školstvo, univerziteti, fakulteti...
Post Reply
Mirza Vejzovic

#1 Prijemni ispit za FPN?

Post by Mirza Vejzovic »

Pozzzzz svima ovo mi je prvi post i tema.....imam pitanje i nadam se da cu dobiti odgovor..Zelim da studiram na fakultetu za politicke nauke, smijer politologija ( znam da ce sad biti izjave tipa..samo mozes past niz stepenice bla bla bla ali to nije tema tako da schhhhhh) zelim samo da znam sta ce biti na prijemnom.,....makar iz koje oblasti ce biti pitanja na prijemnom i koliko ima pitanja...jos par dana i zavrsit cu srednju ( mozda ) i nemam blage veze sta ce biti na tom prijemnom ispitu pa bi zamoli za pomoc pls. :run: :?
ludak_

#2 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by ludak_ »

Prosle godine nije bilo prijemnog na politickim naukama koliko ja znam... vec je bilo bodovanje na osnovu ocjena iz odredjenih predmeta.
Mirza Vejzovic

#3 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by Mirza Vejzovic »

imal jos neko odgovor na pitanje ili :D :run:
Joey Tribbiani

#4 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by Joey Tribbiani »

pa idi brate na fax i pitaj. Neorganizovani su skroz koliko cujemo od raje...spremi čelične zivce i trazi datume ispita na svim mogucim vratima u zgradi fax-a...od wc do profesorovog kabineta
Mirza Vejzovic

#5 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by Mirza Vejzovic »

brate zivim u Brckom...tako da ....:(
Sunrise00

#6 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by Sunrise00 »

Mirza Vejzovic wrote:brate zivim u Brckom...tako da ....:(
ako ces doci vamo samo da bi upisao fpn.. :D :roll:
motachjointa

#7 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by motachjointa »

Joey Tribbiani wrote:pa idi brate na fax i pitaj. Neorganizovani su skroz koliko cujemo od raje...spremi čelične zivce i trazi datume ispita na svim mogucim vratima u zgradi fax-a...od wc do profesorovog kabineta
nekad bili neorganizovani sad je druga prica mada jos uvijek tu ima dosta posla. imas posebnu sluzbu za takve informacije, imas sudentsku sluzbu, imas stranicu fakulteta, imas broj telefona na koji u svako doba mozes dobiti sve odgovore. Prijemni je sada dosta ozbiljniji nego prije, malo su digli kriterije pa se i teze upisati bar redovno, Pejanovic je dosta reda zaveo otkad je dosao za dekana. mada je sve to nekako tuzno, fakultet za koji ne postoji trziste rada :-? . ocrnjen i kod boga i naroda ali polako se dize mada ce trebati bar jos desetak godina da se vrati pravi ugled, recimo prije rata to je bio jedan od najboljih i najpozeljnijih fakulteta po mojim nekim informacijama :-D
zlatanko

#8 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by zlatanko »

Prošle godine nije bilo prijemnog 100%. Ne vjerujem da će biti ni ove godine.
Lekler

#9 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by Lekler »

Mirza Vejzovic wrote:brate zivim u Brckom...tako da ....:(
Zivis u Maoci :mrgreen:

eRepublikance :lol:
zlatanko

#10 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by zlatanko »

Jes' te provalio :D
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#11 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by A1fa »

motachjointa wrote:
Joey Tribbiani wrote:pa idi brate na fax i pitaj. Neorganizovani su skroz koliko cujemo od raje...spremi čelične zivce i trazi datume ispita na svim mogucim vratima u zgradi fax-a...od wc do profesorovog kabineta
nekad bili neorganizovani sad je druga prica mada jos uvijek tu ima dosta posla. imas posebnu sluzbu za takve informacije, imas sudentsku sluzbu, imas stranicu fakulteta, imas broj telefona na koji u svako doba mozes dobiti sve odgovore. Prijemni je sada dosta ozbiljniji nego prije, malo su digli kriterije pa se i teze upisati bar redovno, Pejanovic je dosta reda zaveo otkad je dosao za dekana. mada je sve to nekako tuzno, fakultet za koji ne postoji trziste rada :-? . ocrnjen i kod boga i naroda ali polako se dize mada ce trebati bar jos desetak godina da se vrati pravi ugled, recimo prije rata to je bio jedan od najboljih i najpozeljnijih fakulteta po mojim nekim informacijama :-D
Ne postoji u Sarajevu, momak je iz Brckog, tamo se uvoze diplomirani politolozi. Ja sam imao kolegu iz Sanskog Mosta kojem je nacelnik opstine dok je bio apsolvent dolazio kuci ocu kako bi osigurao da se momak vrati u Sanski Most kad diplomira, jer im ocajnicki trebaju skolovani kadrovi. FPN je ocrnjen od raje u Sarajevu jer ga upisuje svako ko nakon zavrsene srednje ne zna sta bi od dosade ;)
Denny111

#12 Re: Upis na FPN?

Post by Denny111 »

Ljudi molim vas trebam da upišem socijalni rad kao vanredni student i pošto nezam kako to još funkcioniše gdje mogu nabaviti knjige, molim da mi neko odgovori hvala.
adio

#13 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by adio »

Nije bio prijemni prosle, pa mislim da nece ni ove.
incubus333

#14 Re: Prijemni ispit za FPN?

Post by incubus333 »

Pozdrav,
Zanima me kakav je prijemni ispit za socijalni rad, jesu teska pitanja i iz kojih oblasti?
I, ako nekome nije mrsko pisati, misljenje o fakultetu politickih nauka u BL, smijer socijalni rad.
Hvala
R. :-D
Post Reply